תקשיבו....

תחיה

New member
גמני...

בעזר"ה אני מקווה שבעזר"ה אני אצליח להגיע ואם כן לפי דעתי נעשה איזה מפגשון קטן...

אושרה1

New member
אני בטוח נמצאת בשבת!!!

בס"ד ביום ירושלים הבית ספר המפגר שלי לא רוצה להוציא אותנו(כיתות ח!) אבל אנחנו משגעות אותם שיוציאו אותנו אז עד יום רביעי הכל פתוח.... שבת אני שם בטוח אז אני כבר אשלח לכם מסרים למי שהבנתי שיבוא/תבוא אושרה

lali37

New member
כל מי שבא מוזמן למסור את הפלא שלו

לי או לגילת אנחנו מתכוונות לנסות להפגש ונדבר אם כל מי שבא..... מי שלא רוצה יכול לבקש מגילת את הפלא שלה או ממיכל את הפלא שלה.... ד"ש ממיכלוש7

ובע"ה גם אני אבוא בע"ה

או באגד
או עם האולפנית..זה רק תלוי אם הם יסכימו עדיין....(זה מה שקורה ששוכחים להביא כסף בזמן ואומרים אני אביא מחר).

חשוב ../images/Emo70.gif

אז מי יש לנו עד עכשיו? אילה, מיכל, גליה, ליאור, יוסף, מיטל, ליעד וגם אני מי עוד בא? יאללה חברים, מי שבא ורוצה להיפגש לשעה קלה בתוך כל ההמון הסוער הזה מוזמן להעביר לי במסרים את המס' שלו או לבקש ממני את שלי קלי קלות, רק שחשוב שזה יעשה עד מחר צריך להעביר גם את הרשימה לליאור, אז תזדרזו!!

liaD15

New member
אני מתלבט..

יש לי 2 אפשרויות 1.או לבא לריקודגלים ולפגוש אתכם 2.או ללכת עם כל הקהילה שלי (של הבית כנסת...) לצפת לקיברות צדיקים כל הלילה ואני מצטט את הרב מילה במילה מה שהוא אמר לי ולחבר'ה:תבואו, יהיה על האש,יהיה קטעים!!! מה אתם אומרים??

ליעדי,

ת'כלס זה תלוי רק בך. בין כך ובין כך אני חושבת שתהנה ביום חמישי, כדאי באמת שתשקול מה בא לך יותר ושיהיה בהצלחה :) *תודיע לי אם אתה בא טוף?

beckham17

New member
אני ב"ה מגיע גם לריקודגלים....

אפשר להגיד שמי שרוצה שיגיע לנקודה מסויימת בשעה מסויימת... ותבינו שיום שני שאחרי הבגרות במתמטיקה!!!!!!!!!!

sk77

New member
ברור שלריקודגלים!

מה הקטע לבוא לצפת ביום ירושלים?אין זמן אחר?

סליחה!

רשימה מעודכנת תיכתב פה ברגע שאני אדע מי בא בטוח אז בבקשה, תודיעו לי איכשהו יש לי אייסי ויש מסרים ויש את הפורום ויש פלאפון

למעלה