תקשיבו,

your star

New member
תקשיבו,../images/Emo140.gif

אני חושבת שהפורום שלנו הוא כבר פורום שעשוע ולא של הגיים בויז
... הכל מלא בשאלונים, הצפות, סיפורים(מהממים
), והמון המון המון קללות
... מי שמשעמם לו יעשה שאלון וישרשר אותו לשרשור מיוחד שיקרא "שרשור כיף", ותעשו שם איזה משחקים שאתם רוצים! טוף?
חתימות
לשרשור גרפיקה בלבד!
סיפורים
לשרשור סיפורים בלבד!
והכי חשוב, אם מישהו נכנס ואיכשהו יורד על הגיים בויז, לא לענות לו בכלל! אם נענה לכל אחד הפורום כבר יקרוס!(חס וחסה
...) לא לענות, לקלל, ולרדת עליו, ולא כלום! לא להתייחס! שיחפש צומי במקום אחר! כי פה, הוא לא יקבל!
ולחדשים החמדמדים
לכתוב הודעה שאתם חדשים ל"שרשור חדשים" בלבד!
מנהלות
בבקשה לנעוץ כדי שכולם יפנימו וכך הפורום יהיה הרבה יותר יפה, ועם אווירה נעימה!
מי שמתחייבת לנהוג כך מעכשיו לסמן
, כדי שאני אדע אם זה נראה לכם ואתם מסכימים...
וסליחה אם זה היה קצת בכיוון של מגילה

OoנויoO

New member
../images/Emo45.gif אבללללללל.....

לגבי הקללות אינ חושבת שדי עברנו את זה כי פעם היו נכנסים פולללל ילדים היום לא נכנסים כבר [בלי עין הרע חחח 55] תמיד יש כמה ילדים שרוצים להציק אבל ל=א צריך להתייחס אליהם...יאללה כולם להפנים כי צריכים לזכור את זה עד שיוצאים ממני כמה מילות חוכמה...שווה לזכור!! אז כמו שיפית אמרה תחזירו תפורום לימים הטובים שלו חחח

yafit93

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יאללהההה בואווו נחזיר את הפורום לימים הטוביםםםםם כולם להפנים מה שרשום פההה

your star

New member
כל מי שחותמת מתחייבת!! תזכרו!! ../images/Emo45.gif

וקורינוש, הבנות צריכות שזה יחלחל להן...כי קשה להתרגל לחוקים חדשים ולגישה חדשה! ואני באמת מקווה שהיפות שלי ישתפו פעולה ולא סתם יתחייבו...
אני סומכת עליהן!

OoנויoO

New member
הקפצה זה כדי להעלות את ההודעה נכון

שאם כותבים הודעה באיזשהו שירשור זה מעלה אותו למעלה?! אז כדי שהוא יעלה וכולם יראו אותו מקפיצים אותו...חחח נראה לי כי אנלא יודעת להסביר...=/ ניסתי...

OoנויoO

New member
חחח שאומרים לנעוץ מתכוונים למשל אם

יש הודעה חשובה ורוצים שכולם יראו אותה אז היא תמיד למעלה בעמוד הראשון ויש לה צורה של נעץ בצד חחח אבל זה בקיצר שכולם יראו את זה או משהו כזה...אבל שאומרים לנעוץ זה שישמיו את ה"נעץ" וככה ההודעה לא תרד למטה וכולם יראו אותה נראה לי משהו כזה....

למעלה