תקשיבו

dfklghgh

New member
תקשיבו

אני חדש בעסק הזה שמעתי ע חלומות צלולים לפני שבוע ונדלקתי על הרעיון ומאז אני מחפש כל הזמן חומר באינטרנט שיעזור לי להצליח בחלימת חלומות צלולים מה דתכם לעזור לי? לתת לי עצות שימושיות

fcfighter

New member
ברוך הבא

אכן, חלומות צלולים הם אחד הדברים היותר כיפיים שיש לעשות בחיים
תהיה יותר ספציפי, מה בדיוק אתה רוצה לדעת?? (אנחנו יודעים הכל
, כמעט...) תעיין בקישורים של הפורום שם תמצא 2 אתרים בעברית על הנושא. קח בחשבון שזה לוקח זמן ומצריך השקעה, הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לנהל יומן חלומות נורמאלי ובו אתה צריך לרשום את החלומות שלך "בפירוט יתר", תרשום כותרת, הרגשה, תאריך ואת החלום עצמו. הדבר השני החשוב הוא לעשות בדיקות מציאות כל שעה בערך, פשוט תסתכל מסביב כל שעה ותבדוק עם הכל נראה לך הגיוני, הרעיון מאחורי זה הוא שבסוופ של דבר אתה תבצע בדיקות מציאות גם בזמן החלום ואז תבין שאתה חולם. מה שנשאר זה לדעת איך להישאר צלול ולא לתת לחלום להיגמר, על הכל אתה יכול לקרוא בשפע באתרים שציינתי. בהצלחה!
נ.ב, אתה מוזמן לדפדף אחורה בפורום ולקרוא על חוויות ורעיונות חדשים שכבר רשמנו.

LucidGuess

New member
יש שני אתרים מצויינים בעברית, ועוד

באמת נושא מדליק, אפילו חלום צלול של כמה שניות, שאתה מוצא את עצמך לפתע בתוך חדר מציאותי לגמרי ואתה יודע שבעצם אתה ישן עכשיו במיטה, אפילו זה לבד דבר מדהים מאין כמוהו! קודם כל יש שני אתרים מצויינים בעברית שמסבירים לך על חלומות צלולים וכמה שיטות פשוטות ליצירת חלומות צלולים ( כמעט יצא לי צלויים
) 1. אתר החלומות הצלולים של אלון ברמן 2. אתר החלומות הצלולים הזמני של גיא ודרך הקישורים בשני האתרים האלו תגיע לעוד אתרים באנגלית. בהצלחה! ותחזור לספר חוויות!
Lucid

KEiN

New member
ברוך הבא לקליניקה לחצלולים?

עוד אחד עם ניק לא מובן...... לא סתם, תשאל מה שבא לך ונעזור! ביי

HowIWish

New member
הי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא
(אז מה אם אני כאן יום אחד? גם לי מותר לברך אנשים, הא!) (<-- נו REAL DREAM, מה אתה אומר?) יהיה לי קצת קשה לעזור, אני חדשה בנושא, אבל לפי מה שהבנתי עד עכשיו, תשתדל לא להפחיד את עצמך יותר מידי כי זה הורס וחבל.

LucidGuess

New member
וווואווו וואוווווו!!! הלך עליך!!!!!

ואאוו ואווו אני לא מאמין פנית ל Real Dream בתור בן.... ואווו ואווו הלך עליך עכשיו היא מה זה תתעצבן עכשיו...... כדאי שתיברחי מפה מהר!!
Real Dream זו בת! קוראים לה נועה ( עם חולם חסר! ) פייייי את פתחת תיבת פנדורה עכשיו כדאי לך להעלם למחתרת לכמה ימים...
Lucid

KEiN

New member
לכל החדשים שתוהים:

´מה לעזאזל הולך פה?!´ אז כן הוא תמיד ככה, ולפי איבחון קצר שלי הוא גם ישאר ככה
אבל מתרגלים, רק לא לתת לו במבה אדומה, כי זה מחרפן אותו...
(סתאאאאאאאם).

HowIWish

New member
ACK

בוודאי שאני יודעת שRed Dream זו בת! רק רציתי לבדוק כמה אתה עירני, לוסיד...

HowIWish

New member
אוקי עכשיו הלך עלי

התכוונתי REAL Dreamer, ברצינות! פשוט בדיוק הסתכלתי על השעון שלי והוא אדום ו ו ו... אוקי אני מתה. היו שלום.

LucidGuess

New member
נראה אם היא תקבל את ההסבר הזה....

טוב בואי נראה אם היא תקבל את ההסבר הזה.... בינתיים בכל מקרה הייתי מציע לך לרדת לכמה ימים למחתרת... את יודעת רק לביטחונך האישי....
ובקשר לבמבה אדומה היא ממש מחרפנת אותי.... לא יודע מה הקשר... Lucid

HowIWish

New member
ניסיון יפה

אבל לא, אתה לא תפטר ממני כל כך מהר
ובכלל, אם אני אלך, לא יהיה מישהו שיציק לך! (טוב, אולי בעצם כן יהיה) ועוד משהו, אני מתה על במבה אדומה, (למרות שפעם אחרונה אכלתי את זה בגן, אני חושבת) אבל אני מחורפנת 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע אז זה לא משפיע עלי.

למעלה