תקשיבו תקשיבו

natali61

New member
תקשיבו תקשיבו

קמילה מארגנטינה באה לשחק בפלוריסינטה בתפקיד קבוע ופדרו גמיאן הטמבל הזה רוצה שהיא תשחק כתפקיד אורח ברבלדה היה כתוב ככה ""קמילה תתארח גם ברבלדה ללמד את מריצה2 איך מורדים באמת" יתפרסם בפנאי פלוס של השבוע

HEN0121

New member
הופה באמת?

פלורנסייטה קמי? אין מה להגיד שהיא שחקנית מעולה ואל תעלבו אבל היא עושה את מריצה יותר טוב מדולסה למרות שדולסה בהרבה יותר יפה

סוכריה16

New member
וואי!!! ../images/Emo12.gif זאת אנהיייייייייייייייי

היא כל כך נראית האלו מה MTV... נוסח כריסטינה אלגילרה שזה הורג אותיייייייי!! מדהימהההההההה

Ripelll

New member
היא מהממת אבל כמה איפוררררררררר

זה הורס את היופי הטבעי שלה!!!!

natali61

New member
מה לא קשוררר זה היה כתוב בפנאי פלוס

איפה שהתקצירים היה תמונה גדולה של קמי וליד את הכתבה

חראותתתת חלאותתתת

דייי זה מעצבן אותי!!!!!!!!!!! למה לערב בים רבלדה להמורדים! ועוד שמריצה תלמד את רוברטה? פחחחחח הצחקתם אותי!!!!!!!!!!!!!!! גררררררררררררררררררררר פררררררררררררררררררררר זררררררררררררררררררררר רררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

HEN0121

New member
סוניה אל תתעצבני

יש כאלה שחושבים שמריצה יותר טובה ויש כאלה שרובר אני אמרתי שמריצה שיחקה יותר טוב את הדמות לדעתי אבל דולסה מריה בהרבה יותר יפהה ואני חושבת שבאמת סתם מערבים אותם כי זאת גירסא בפני עצמה אבל לי לא אכפת לי אכפת רק מאנהי ופונץץ היפיםםםםםםםםםםםםםםםם שלייייי עם עושים משהו לדמות של מיה או מיגל אני הורגת אותםםם

natali61

New member
נכון צודקתת סוניוששש

מה הם מערבבים??????????????

Hadas 87

New member
עלאק

עלאק תלמד את דולסה איך עושים את מריצה... דולסה יכולה לעשות לה בית ספר. יאללה יאללה שתחזור לארגנטינה שתלך "למרוד" שם. המורדים הארגנטינאים האלו הם חבורה של שחקנים נטולי כשרון משחק מינמלי. קשה לי אפילו לקרוא להם שחקנים.

sapir1000

New member
יאו אני חייבת ליקנות פנאי פלוסססס

תמיד שיש כתבה על רבלדה אפילו קטנה תירשמו פה טוב?! יופי ילדים טובים חחחחח סתםם

סוכריה16

New member
איזה שטות!!!

המורדים יודעים לשחק מעולהההההההה!! וברור שדולסה משחקת ענקי, אבל הדמות שלה נוטה די הרבה מקמי!!! אגב.. קמילה שחקנית ענקית, היא פשוט טובהההההה

Hadas 87

New member
מה זה

"נוטה די הרבה מקמי"? אני לא מבינה את המשפט הזה בכלל. ואם את חושבת שהמורדים יודעים לשחק מעולה אז באמת שאין לנו מה לדבר בנושא. חחח לקרוא להם "שחקנים" זה להעליב את המקצוע. פשוט ככה.

סוכריה16

New member
אוקיי

אני לא חושבת ככה. את לא יכולה להמעיט בערך של זה... את בקושי ראית! ברור שהם שחקנים, הם שחקנים מצוינים, בתור אחת שראתה קטנטנות מגיל 10 והמורדים עונה ראשונה- אין לי מה להתלונן- המשחק שלהם טוב- בעיקר של קמילה ,ופליפה.. אחר כך שראיתי 406 גיליתי עוד מאל נערים בגילהם שנמשחקים מעולה (יותר טוב מהמורדים.. המשחק של 406 שבר גבולות!) . ומסכימה איתך ששלנו משחקים מצוין, אבל יש כאלה כמו ניקו, אממ... אבא של ג'ואבני שלמדו משחק באיזה בית ספר לא ריאלי ומשחקים כמו הצרות שלי.. אז לא רק שם יש שחקנים לא טובים. חוץ מזה למה הם חלאות!? מה רע בלהביא את קמילה לשחק דמות משנית!?!? להפך, זה יכול להגדיל תביויים שלהם לבוא לארץ...

Hadas 87

New member
תגובה

נכון "המורדים" בקושי וראיתי. מסכימה איתך. אבל "קטנטנות" ראיתי בערך מאז שאני זוכרת את עצמי. ראיתי את כללל העונות ואת כלל הפרקים. באמת. ואם יש משהו שזכור לי מאוד חזק מהסדרה הזו זה המשחק הנוראי של השחקנים שם. וזה לא רק אני אומרת את זה, גדולים וטובים ממני אמרו את זה. המשחק של הילדים בקטנטנות הוא מתחת לכל בקורת. ואז אני שומעת על סדרה שנקראת המורדים ואני מסתכלת על הקאסט והפלא ופלא כווולם שם פליטי "קטנטנות" לא ראיתי שחקן אחד שם (מהנערים) שלא שיחק בקטנטנות. אז אלא אם כן המשחק שלהם בכמה שנים האלו שעברו מ"קטנטנות" עד ל"מורדים" השתנה מכף רגל ועד הראש והם התחילו באמת ל ש ח ק ולהיות אמינים אז המשחק שלהם גרוע גם ב"מורדים" אחרי הכל הם אותם שחקנים. נכון שיש יותר טובים ופחות טובים מהם. נכון. קמילה יחסית היא מהיותר טובים (כלומר מהפחות גרועים חח) יש יותר גרועים ממנה. אבל גם היא אני לא חושבת יכולה ללמד משהו את דולסה מריה. כי את השחקנים של "רבלדה" ראיתי גם ב"406" והם פשוט מעולים. המשחק שלהם הרבה יותר בוגר והרבה יותר אמין. אין מה לעשות ככה זה. לגבי דמויות כמו ניקו ופילאר וכו'.. נכון הן באמת פחות טובות מהראשיים יותר. מה לעשות תמיד יש את הפחות טובים. אני לא אומרת שכללל השחקנים ברבלדה צריכים להיות מועמדים לאוסקר עכשיו. אבל אם משווים בכלליות את הקאסט של "רבלדה" לקאסט של "המורדים" אז "רבלדה" מנצחים בהליכה. ולא יודעת למי הגבת בשורות האחרונות בהודעה שלך אבל אני לא אמרתי כאן את המילה "חלאות" בשום שלב. אני לא נוטה לדבר ככה. זה דיון עניני לגמרי ואפשר לדון כמו אנשים בוגרים לא חייבים לרדת לרמות האלו.

סוכריה16

New member
לא אלייך הדס...

לאחת שאמרה חלאות חח.. בקיצור! אני כל כך אוהבת שמדברים טוב על שהחקנים שאניאוהבת ושל 406 חחח שכבר אין לי כח לבזבז אנרגיה.. זה בסדר אם את חושבת ככה.. גם שאני ראיתי 406 פשוט.. אהבתי הכל הכל!! אבל גם קטנטנות הייתי מושפעת חזקה והגדולים שם שיחקו טוב.. זטוד עתי.. כאילו זה ו 406 הסדרות שהכי אהבתי..

חניניתה

New member
../images/Emo46.gif לא נכון!!המורדים כן יודעים לשחק

ת'אמת שלי נראה נחד שהיא תשחק בתפקיד אורח שם.. או בתפקיד קבוע בפלוריסיינטה (מה שלא נראה לי שיקרה).

סוכריה16

New member
איזה יופייייייייייייי

באמת צריך קצת להסביר לדולסה שהדמות שלה לא צריכה לנטות לצד הפרחי, אלא לצד המןורד בשביל כולם... דולסה שחקנית נהדרת אבל זה ייעזור

Ripelll

New member
../images/Emo45.gif כנ"ל לגבי הדמות מיה

היא גם לפעמים טיפה פרחה... אבל אני חושב שזה באופנה אצלהן... כמו ויקו שהיא פריחה ברבלדה ובמורדים היא בכלל רוקיסטית...

למעלה