תקשיבו רגע

• פותח הנושא ZVI Z
  • פורסם בתאריך

ZVI Z

New member
תקשיבו רגע

אנלא מכיר אף אחד אבל סתם בא לי לשתף אותכם מחר(אם לא יקרה משהו מיוחד עד אז)אני מתחיל לימודים אחרי שלא למדתי מתחילת השנה כמעט ואני די מתרגש...היה לי כזה חופש ארוך נראה לכם יש לי סיכוי להשלים איזה בגרויות אם לא למדתי כלום כלום השנה? אגב כן אני בי"ב

ת'כלס

אין דבר העומד בפני הרצון אבל אחי אתה הולך לשבת המון זמן ולהשלים המון חומר! אתה מסוגל לדעתי להשלים אבל אני לא מכיר אותך אישית כדי לקבוע חד משמעית םשוט אני ידוע שכל מי שהרצון שלו מספיק חזק יצליח
זה בידיים שלך
בהצלחה ענקית וברוך הבא לפורום
נעזור כמה שרק נוכל גם אם זה יהיה סתם בלפרוק את המתח והעצבים מבית ספר

lironyyy

New member
אמ......

אני ממש במצב דומה אז אני ממש מבינה אותך.. אבל אם נהיה ריאליסטים אתה באמת הולך להשלים כל כך הרבה בגרויות בשלושה חודשים שנשארו לך? אחרי התנתקות כל כך ארוכה מהמסגרת הלימודית אולי 12 שנות לימוד ובגרות חלקית זה מה שאני אצליח להוציא מעצמי כי אין מה לעשות זה קשה להתנתק כל כך ואז לנסות להשלים את כל הפערים במכה!

ראבק מה יהיה עם השרשורים הנוראיים

האלו! תלמדו לשרשר לפני שאתם מגיבים! זה כבר מטריף אותי סליחה שאני מגיב ככה ומתפרץ פשוט אני כבר ממש לא משתגע מזה

רשמת תגובה לי והתכוונת לזה שהתחיל

את השרשור.... אם יש דבר כזה: 1.0.0.0 שהיא הודעה ראשית אז התגובה לה תיהיה 1.1.0.0 והתגובה לזאת תיהיה: 1.1.1.0 עכשיו יבוא מישהו ויגיב ל 1.0.0.0 אז התגובה שלו תיהיה 1.2.0.0 אוקי יותר מובן? אז את רצית להגיב ל 1.0.0.0 והגבת ל 1.1.0.0 יעני הגבת למי שהגיב למי שרצית להגיב לא הבנת? חבל! שתביני את זה תביני למה התכוונתי!

למעלה