תקשיבו שניה..

FreakStyler

New member
תקשיבו שניה..

היום היה לי שיעור, בעיקרון הוא היה סבבה, אבל מה, פוווווול נרקומנים נכנסים לי לכביש! פווול! בחיים שלי זה לא קרה לי! הם פשוט נעמדים באמצע , העיגולים של העיניים שלהם כל אחד בצד אחר, אשכרה עומדים להתפגר כל רגע, ונעמדים! עכשיו, האטתי והכל, אבל הם עדיין עומדים, הקיצר אני לא יכולה לעצור כל שניה! יש תנועה מאחורה וכל זה, וחוצמיזה עצרתי פעם אחת והמורה אמר שלא עוצרים, אלא עוקפים, אבל לפעמים אי אפשר לעקוף.. הייתה איזה אחת ממש נעמדה באמצע ולא זזה! המורה מהזה נבהל, הזיז לי ת'הגה ככה מהר ועלה קצת על האי תנועה.... עכשיו אני מפחדת מה יהיה בטסט למה אלה לא צפויים... אני לא יכולה להתאמן עליהם! מה אתם חושבים, יכולים להכשיל אותי אם אני יתעכב בכביש כי אני לא יודעת מה לעשות עם איזה נרקומן? בקרוב יש לי טסט ומה זה לא בא לי להכישל בגלל איזה נרקו! מה תם אומרים?

FreakStyler

New member
בכלא אשדוד..

אבל תקשיב, זה לא שאנחנו גדושי נרקומנים, במקרה היום צצו לי לכביש לפחות 10!!!!! מה ניסגר איתם? איזה אחד, הכי מצחיק, זקן כזה שמן, עובר לי מול האוטו, עם עגלת קניות ריקה, והוא ממשיך לעבור מולי! מה ניסגר איתם לעזזל?

קלקר1

New member
אין לך ברירה, הם אזחים כמוך...

וזכותם ללכת איפה שהם רוצים, למרות שהאמת יש סיכון בזה שהם מתפרצים, אבל בתור נהגים , צריך לתמרן ולהסתגל גם למצבים כאלה... לא הכל פשוט בחיים.

qwqwq

New member
באיזה אזור??

פעם ראשונה אני שומע שיש פה כל כך הרבה נרקומנים - אני כל החיים ראיתי 2 בג'... אולי זה לא היו נרקומנים?

FreakStyler

New member
נרקומנים או חולי נפש או זומבים

או חייזרים....... נרקומנים!!! פשוט רואים... בואנה המורה חטף ג'ננה כל שניה לעצור לאיזה נרקומן.... בחיים שלי לא קרה לי דבר כזה! פווול נרוקמנים? מה זה, יום הנרקומנים הבינלאומי? ראיתי, אחת מה זה מסוכנת שכמעט דרסתי (אבל באמת כמעט! אפילו המורה לא האמין שהצלחנו לא לדרוס אותה!) באיזור א', עברה שם, ובאיזור ו' במרכז שם, לאיזור ג' אני בקושי מגיעה בשיעורים.. אחי, אשדוד מפוצצת נרקומנים, מה נסגר איתך? אפילו בט' יש. אולי הם אלכוהליסטים, אנא ערף, נראים אותו דבר, אבל זאתי המפחידה מא', עדיין מעוררת בי סיוטים... אוווווו איך היא הייתה ניראית....

tia3

New member
תגידי,

איפה את גרה שכל אוכלוסיית הנרקומנים העירונית באה לעשות איתך מפגש כל כמה שיעורים???
(את נושאת עלייך נשק?...)

FreakStyler

New member
אני גרה באשדוד

אבל בחייאת אני באמת לא מבינה מה הלך אתמול..... זה היה משו לא הגיוני! המורה כבר התחיל להיקרע מצחוק....... איזה מזל קקה יענו והם באים לי בקצב מטורף! אולי אלה זומבים??? (
) והיום הייתי אמורה לגשת, אבל דחיתי כי אני לא רוצה חלילה לדרוס מישו בטסט... לא בא לי להיכשל בשני...

tia3

New member
אני אומרת

יש נגדך קונפירציה נרקומנית כלל עירונית. הם תפסו אותך כמטרה! פעם הבאה פשוט תדרסי אחד, ויותר הם לא יבואו...

למעלה