תקשיבו,

Inbal dot com

New member
תקשיבו,../images/Emo168.gif

יש לי איזושהי התחלה של משהו, בקשר לבית בלק. בפעם הראשונה שהסתכלתי על התמונה שמעל הפרק "בית משפחת גונט" (דלת ישנה שעלייה תלוי נחש מת, או נשל של נחש) ישר חשבתי שזו הכניסה לכיכר גרימולד מספר 12. הסתכלתי בעמודים הממש ראשונים של הארי פוטר ומסדר עוף החול, ושם היתה מצוירת, איך לא, הדלת של בית משפחת בלק. על הדלת, וזה אפילו היה מוזכר בספר- יש סמל או ידית כדי לדפוק על הדלת בצורה של נחש מפותל. עכשיו, אתם חושבים שזה מסמל משהו הסימן של נחש על הדלת? אולי זה משהו כמו שהיה במכת הבכורות במצריים- שעל הדלתות של היהודים היה דם, וככה מלאך המוות לא נכנס אליהם? או כדי לסמן משהו- לרוב היהודים יש כיום מזוזות על דלתותיהם. בדרך כלל זהו מעיין סימן היכר לבית יהודי. אז מה אתם חושבים, יש פה משהו? או שאני סתם לוקה בהזיות? כי בכל זאת, למה הגונטים תלו נחש על הדלת שלהם? וגם ידוע לנו שרולינג כמעט ולא מזכירה דברים סתם כך. מצפה לתגובתכם.^^

black robe

New member
נראלי שזה באמת כמו שאמרת...../images/Emo63.gif

כאילו בתור זיהוי של משפחה טהורת דם. אצלהם זה היה נחש, ואצלנו זה היה דם
(כמה לא מקוריים
)

mjlk

New member
כאילו שבמצריים

היה לנו זמן לחפש נשלים של נחשים כדי לתלות על הדלת! המסכנים אכלו מצות, ואתחושבת שהיה להם זמן לחשוב על לחפש נשלים של נחשים ולקשט בהם את הדלתות?? לוקחים דם, ואלוהים יסתפק בזה! (>< לא יפה לדבר לאלוהים ככה!!! אלוהים תסלח לי - אההה... צריך לחכות עד יום כיפור...)

mjlk

New member
לפי מה שאני חושבת...../images/Emo118.gif

רוב המשפחות טהורות הדם.. או משפחות מצד האופל... מקשטות את הבתים בנחשים, כי זה הסמל של סלית'רין.. מבינה? אז אני דיי חושבת שזה מקובל שיהיה איזה סימון משותף לבתים של משפחות טהורות ואפלות - נחש על הדלת - כד שתדע לאן אתה נכנס...

למעלה