תקשיבו תקשיבו

blink me1

New member
תקשיבו תקשיבו../images/Emo124.gif

ממש ממש בא לי פירסינג חדש!!! נוווווווורררררא רציתי בלשון והרשו לי והכל..אבל חברה של אימא שלי אמרה לי שזה פוגע בלה בלה בלה....סיפרתי על זה כבר..!! בכל מיקרה,אז בא לי עגיל! אבל כל הזמן אומרים לי שהפירסינגים עושים נזקים לטווח ארוך....ואוףףףףףף אני רוצה פירסינג חדש!! בעיקר בלשון... בלעעעע יש עצות???

blink me1

New member
חחחח למה שאני יעשה פירס ביד??

האממ..וכשאתה פותח הודעה שניקראת "תעשי ביד......" אתה לא יכול לצפות שזה מה שאני יחשוב

חחח..:)

כל הסיפור עם הפירס ביד הזכיר לי מקרה שקרה לי.. באתי לסטודיו ובטעות אמרתי לפירסר משהו כמו "אני רוצה לעשות ביד" (ברור שהתכוונתי לפירס ורציתי לברר כמה הוא עולה..).. חח.. איך כולם הסתכלו עליי..

ישר

תיקנתי את עצמי אז לא ממש היה לו זמן להגיד משהו או להכין משהו.. :) אני רק זוכרת שהוא היה קצת המום בהתחלה :)

Yeman Bitch 1

New member
לי היה פירס ביד...

ליתר דיוק... בגב היד... אבל נתלש... :( לא נורא.. וד"א... זה מאוד יפה!

Yeman Bitch 1

New member
משו כזה..

הסתבך לי כל הזמן בחולצות.. והציק אז בסוף בגלל שכל הזמן נמשך לי בגלל משו הורדתי..

4Q

New member
נזק לטווח ארוף פחחחחח

אפשר לחשוב כבר...פחחח בכאילו זה איזה מנת קראק הגונה... נזק לטווח ארוך!!

יש לי עצה קטנה בשבילך

תתקני את המקלדת שלך. הכפתורים נתקעו ואם מטפלים בפירס כו שצריך אין סיבה שהוא יגרום נזקים.

../images/Emo26.gif

לא ממש הבנתי- לא מרשים לך פירס או שאת מפחדת מה"נזקים לטווח ארוך"? אם זה בגלל הנזקים- שמעת פעם על מישהו שמת/ אושפז בגלל פירס? לא נראה לי.. מי סיפר לך על הנזקים האלה? אני בטוחה שזה מישהו/י שלא ממש אוהב פירסים, או חושב שפירסים זה מכוער/ מגעיל ובלה בלה בלה.. והם בטח לא כאלה מבינים גדולים בכל הנושא.. מה שאני מנסה להגיד כאן שאם פירסים היו גורמים נזק כזה חמור, הרבה פחות אנשים היו עושים את זה.. אם זה בגלל שלא מרשים לך זאת כבר בעיה אחרת. או שתשכנעי אותם, או שתחכי קצת (הבנתי שאת פחות מ-16..)

blink me1

New member
מרשים מרשים....

פשוט חברה של אימא שלי אמרה לי שעגיל בלשון זה ממש ממש מסוכן כי יש המון עצבים בלה בלה..עד שהרשו לי היא הפחידה אותי תחת

PinkyRaSta

New member
פירסר מקצועי

יודע איפה לחורר ואיפה לא... ככה שאם תלכי לפירסר הנכון לא צכות להיות שום בעיות. בהליקס אין עצבים? בגבה אין סיכונים? בכל מקום יש. באוויר שאת נושמת יש סיכונים... יאללה. גמני פוחדת מזה... אבל אני יעשה כלזאת בעוד שנה. כי כרגע אמא לא מרשה... וגם לא ממש קורץ לי עכשו לעשות. אם מרשים לך ואת רוצה - לכי על זה.

למעלה