תקשיבו שניה...

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
תקשיבו שניה...

יש דרך כלשהי להעלות קבצי סאונד לרשת? אולי לפורום או משהו? זה יכול להיות נחמד אם נעלה קבצים כאלה, ונוכל לראות מה כל אחד יודע לנגן... לא בקטע של ``תחרות`` או משהו כזה (כי אני אפסיד... ;-p ), אלא סתם להתרשמות. אה, ולמי שיש תמונות של הכלים שלו, שיראה אותן... זה גם יהיה נחמד לראות פה דברים חדשים... מה דעתכם ?

KamikazA

New member
זה באמת רעיון טוב

רעיון ממש נחמד ואני כבר העלתי תמונות של הציוד שלי

untitled

New member
ניסיתי לחבר את החשמלית

למחשב אבל לא כל כך הלך אני צריך מעביר או משהו. איך אתם מחברים? בקשר לתמונות של הציוד, חבר שלי צריך לבוא אלי עם המצלמה הדיגיטלית שלו, ונצלם אותו, וגם את התמונות שציירתי שאני אעלה לכאן, ויהיה אפשר לראות אותן בפורום אומנות.

KamikazA

New member
אתה צריך

מתאם פי אל גדול לפי אל קטן אתה יכול לקנות אותו בכל חנות חשמל

untitled

New member
יש לי כזה, אפילו שניים, ולא עובד

לא יודע למה לחבר דרך המגבר (גיטרה-מגבר-מחשב) או ישירות את הגיטרה למחשב?

wiz

New member
אני מקליט עם מיקרופון

כי אני מקליט גם ליווי של תופים מהאורגן... צריך לשחק עם זה קצת כדי למצוא את הבאלאנס שאתה מחפש, ואז להקליט. ואם אתה רוצה לחבר את הגיטרה ישר למחשב, תעשה את זה מהיציאת LINE של המגבר. זה יותר טוב, כי המגבר נותן את הסאונד שלו לגיטרה וזה נשמע אחרת. ואם יש לך מולטי אז תחבר אותו ישר למחשב, כי הוא כולל בתוכו קדם-מגבר וגם מגבר ששולט על האות שיוצא, וזה חוסך לך את הצורך בחיבור של מגבר חיצוני...

רוב מה שאני מנגן במציאות

יש לי גם בגרסאות MIDI 2 מהם באתר שלי בבמה (ואין לי מושג מה הכתובת) ותמונה של הגיטרות שלי תהיה בקרוב אנימקווה...

Yoni16

New member
כן אפשר

כן אפשר להעלות קבצים לרשת - וזה גם רעיון טוב שכל אחד יעלה קטע שלו בוואלה למשל, יש דבר שנקרא מזוודה(BRIEFCASE) ואפשר להעלות MP3 ודברים כאלה אני יכול לפתוח מזוודה כזאת, ואני יפרסם את השם משתמש ואת הסיסמה, ככה שמי שירצה להעלות קטעים, יוכל להעלות חופשי. מקובל עליכם?

Yoni16

New member
15 מגה

אבל אם כל אחד יפתח מזוודה שלו, ויעשה אותה ציבורית, כל אחד יוכל לשים קבצים במזוודה שלו ולהגיד לאחרים שיורידו משם.

wiz

New member
יאללה תפתח....

אבל בקשר לרשום את הסיסמה בצורה גלויה - זה לא ממש טוב. צריך להעביר אותה דרך ICQ או משהו, כדי שאנשים שלא צריכים לדעת (ברווזונים לדוגמא...) לא יוכלו להיכנס ולגרום נזק... מה אתה חושב?

למעלה