תקשיבו רגע!

תגל

New member
תקשיבו רגע!

מישהו משתדל בכל כוחו למחוץ אותי לרמוס אותי כאילו הייתי ג`וק קטן ועלוב להשפיל את כבודי לדרוס את נשמתי הוא רודף אחרי לכל פורום מגיע לכל צט מה אני אעשה? העולם הווירטואלי זה כל מה שנשאר לי לראות ממיטת חוליי אוף איזה עולם עלוב שונאת את העולם הזה. שונאת אנשים

סיגר 28

New member
לא שווים את זה..

תגל יקירה אני ער למצוקה הנפשית הגדולה רציתי רק לומר שעצם זה זמצאת לך פורקן מול המסך עניין, חברים, והרבה רגש זה אומר שאף אחד לא למחות נגד קיומך יתרה מזאת שעובדה שאני עונה לך את עדיין מעניינת מושכת מסקרנת רוצה להכיר אותך.. ושוב המוטו- קומי עם חיוך על הפנים מחר יום חדש האמיני לי החיים יפים מלאים הפתעות - נחמדות יותר או פחות אבל קודם קיימת בזכות עצמך ולא בזכות אף אחד אחר. לא כדאי לשנוא זה לא מועיל לא משפר את ההרגשה ולבטח לא מרומם את מצב הרוח שלך בכל מצב לעזרה סיוע בכל שעה מפקח עלייך סיגר...

לכל המודאגים!!!!!!!!!!!!!

האיום הוסר והמזיק אותר ולתגל שלום תודה לפטישון ששוב היה לצידי פטישון,למה לא הכרנו לפני שנים רבות?

הקצין

New member
לך תגל

על תורידי מערך עצמך ולעולם . למצבך הגופני ( לצערי ) אין כל משמעות לעצם היותך אדם עם נשמה . אף אחד לא יכול לקחת את כבודך וגם לא לפגוע בו . כבודך תמיד איתך ולא חשוב מי , מה ולמה ... אהבת האדם היא צורך חיוני והוא המיחד אותנו ... על תפול רוחך . תראי את הטוב שבנו , בני האדם . ( יש גם יוצאים מהכלל , תתעלמי מהם ) שלך קצין וג`נטלמן

למעלה