תקשיבו!

איימוש

New member
תקשיבו!

מאז שהקימו את הפורום הזה (כן, כן, כולם לסגוד לסמיילי
) אז הצטרפו הרבה חדשים וכמעט כל מי שנכנס לפה נכנס בערך ככה: וואו! הסתכלתי ברשימת הפורומים ופתאום ראיתי את הפורום הזה! תמיד חשבתי שרק אני רואה את הסידרה נטולת הרייטינג הזאת, איזה מגניב שיש על זה פורום! אז זהו- שזה באמת מגניב ואנחנו המעריצים השרופים
צריכים להפגין יותר נוכחות! שידעו שאנחנו קיימים! גם באתר העולמי וגם לבקש שימכרו את האלבום
ועוד כל מיני דברים שקשורים להשבט וגם לבקש שהשחקנים יגיעו גם לפה כי גם אנחנו רוצים! ברור שהם לא ירצו כי ישראל ופיגועים
וכו´ אבל לפחות שנוכל להיות גאים
(חחחחחח) שניסינו וגם סתם שהם ידעו שיש להם מעריצים גם בישראל שאם פעם בחלום מתוק ישראל
תהיה מדינה קצת יותר שקטה אולי הם יבואו, מי יודע? בכל מקרה- לפחות ישמעו אותנו!

אמבר 13

New member
רעיון נפלא!

למה לא?! למה לא מוכרים פה את הדיסקים? ולמה הם לא באים (טוב זה ברור)? ולמה לא עושים פה הרבה דברים שקשורים אליהם? זה לא פאר!

dark ch0s3n

New member
פירסום ?

אולי לפרסם אותו בעע אני מתכוון את הפורום הזה או פשוט להשאיר חתימה שלנו באתר הרישמי "israel love the tirb3"?@?!

יש לי רעיון

קצת להביא את השבט למודעות בארץ: לכתוב הרבה במעריב לנוער וראש 1 בכל מיני פינו תעל השבט: - לכתוב במכתבים שיש בהתחלה, שלסדרה יש המון צופים בארץ , והיא לא זוכה בכלל ליחס בעיתונים פה... - במדורי הטלוויזיה, אלה ששואלים שאלות על סדרות ושחקנים. אפילו סתם לשאול שאלה, אבל שיראו שם שיש עיניין בסדרה - בלוחות מודעות שם לפרסם את הפורום שלנו, וגם בשני הדברים למעלה...

איימוש

New member
../images/Emo127.gifאחלה!

כל דבר זה התחלה. כל דבר יוסיף למודעות. גם אני פעם ראיתי שאלה על השבט בראש1 והתלהבתי. צריך להמשיך את זה.

MaLL RaT

New member
סבבה...!

רק כדי שנתארגן את זה, לא? ויש לי שאלה בקשר לסרט- הבנתי שאת התסריט כותבים כאן (בפורום) -תקנו אותי אם אני טועה... עכשיו-מצלמים את הסרט הזה?? אני יודעת שאני חסרת קליטה אבל זה מה יש
אולי כדאי שמישהו יכתוב את השלבים שצריך לעשות?? כאילו שמישהו יארגן את הכל ממש.. אם צריך מישהו כזה אני יכולה לעזור רק תסבירו לי בדיוק מה הולך שמה!

זאנדרה

New member
זה רעיון.... ../images/Emo121.gif

אני מנוייה על מעריב לנוער, ואני בהחלט מתכוונת לכתוב להם מכתב על זה... מאלה שמפרסמים במדור "מכתבים למערכת".....

למעלה