תקשיבו, נמאס לי!

תקשיבו, נמאס לי!

כל אחד ממכם בא אלי עם יציאה כזו של "ליגל, שמעי... יש בלה בלה בלה באותו יום של המפגש בואי נזיז... " פעם אחת, מישו בא אלי.. כי יש מסיבה ביום א' אבל את זה פתרנו. עכשיו באים אלי בגלל מפגש ישרא שנופל על אותו יום [19.12] מה אתם רוצים שאני יעשה בנידון בידיוק?! גם שאני לא פותחת שירשור באים אלי בטענות? סליחה באמת... ותאמינו לי, כל אלה שיש להם בעיה עם ישרא... פשוט תתעלמו מהם, ואנחנו ניהיה בגג שלנו כמו תמיד... לשם הם לא מגיעים. [נראה לי..] בעצם, למי מפריע שישרא יהיו? ולא כי יש מישו שבא לישרא ואתם לא רוצים לראות... סיבה ממניע כללי.. שכולל את כל הפורום הזה... יש לכם רעיון לאן להזיז את זה? חוצמי ליום א' 17.12, וליום ה' 21.12 קיצור, תודיעו בשירשור.. מקווה בשבילכם שיהיה משו.
עכשיו, אני עפה להתארגן לעבודה, בגלל השירשור המפגר הזה אני מאחרת!
ותהיו פיירים בבקשה, ותתחשבו בכולם.

תגובה!

גם אם תזיזו את המפגש ל17.12 גם בתאריך הזה יש מפגש של ישרא.. ככה שלא פתרתם שום דבר

גופפי

New member
?

צודקת. אבל מזתומרת "הגג שלנו" איפה אני מוצא אותכם? בחנוכה.

i love gay boys

New member
אמ.

שמעי, אנלא באה אלייך בטענות. אבל כנראה את לא יודעת ששירא זה מלאמלאמלאמלא אנשים. כל עזריאלי מפוצץ בו! פעם אחת הלכתי להפגש עם אורן, והיה מפגש ישרא. לא היה לאן לזוז. הם בכל גג, קומה או מה שתרצי^^. ואם אני לא טועה, יש גם שוקס^^. אבל אם אתם רוצים לעשות את המפגש ביום שלישי אין בעיה. פשוט לחדשים זה קצת יותר קשה^^. וכבר היה מקרה של ג"צ עם ישרא ואני בעצמי בקושי מצאתי את כולם^^.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אם נמאס לך מזה..

תכנסי להודעה של 'גופפי' ותראי איך ימאס לך ממשהו אחר כי לי כבר נמאס מזה!$%@#$@^

גופפי

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח אוקיי לחדש תמונות
חחחחחחחחחחחחחחחחח יוו קרעת אותיי חחחחחח סטלנית

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif בפעם האחרונה שהסתכלתי

עדיין לא היה לי כוס

omerico500

New member
בתכלס ליגלוש צודקת!!../images/Emo46.gif

מה כולם נופלים עליה...היא לא זאת שמארגנת את המפגשים....ועם כן אחר כך היא נותנת תאריך וכולם מסכימים עליו! וחוץ מזה לא צריך להזיז שום תאריך...נקבע התאריך ה19.12 ויש שירשור שרוב האנשים כתבו שהם באים בתאריך הזה...אז אין מה לשנות בשביל שניים שלושה....למי שזאת בעיה אז הוא יצטרך לוותר.... (ליגלוש אני קרוע עלייך!

עומררררררררררררררררררררררר

תעשה לי ילדים קטנים וחמודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!
אני אוהבת! אותך!!!!

zlildror

New member
אם אתה קרוע על ליגלוש...

אז גמאני!! ליגלוש !! I LOVE YOU!!
אפילו שאת לא מכירה אותי (עדיין לא מכירה, ב-19.12 תכירי!)

למעלה