תקשיבו

איהיא

New member
תקשיבו../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אני ממש צריכה עזרה! מונולוגים דחוף גם לבנים וגם לבנות! תבורחו

איהיא

New member
תודה!

לאודישן חשוב מאוד. את יכולה לשלוח לי את הרשימה בבקשה?

הנה..

קומי שידוכין של גוגול- מומלץ חנוך לוין- הטיול המאורגן אוף אין לי כוח לרשום יותר.. אני נרדמתת! נתראה מחר... זתומרת היום ...

שונרא2000

New member
אמממ... ככה

לפני כמה שנים כשעמדתי בפני בחירת מונולוגים המורה לתיאטרון שלי אמר לי ללכת לדיזינגוף, איפשהוא לא ממש בכיכר או בסנטר אלא לייד יש חנות שקוראים לה "פרוזה" לא הספקתי לקפוץ לשם אז אבל שמעתי שיש שם מונולוגים טובים.

שונרא2000

New member
תכנסי, אולי זה יעזור ולא יעצבן מידי

לפני כמה שנים כשעמדתי בפני בחירת מונולוגים המורה לתיאטרון שלי אמר לי ללכת לדיזינגוף, איפשהוא לא ממש בכיכר או בסנטר אלא לייד יש חנות שקוראים לה "פרוזה" לא הספקתי לקפוץ לשם אז אבל שמעתי שיש שם מונולוגים טובים. אח"כ בחוג הזה כתבנו כבר לעצמנו את המונולוגים...

איהיא

New member
זה יכול להיות ממש נחמד...

אבל ביקשו ממני להביא חומר מוכר

איהיא

New member
יש לך אולי את הכתובת המדוייקת?../images/Emo24.gif

דיזינגוף זה רחוב מאוד ארוך

תשאלי ב144

חוץ מזה, אני הייתי בפרוזה, באמת חנות נחמדה. אבל לדעתי אם את צריכה מונולוגים טובים אז תקחי את המונולוג של אגאפיה טיכונובה מתוך "שידוכין" של גוגול, אני יכולה לשלוח לך באימייל אותו, ודרמטי- אם את יכולה להתמודד עם מונולוגים בשפה קשה אז קחי את מונולוג הקבר של אנטיגונה, ואם לא אז תקחי את המונולוג של נחמה (נראה לי) מליל הגשרים של יהושוע סובול , וגם אותו אני יכולה לשלוח לך. אני עשיתי את אנטיגונה ושידוכין ועברתי (לתלמה ילין). בהצלחה!!

איהיא

New member
לא רשום?

בכרטיס האישי שלי?? האימייל שלי הוא [email protected] תשלחי לי בבקשה מונוללוגים קומיים כי על המונולוג הדרמטי שלי אני כבר די סגורה ממממממממממממממממממממממממממממשששששששששששששש תודהההההההההההההההה

CheRy LipS

New member
"פרוזה":

דיזינגוף 162, תל אביב, טל: 03-5235477 קניתי שם כבר מספר מחזות. חנות ממש יפה, צוות חם ועוזר, ואפשר לשתות קפה....

CheRy LipS

New member
יש לי הרבה...

* כל המונולוגים של "לדבר עם" (9) * "ליל העשרים" * "משחקים בחצר האחורית" * "בעלת הארמון" * "האביב מתעורר" אם את רוצה אחד מאלה תודיעי לי היום כי מחר אני
.

למעלה