תקשיבו...

bla124

New member
תקשיבו...

איך אני שומר את השינויים במאפיינים שלי במירק? כי אני כול פשם משנה סוגר את המירק ואז זה חוזר לאיך שזה היה מקדום!?! מה לעשות?!

havlaz

New member
באיזה סקריפט אתה?

יכול להיות הוא כל פעם מחזיר את זה.. ואיזה שינוים אתה עושה שהוא מחזיר אותם?

bla124

New member
הכול

גם את השם שלי גם את השינויים שאני משנה בשביל להוריד משחקים! הכול! זה ממש מעצבן? מז´ה איזה סקריפט? יש לי mirc 5.91 וגם mirc 6.01 ובשניהם הוא לא שומר לי!

havlaz

New member
מירק רגיל? נקי?

איך אתה יוצא מהמירק? מסודר? ואני שואל, איזה שינוים וסקריפט, אני מתכוון אם זה מירק נקי, או למשל מיולז או אומגה

Rul3R

New member
לפעמים, זו לא אשמת הסקריפט

אבל רק לפעמים, היה לי פעם אחת שהקבצים היו על Read Only וזה מה שמנע שינויים, לדעתי זה שווה בדיקה.

havlaz

New member
אמממ..

כל כמה שבועות כל הסקריפטים היו נעלמים, הVAR היה נמחק, וכאלה.. נראה לי חאלד נותן באגים רנדומלים כאשר רכשתי רישיון למירק, הפלה ופלא, נעלמו כל הבאגים האלה

MaGeFa

New member
רכבת?!?!? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זאת אומרת "קנית" בכסף??~?!?#?!#!@#

havlaz

New member
אני בשוק אני בהלם אני המומהההה!!!

איציק, קנית משהו?! ולא הורדת קראק כדי לפרוץ אותו?! איציק! אתה צריך אשפוז! הבן אדם מחלק לכם את המירק בחינם, המירק הפך למשהו שפועל 24 שעות אצלי, ולא אחד, כמה.. 20 דולר לא יהרגו אותי, תנו לבן אדם להרוויח קצת.. אני רק מקווה שהאידיוט לא שלח את הכסף שלי שוב לאיזה מבצע לעזור לאפגניסטנים המזדהים עם הטאליבן. נו טוב, זה היה אחרי ששילמתי

MaGeFa

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שרוט שרוט... אבל לשלם?!!? אכזבת.. :p אני לא רגיל לשלם על דברים , ואני אמשיך בגישה הזאת :)

MaGeFa

New member
נו ? זה מה שאני עושה ../images/Emo9.gif

אני מוריד את התוכנה ובשביל לא לשגע את חברות השליחויות לשלוח כסף את המסכן ההוא ללכת לקבל מכתב רשום והכל אני פשוט מוריד קראק :p

PsYcHo-BoY

New member
כן אני יודע....

פשוט אני מגיב להודעה שלך כדי להיות למטה למטה בתגובה להודעה ולא באמצע, כי מי שבאמצע לא קוראים אותו. :)

havlaz

New member
גם באמצע קוראים

לא חבל? בכלל לא.. אני נהנה מהתוכנה תתחיל לפתח, תראה שאתה מבלה שעות בתיכנות מירק כתוכנה מאוד מורכבת נדרשה לה חודשים על חודשים של תיכנות. לא חבל על ה3000 שקל ששילמת על המחשב? אני מכיר מישהו שמוכר מחשבים ב500. קומפאקים גנובים.

spheonx

New member
עזוב את psychoboy

הוא ילד מיוחד הוא קנה את המחשב שלו ב500 שקל, וזה אפילו לא היה גנוב עם רכיבים סוג ג´ מקבלים מחירים פצצות!!! חח אם הייתי בטוח שהכסף היה הולך באמת לחאלד על הפיתוח ולא נתרם לאיזה אירגון שבעקיפין תורם לטרוריסטים אז הייתי משלם בכיף

havlaz

New member
תקראו תהודעות הראשונות

שילמתי כאשר הייתי תמים
אם הייתי יודע שהוא מעביר את הכסף למקומות כאלה, כמובן שלא הייתי משלם. אבל פה דיברתי יותר על העקרון, יש הרבה תוכנות שיתופיות, שעולות גרושים 2-20 דולר. אני לא מדבר על מיקרוסופט שתוקעות לי 4 אלף דולר לתוכנה, הם יכולים ללכת לחפש תחברים שלהם. אני מדבר על מי שלוקח מחיר סביר..

PsYcHo-BoY

New member
אתה רואה,אף אחד לא קורא את ההודעות

שבאמצע:) ת´אמת אם אתה יכול להשיג לי מחשב ב500 שקל ס-ב-ב-ה, אני מזה חייב להחליף את הגורטאה שלי. אבל אני חייב לציין שטוב ששילמת עכשיו לא יהיו לי יסוריי מצפון כי אתה שילמת , ואתה יודע כל היהודים הם אחים וכאלה- משפחה אחת גדולה :) חחח

spheonx

New member
טוב

לי זה נראה שמישהו פה שכח לקחת ת´תרופות שלו היום שוב *אהם* psycho-boy *אהם*

למעלה