תקשיבו מה קרה לי...

MoonShield

New member
תקשיבו מה קרה לי...

הלכתי לישון די מאוחר, ובבוקר אחותי הייתה צריכה להתארגן בשביל ללכת לצבא והכל... אז היא עשתה מלא רעש... אני התעוררתי ובכלל לא היה בראש שלי חלומות צלולים והכל... רק רציתי להרדם, במשך חצי שעה ניסיתי להרדם וכל שניה התעוררתי שוב מהרעש. בסוף התעצבנתי, קמתי מהמיטה, הלכתי למרוח מישחה נגד עקיצות כי כל הגוף גירד לי... אחרי שתי דקות חזרתי לישון וכשהתעוררתי זכרתי בצורה ממש ממש מפורטת את החלומות שהיו לי... והם היו ממש מציאותיים (רק חבל שהם לא היו צלולים) כשקמתי רשמתי שני חלומות באורך דף פוליו כל אחד, ועוד אחד שזכרתי בקושי אז הוא לקח לי רק רבע דף... היום אני חושב שאני ינסה ווילד... זהו, רק רציתי לספר לכם

MoonShield

New member
אם כבר מישהו התייחס...

כל כמה זמן אני צריך לעבור עליו? יעני לקרוא הכל וכו´...? ומכיוון שלא ענו לי למטה אני ישאל שוב... כמה זמן לוקח עד שנכנסים לווילד? כי אני ניסיתי פעם אחת בערך 40-45 דקות ואז פשוט נמאס לי.

LucidGuess

New member
אם כבר שאלת.... ../images/Emo13.gif

זו לא חובה לעבור עליו כל כמה זמן, תקרא בו רק אם בא לך כי זה פשוט כיף לקרוא חלומות שהיו לך, חוץ מזה תעבור עליו אם בא לך למצוא עוגנים ( "סימני חלום" ) בחלומות שלך זה גם מאד יכול לעזור לך עם בדיקות המציאות. כמה זמן לוקח להיכנס לחצלול עם ווילד זה תלוי בעיקר במצב העייפות שלך, אם אתה עושה ווילד כשאתה מאד עירני ואחרי 8 שעות שינה אז ברור שיקח לך זמן להרדם, זה גם תלוי אם אתה עושה את זה כשיש אור או חושך בחוץ, ב 5:00 בבוקר כשחושך ואין רעש תירדם הרבה יותר מהר, גם ככל שתזוז פחות במיטה תרדם מהר יותר. כדי להיכנס מהר לחלום צלול עם ווילד תנסה להתעורר אחרי 5 שעות שינה, ב 5:00 בבוקר, ואז ישר ומיד לנסות ווילד בלי לקום מהמיטה בכלל! אנשים סיפרו שככה תוך כמה שניות או כמה דקות הם עושים נכנסים לחלום צלול! אם אתה מנסה ורואה שאתה נרדם מהר מדיי, נסה פעם הבאה לקום לכמה דקות מהמיטה ורק אז לנסות, או לפחות לקום לישטוף פנים עם מים. או-קיי? הבנת? Lucid

LucidGuess

New member
חוץ מזה....

נגיד שלוקח לך שעה שלמה ( או אפילו שעה וחצי ) להרדם, אתה חושב שלא שווה להמתין שעה בשביל חלום צלול???!!!
אנשים עומדים שעה בתור כדי לשלם חשבונות בדואר או בבנק, אז מה זה שעה כדי לקבל חלום צלול?? תחשוב על זה! Lucid

KEiN

New member
איזה כיף זה חלום מציאותי |כיף|

גם לי היה היום בלילה...

למעלה