תקשיבו שניה..

Crazy Motek

New member
../images/Emo36.gif שכחתי..

ממ.. אני אשלח את הכתובת למנהלים של תפוז.. ו.. אני מקווה שאחת שבאמת מגיע לה, תבחר..
אוהבת תמיד!! Crazy Motek

הדרוש12

New member
יש מצב למנהל!

דיברתי עם גבי היגוע כגבשוש והוא אמר שיכול להיות ושהוא ידבר עם ההנהלה של תפוז וישתדל לקחת אחריות על הפורום!

אני אציע את עצמי

למרות שיש לי שלוש שנים וקצת כדי שאני אוכל להיות מועמדת לניהול. לא יודעת, אולי תפוז הפעם יהיו רחמנים

אני השמח

באמת אני השמח להיות מנהלת רק אני בת 14 וחצי אני העשה הכל בשביל רנוש (חחח... בטח את אתם)!

אני השמח

באמת אני השמח להיות מנהלת רק אני בת 14 וחצי אני העשה הכל בשביל רנוש (חחח... בטח את אתם)!

sukrazit

New member
אני אשמח להיות מנהלת!!

למרות שאני עוד שבועיים בת 14...

ג ב ש ו ש

New member
מישהי מהפורום פה פנתה אלי../images/Emo88.gif

שאני אנהל את הפורום לפחות עד שתמצאו מנהל אחר שיהיה קבוע. הבעייה היא שאני מנהל 3 פורומים כאן בתפוז והם די פעילים
אבל בכל זאת,רוב הסיכויים שמחר אני אבקש מהנהלת הפורומים שתמנה אותי למנהל זמני. יש התנגדות

לא'דעת לא חושבת שכדאי

כאילו הוא רק התחיל.. להתכתב פה וכבר שהוא יהיה מנהל!! סליחה.. אבל זה לא פייר!! ויש פה בנות כנראה שכבר הרבה זמם בפורום הזה.... ואחת מהן צריכה להיות המנהלת !! לה מגיע יותר!!!!!!

ו..עוד משו

והוא נהל 3 פורומים!.. כאילו יש בנות שלא נהלו אפילו פורום 1!!!!! והם מתכתבות גם הרבה זמן פה!!!!!... אז מגיע להן יותר!!!!... ותענו על התגובבה אני רוצה לדעת מה אתן חושבות!!!!... יאללה בי! ;)

ו"גבשוש"

זה לא משו נגדך!!! פשוט יש בנות שזה מגיע להם יותר!!!... ואני לא מדברת עלי, כי אני לא רוצה לנהל תפורום !!!

* יש טעות!

*כי זה *לא* שהוא התחיל להתכתב פה ויש רוצה להיות מנהל!! פשוט זה לא פייר!!!!

ג ב ש ו ש

New member
כמה שאת טועה../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo88.gif

אני כותב פה יותר זמן ממך
לכי לעמודים הראשונים של הפורום ותראי שאני נמצא שם
לי אין בעייה אני מציע את עצמי כמנהל זמני עד שימצאו מישהו או מישהו שיהיו פה לתמיד,במילא אני מנהל 3 פורומים פה בתפוז וקשה לי והצעתי את עצמי לטובת הפורום. מה שבא לכם...

למעלה