תקשיבו מחזור ו'

ofrikit

New member
תקשיבו מחזור ו'

אנחנו עושים סרט לנשף ואם אתם רוצים להופיע או שיש לכם תמונות וקטעי וידאו מצחיקים מרגשים יפים וכו.. אנחנו נשמח אם תביאו לנו כמה שיותר מהר עד ה26 לחודש אפשר לסרוק להביא על דיסק אפשר להעלות פה לפורום אפשר להגיע להביא לנו.. בבקשה תעשו קצת מאמצים וחבל שלא יהיו תמונות של כולם תעבירו הלאה תודה [: עופרי גרעיני

R a a B

New member
תקשיבו גם

כל מי שצילם היום (היום האחרון) שישלח לגוטי או שיעלה פה תמונות!

id0a

New member
תורידי את התכלת הזה מהשם שלך

עכשיו זה תורו של THE ALLMIGHTY GUTI

Loreleiִ

New member
בחיי שניסיתי אבל אמרו לי "נו לא, די

שמרית, תפסיקי לדבר שטויות". אז הפסקתי.

Ms UnderstOod

New member
ת'אמת..

שלמגמה שלנו יש הרבה מה ללמוד מכם.. באמת.. (למרות שגם הסרטים אצלנו היו יפים, ואחד אפילו הגיע רחוק..
) היה באמת אדיר, ארוך וחופר אבל אדיר!!! כשתעלו את "הגלגול" לאינטרנט תעלו גם לפה..

Ms UnderstOod

New member
מה את נעלבת

היה שם סרטים יותר טובים משלכם, זאת עובדה. רוצה לבכות? תבכי. העובדה היא שלהם היו הרבה פחות אמצעים, ובכל זאת הם הצליחו יותר.

Ms UnderstOod

New member
כי היה לי חבר בקולנוע

וראיתי במו עיניי.. וכנ"ל אצלם.. חוצמזה אצלם זה קצת שונה, זה מגמת תקשורת ולא רק קולנוע ככה שהיו שם גם סרטים דוקומנטריים ודברים קצת שונים.. אני חושבת שאם המגמה שלנו הייתה הולכת לערב הזה (במקומי, שמרית, אהמממ) זה בהחלט היה יכול לפתוח כיוונים שונים.. וכבר אמרתי לך שלדעתי הסרטים של המגמה שלנו היו מדהימים, אני פשוט לא מפסיקה להתפעל מהעובדה שהם הצליחו להפיק סרטים ברמה כל כך גבוהה עם ציוד הרבה פחות טוב (ועם הרבה פחות מהציוד הזה).

אה, אז את מבינה בציוד?

תגידי, פרימייר אומר לך משהו? וגם אנחנו עשינו סרטים דוקומנטריים, בשנה שעברה. וגם אנחנו למדנו תקשורת, פשוט סיימנו בכיתה י'.

DeadWolf

New member
על מה את מדברת?

את באמת לא יודעת מה הציוד של הבצפר שלנו.. יש לנו 2 מצלמות אחת בקושי פועלת 2 מחשבים שזה שיא אם הם פנויים ועוד יותר שיא שהם עובדים לא נדבר עם חצובות ותאורה זהו ואני לא בתקשורת חברים שלי עשו את הסרטים שלהם בבית במחשבים הפרטיים שלהם.. רק ככה יש סיכוי להוציא משהו טוב מהסרט הזה

DeadWolf

New member
קראת את ההודעה עד הסוף?

אני לא בתקשורת וזה מעניין לי את התחת! יש לנו מקרוסקופים מעולים בביולוגיה אז על הזין שלי
שיהיה לך יום טוב

DaSiLDhoRF

New member
אתה רק מוכיח כמה אתה טיפש.

רק טיפשים לומדים ביולוגיה, זאת מגמה של אנשים שלא יצא מהם כלום, לעולם.

DeadWolf

New member
מה אתה למדת?

ובאמת מהביולוגיה שלמדתי לא יצא כלום.. זה לא מעניין אותי ובקשר לטיפש אני לא בטוח שאתה צודק שאתה אומר טיפש וביולוגיה באותו משפט

למעלה