תקשיבו רגע...

galileo2003

New member
תקשיבו רגע...

חברה שלי אמרה לי שיכול להיות שהאוסקר לא ישודר ממש בשידור חי , אלא בהפרש של 5 דקות. בגלל התקרית עם ג'נט וג'סטין מסרבים מעכשיו לשדר טקסים בשידור חי! (משהו כזה...) פלליייזזזזז תגידו שהיא טועה פלייזזזזזז!!! כי אם זה ככה אני לא בטוחה שאני רוצה לראות את האוסקר, מה זה שווה להתרגש או להתאכזב אחרי כולם בחמש דקות??? זה כ"כ טיפשי.... לפחות אם מישהו יגיד לי אם אני צודקת או לא אני אדע אם לראות או לא...

Padme Amidala

New member
היא צודקת...

אבל זה לא כ"כ משנה... האוסקר זה אירוע מכובד. הסופרבול, עם כל הכבוד (ויש כבוד! הייתי חייבת) הוא אירוע הרבה יותר עממי. האוסקר הוא יותר קלאסה כזה
אין שם מקום להופעות צומי כמו זאתי של ג'אנט וג'סטין... אז לא נראה לי שיהיה שם מקום לצינזור.

American Girl

New member
נכון.

אין מצב שמישהו יחשוף שם משהו... אף אחד לא יעז בגלל שזה ממש אירוע על רמה...

galileo2003

New member
את צודקת במאה אחוז

אבל זה לא ממש עוזר , כי כן יש הפרש של 5 שניות וערן אפילו אומר - של דקה , וזה הרבה! וזה מבאס.... אני מעדיפה לראות מה קורה בדיוק כשזה קורה, וגם לא 5 שניות אחרי! אוףףף אני מחכה לטקס הזה כל השנה אבל ג'סטין וג'נט חייבים להרוס, חייבים!!! אוףףףף.... בכל מקרה... ישנתי עכשיו בערך 4 שעות, אני מקווה שזה מספיק כי אני מתכוונת ללכת מחר לביצפר ישר אחרי האוסקר! אז יאללה, מקווה שיהיה כיף, אני אדבר איתכם בלילה!!

shiray

New member
נדמה לי 5 שניות...

אני זוכרת שבגראמי היה קטע מטורף ב"אי"- בגלל שהיה הפרש יותר רציני אז כבר שמו כתוביות... ו-5 שניות זה באמת כלום חוץ מזה שכל העולם גם ככה רואה באותו זמן בדיוק ככה שזה לא שמנה. אז ניקול תדע 5 שניות לפנינו??? וממש לא הולך להיות שם משהו מיוחד- סתם הם נלחצים... באוסקר יש אנשים נורמלים שלא מנסים לתפוס תשומת לב ע"י חשיפת איברים...

למעלה