תקשיבו

איהיא

New member
קודם כל...../images/Emo65.gif

תהני! לאן את נוסעת? הייתי רוצה את האביב מתעורר ואת לילי העשרים

איהיא

New member
ממש תודה על העזרה!!!

חיפשתי את הפרטים המדויקים של החנות ואף אחד לא ידע להגיד לי! אפילו ב144 צחקו עלי

CheRy LipS

New member
איזה מונולוגים משם?

ואיך לשלוח לך? אני לא יכולה באימייל כי הוא נדפק... אני יכולה באייסיקיו או, כמו שעשיתי עם רותיקה...אני יכולה לשלוח למישהו באייסיקיו והוא ישלח לך באימייל... תעני לי מהר, אני עוד מעט מתנתקת.

איהיא

New member
הייתי רוצה

את האביב מתעורר ואת ליל העשרים. את יכולה בהחלט לשלוח לי באייסי קיו. אני לא ממש זוכרת את המספר אבל הוא רשום בכרטיס האישי שלי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CheRy LipS

New member
את לא מחוברת!!!

אני לא יכולה לשלוח לך אם את לא מחוברת... ואני צריכה ללכת לישון יש לי 4 שעות שינה לפני ואני צריכה לנצל אותן

הנה ליל העשרים.

יהושוע סובול: "ליל העשרים" נחמה: את מתחילה להרשות לעצמך בזמן האחרון יותר מדי. שפרה ואני נלחמות בשיניים ובציפורניים כדי להוכיח לבחורים שאנחנו הבחורות, לא נופלות מהם בכלום. שאנחנו יכולות לעבוד במכוש בדיוק כמוהם. ואת חושבת שזה קל לנו? את חושבת שקל לי לחפור בורות ולנפץ אבנים? או שזה קל לשפרה? ובזמן שאנחנו הורגות את עצמנו במלחמה על מעמד הבחורה בקבוצה, את הולכת ומצדיקה במין חוסר אכפתיות כזאת את כל השטויות שעקיבא ונפתלי מצטטים נגד המין החלש. את מתחשבת בנו בכלל? את חוזרת לך בארבע לפנות בוקר מההרפתקאות שלך, וכשאנחנו קורעות את עצמנו ממזרני הקש בחמש וחצי עם ידיים פצועות וגוף כואב, אז לגברת יש איזה כאבי ראש מסתוריים, איזה חולשות מסתוריות. איזו עייפות מסתורית כזאת, איזה הרגשות לא טובות. מה את חושבת לך? איך את מרשה לעצמך למצוא כל מיני תירוצים כדי להשתמט מהקימה בבוקר? מהעבודה? וזה עוד לא כלום! כשאנחנו מביאות לה את האוכל לאוהל, לנסיכה בעלת מורת הרוח המסתורית, אוכל שאנחנו חוסכות מפינו, אז מה היא עושה? נותנת את הגבינה ואת הביצים למפיסטו, לחתול. ועוד יש לה עזות-מצח להסביר בחיוך הנחמד שלה: אין לי תיאבון לאוכל הזה. מה היא רוצה למשל? אפרסק. אפרסק תביאו לה... או כרוב כבוש עם נקניקיות פרנקפורט... את חסרת אחראיות. את חושבת שאת נמצאת בבית-בובות, או מה? לא שלחתי לך את זה כבר..?

stars

New member
מונולוגים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בכל המונולוגים של חנוך לוין- בשפע האביב מתעור אני ממש לא ממליצה עליו! נשף מסכות- יהושע סובול, המונולוג של אוסטין או של לאדה(רק אם את יודעת לעשות מבטא רוסי...) געגועי לקיסינג´ר- אתגר קרת את יכולה למצוא שם כל מיני דברים, בעיקרון זה ספר אבל מעלים אותו עכשיו בתור מחזה בבית ציוני אמריקה. כפר- יהושע סובול- בתמונה הראשונה יש מונולוג של יוסי שאני מאוד מאוד אוהבת. ויש שם עוד כמה מונולוגים. נפש יהודי- יהושע סובול. לבנים יש שם מונולוגים מצוינים של אוטו. חנה סנש- אהרון מגד. כולם היו בניי- ארתור מילר. יש שם מונולוגים טובים לבנים. בדלתיים סגורות (מחזה מדהים)- סארטר. אני מציעה לך לקחת מונולוג של השמות עם השם הכי יפה שיש- טם טם טם- אינס. (כן, כן יש שם דמות שקוראים לה אינס!!!) ויש עוד הרבה הרבה. בעיקרון בכל מחזה את יכולה למצוא מונולוג. עם אין ממש מונולוג אפשר לחבר כמה קטעים ביחד. מקווה שעזרתי...

למעלה