תקשיבו שנייה...

תקשיבו שנייה...

הלכתי היום לעיר (פ"ת) בחיפוש אחר הדיסק של בויקאה (אני יודע שיש בטוואר אבל חיפשתי במרכז העיר מקום שאני לא צריך אוטובוס להגיע לשם) בקיצור נכנסתי חנות ראשונה וככה זה הלך- אני-שלום יש לכם אולי את הדיס של בויקאה מוכרת-מה??? אני- בויקאה מוכרת- מה? בודאה? אני-לא לא בויקאה מוכרת-מזה איזה סיגנון זה? בקיצור נשברתי יצאתי מהחנות הלכתי לאחרת גם שם לא היה (לפחות למוכר היה מושג על מה אני מדבר) עכשיו החלטתי לקנות את הדיסק של שבק ב´ כנען 2000 כן אני יודע זה לא דיסק חדש ואני יודע הייתי צריך לנקנות אותו מזמן אז רק רציתי להגיד שזה בן *ונה של דיסק חבל"זזזז גב שבור

Cold Chillin

New member
תגובה

חחח, סיפור משעשע בכל מקרה ממה ששמעתי עדיף לך כבר את הכנען 2000 בכל מקרה אמיר.

MC ROEE

New member
אתה לא קנית את הדיסק?

זה היה דיסק חיתי אהבתי הכל בו ובניגוד לדיסק המסחרי יותר שפעם קניתי בעטיפה של ממתק (אל תשאלו למה קניתי אותו אבל סתם הייתי בן 11)

A&A

New member
כנען 2000

דיסק גדול, יש הרבה שלא אוהבים אותו בגלל שזה דיסק מאוד מטיף. לי זה לא מפריע ואני אפילו אוהב את זה בקשר לעתיפה של ממתק... מהזזזזזזה??? לא טוב? אחד הדיסקים היותר טובים שיצאו (כאילו יצאו הרבה) אם לא הכי טוב, ממוסחר לא ממוסחר על הז´ן שלי. תקשיבו למביא אותה הפוך, תקשיבו לנימי בכלל לכל אורך הדיסק ואם תשאלו אותי, האיכות של נימי ירדה מאז שב"ק The-A שמחכה לפגישת מחזור של שב"ק (יענו שיחזרו)

נכון עתיפה של ממתק אחלה דיסק

לשים את זה במערכת בפוול וליום ולהתחשגז וגם לפי דעתי נימי ירד קצת באיכות בדיסק של שבק הוא ענק!!

*-*SUNSHINE*-*

New member
כנען 2000 איזה דיסק זה...אחח..../images/Emo8.gif

לדעתי ...זה הדיסק הכי טוב שיצא להם אי פעם...ואני ממש אוהבת את שבק, יש לי את כל הדיסקים והסינגלים שיצאו להם....הדיסק הזה כ"כ אמיתי..התוכן שם מעולה! פשוט מדהים! לדעתי...ככה אני חושבת הדיסק שלהם "בעטיפה של ממתק" היה טוב...אבל עד גבול מסוים...כנען 2000 ממש טוב!!!! רואים שהם התבגרו והשתנו לתוך הדיסק הזה... בקשר למקרה עם בויאקה...זה עוד טוב....בהזדמנות תשמע סיפור קוע לב ומרגש עד דמעות... לבנתיים...עד כאן... בה ביי...סאנשיין

גם אני חושב כך

הדיסקים של השבק פשוט גדולים , עטיפה של ממתק דיסק סבבה , הדיסק שהכניס את הראפ לתודעה בארץ ( גם אותי ואתכם ) וכנען 2000 דיסק חזק ביותר שירים עם מילים ובנוסף אחלה של גרוב !! הדיסקים של השבק ניטחנו אצלי במערכת דק דק דאבל 0 פסטרמה - גיא

למעלה