תקשיבו תקשיבו :

כל הזין1

New member
תקשיבו תקשיבו :

קודם כל אני לא יודעת מה נסגר איתי. אני חייבת לראות כבר את כל הפרקים.. ודרך אגב אני נוסעת לאולפנים של הטלנובלה מי רוצה לבוא? ומירי אנטונוב כן זאת אני קרן מתה עליכם מור עידית מירי יערה וכולם תגידו שאתם פה

כל הזין1

New member
אההההה :

הבנתי. אני חיילת וככה מדברים בצבא אנשים שהרבה זמן בצבא רוצים להשתחרר כבר... ויש כל מיני ביטויים כמו: "כל הזין" " עד מתי???" ו.." כואבת לי העצם" יענו עצם הפזם { פרק זמן מנמלי} בקיצור שתגיעו לצבא תבינו לילה טוב..

Shaaachar

New member
חחח לא הבנתי וגם לא רוצה

להבין
יש עוד זמן עד לשם..

כל הזין1

New member
האמת

שאני נוסעת עם האוטו שלי. ובנתיים אין לי פורטקציות... אבל יעל מכירה אותי ודיבור אחד איתה ואני בפנים ככה היה בטרזן וג'יין היא יצאה להביא לי כרטיסים להכנס אני מאמינה שהיא תכניס אותי גם לאולפנים. יהיה בסדר אני אמצא את הדרך לבפנים אז מי רוצה לבוא ???

iforget

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחו

א'. מה יש לי לעשות שם? כאילו לראות ת'שחקנים וואו יאללה מספיק הסדרה.. ב'. מה חחח את חושבת שאני סתום לבוא חח? תכף תגיד לי שקנית כרטיס טיסה ואת רוצה שמישהו יבוא איתך חחח מי מטומטם ירצה להביא טראמפ למישהו אה? ג'. לא מאמין לך.. מותק, לכי תעבדי על מישהו אחר והכינוי שלך לא מוסיף לאמינות שלך .. מבינה?!?! חחח ובצבא לא אומרים כל הזין ! רק בין חברים לא סתם אומרים כל הזין.. זה כמו שאני יגיד למורה שלי בכיתה, לכי תזדייני יא זונה מטומטמת.. סלאמת...

כל הזין1

New member
וואי וואי אתה חמוד!!!!

ובבקשה תנוחחחחחח. ייצור! אתה יודע יש אנשים שלא איכפת להם לקחת מישהו איתם שהם גם ככה נוסעים כמה שיותר אנשים יותר שמח. ודבר שני אני לא יודעת בן כמה אתה וגם ממש ממש לא איכפת לי אבל בטוח שעוד לא היית בצבא כשתגיע ליחידה לוחמת בצה"ל תבין את השפה ואיך מדברים מאמי בקיצר תנוח שלא תקבל התכף לב כפרה. וזהו ולכל מי שבא לא להצטרף אני יגיד בדיוק מתי אני נוסעת וכשאני יהיה בטוחה שבאיזה יום אני יודיע ביי ביי לכולם קרן.

כל הזין1

New member
וואלה תודה !

תודה על התיקון אני יזכור את זה
ו... באמת שאין לי מה לזיין לכם את השכל אני פשוט רציתי שיבואו כמה שיותר מעריצים זה הכל

את נראית כמו ילדה בכיתה ג' ..

שחושבת שאם היא תקלל נחשוב שהיא יותר מבוגרת
גאד אני פסיכולוגית

m o r s h

New member
חחח היא באמת בצבא בדוק../images/Emo13.gif

והיא התכוונה שבכל מקרה היא נוסעת וכמה שיותר יבואו יותר צחוקים יותר כיףף.

m o r s h

New member
אני בן וכן אני מכיר אותה ../images/Emo13.gif

והיא בכלל לא מוזרה

למעלה