תקשיבו

fuggi

New member
תקשיבו ../images/Emo60.gif

דבר ראשון היי, מה המצב
דבר שני - מישהו זוכר את השם של הרכב של צבי הנינג'ה?

fuggi

New member
אוקיי ../images/Emo60.gif

הסיפור הוא כזה: אז אני אספר לכם את כל הסיפור... הרעים זה שרדר (בשמו האנושי - אורוקוסאקי), ביבופ ורוקסטדי (מוטציות - קרנף וחזיר בר), חיילי הרגל (הצבא של שרדר), קרנג (המוח הורוד שלפעמים היה לו גוף רובוטי) ובקסטר סטוקמן (הזבוב של שרדר, שפעם היה אנושי אבל טבל במוטגנג והפך לזבוב. הוא מאוד אוהב סוכר). הרעים שוכנים בטכנודרום שנמצא בלב כדור הארץ, ולמקום קוראים מימיד איקס! יש להם חפרנים כאלה שאיתם הם מגיעים מפני כדה"א לטכנודרום (מתכתיים כאלה). הטובים הם צבי הנינג'ה (לאורנדו מנהיג הצבים, דונטלו אוהב להמציא תכסיסים, רפאל מדליק אבל חוצפן, מיכאלנג'לו הוא רקדן), הסנסאי של הצבים - ספלינטר (השם האנושי שלו הוא מוטו-יושי, אבל גם הוא טבל במוטגנג והפך לעברוש), אפריל אוניל (כאן אפריל אוניל בחדשות ערוץ שש), ורנון (הכתב של אפריל אוניל) ווירמה (הכתבת הכונפה עם המשקפיים). לרכב של הצבים קוראים צברכב.

יש לך טעות

ספילנטר לא טבל במוטנג שרדר הפך אותו לעכשברוש עוד כששניהם היו אנושיים....רואים את זה בזמן של השיר פתיחה אני חושבת שזה בשיר הישן...

Silly LoveSong

New member
עוד טעות קטנה..:)

בהתחלה הטכנודרום היה בלב כדור הארץ, אבל אחר כך הוא הועבר למימד X. לב כדור הארץ ומימד X אלה מקומות שונים לגמרי... מימד X הוא מימד אחר, ולפי מה שזכור לי קרנג לא אהב להיות שם ורצה כל הזמן לחזור בחזרה לכדור הארץ.

tomiz

New member
גם את מרעננה אני מבין!!

חחחחחחח!! גדול! כולם מחפשים תשובה!! וכן היה לאוטו הזה שם ספציפי!! דונטלו הציג לצבים את האוטו ונתן לו שם!! השאלה מה השם!!! וד"ש לביסטרי!

fuggi

New member
טוב אז ככה ../images/Emo60.gif

אאני באוסטרובסקי, אגב. וכל העניין התחיל ביום שבת בערב, כשאני וחברות שלי (אני סיון, והאחרות הן מיכל, שני וענת) ישבנו ליד המחנות עולים והתחללנו לדבר על צבי הנינג'ה. התחלנו להתחרפן איך קוראים לאוטו, ואז ביום ראשון התחלנו לשאול את כל הבי"ס ואף אחד לא ידע (אנחנו לא התחלנו את זה, לא ביסטרי
) ואחרי בירורים ארוכים ושליחת החידה הזאת לכל הארץ, אני גאה להגיד שאני מצאתי את התשובה (צברכב).

fuggi

New member
הצקתי ../images/Emo60.gif

לכל מי שאני מכירה מכל הארץ בערך.

למעלה