תקשיבו.... תקשיבו טוב

מתוקית.

New member
תקשיבו.... תקשיבו טוב

אתם שומעים..? נו עכשיו שומעים... את הכירסום שלי יאמי צ´יטוס טעים ערב קסם לכולם ג´ול

מתוקית.

New member
ערב קסם אפרוח

תגיד אני צריכה כבר משקפיים עם תחתית קריסטל או שההודעה ההיא עם ההוא משוק הבשר שמחפש אחת נמחקה..?

מתוקית.

New member
כן כן אוףףףףףףף

אני לא אוהבת אנשים שחושבים רק על בשר חחחחחחחחח ונמאס כבר לטייל רק כמה ימים שאני בבית וכבר אוףףףףףףף רוצה לעבודה תגיד כמה ישנת שעתיים רבאקק איך אתה עושה את זה או שאתה ישן צהריים

מעניין...

אם הבנות היו זועמות אם היה בא לפה אחד שמפחש רזות מאוד ! צאי מזה מותק, חליק אם תתעצבני מכל טומטום תצאי משוגעת. לא ישנתי בכלל..מאש שהינו פה אתמול בלילה ! אפילו לא דקה לא ישנתי.....( אין לי מצב רוח )

מתוקית.

New member
אפרוח

בוא אתן לך חיבוק ענקקקקקקקק למה אין מצב רוח שים ת´מצב קצת בצד ותשאיר את הרוח למה לא ישנת..? נדודי שינה ???????
אל תהייה בלי תביא מהר ת´רוח לא רגילה לראותך עם מצב ובלי רוח ג´ול כאן אם צריך

מתוקית.

New member
אפרוח דחוףףףףף

קודם כל מי ביקש כאפההההה ולא קיבל אהה אההההה אתה צריך ככה לעבוד עליי רק היית מבקש פינוק היית מקבל רבאקקקקקקקקקק אפרוח עושה שגיאות

ראבק ממתקית..

זה מה שאת מאחלת לי? לקבל נשיקות משימון פרס כשהוא בן 106 ? מעדיף לקבל כאפות ממך !! אגב..ראית את ההתחנפות שלי אליך בצהריים?

מתוקית.

New member
זה היה רק כדיי

להשיב לי את אפרוח שירה ולהרחיק את אפרוח שגיאה עכשיו מווווווואה התחנפות מתיי אופו אופו לך תקפיץ אני חייבת לראותתתתתתתתתת

הולך להביא את זה...

אגב....את יודעת שסוגרים לנו ת´פורום באחת וחצי בלילה עד שש בבוקר? תפוז עושים "שיפוצים" כבר חוזר

מתוקית.

New member
מה סוגרים מי סוגר

נשלח
אוףףףףף אז מה אעשה עם מי אפטפטטטטטט אוףףףףףףףףף

אני לא שמעתי../images/Emo6.gif

אבל הרחתי. אופסס
שכחתי שאין לי חוש ריח. ברצינות.

מתוקית.

New member
חולמצ´יק

תתעורר זה מה זה פשו@
הלו מהנ´יניםםםםםםםםם חחחחחחח התייאשתי לכרסם אחריי חצי שקית שפירקתי לא מספיק..?

אין הרבה סיבות להתעורר,

לא רע לי עם החלומות, וחוץ מזה, בזמן השינה צריכת החצן יורדת. לא יודע למה זה קשור, אבל שיהיה. קבלי
ו
פרשתי

למעלה