תקשיבו מה קרה לי היום

CHEN39

New member
תקשיבו מה קרה לי היום

התקשרה אלי חברה שלא ראיתי כבר שנתיים. הרקע הוא כזה: היינו חברות טובות בתיכון, למדנו יחד לתואר ראשון..בלי לתכנן...במקרה. נפגשנו בתואר השני..שוב במקרה וגם שם למדנו יחד. ומאז שסיימתי, לפני כשנתיים, נותק הקשר. היום היא התקשרה. שמחתי מאד. דיברנו בהתרגשות, מנסות להשלים את הפערים של השנתיים שעברו... ואז היא שאלה אותי מה שלום הילדים, אם אין עוד אחד בנוסף לשניים שכבר הכירה.. פתאום זה הכה בי. היא לא יודעת! בעולם שלה אני עדיין שלמה. "נורמאלית". חיה עם בעלי המקסים. מתכננת עוד ילדים. לשניה חלפה במוחי המחשבה: אולי לא אספר לה? אולי באופן מעוות אשאיר לי פינה אחת בעולם שבה לא קרה האסון שלי? התעשתתי מיד וסיפרתי לה. היא בכתה נורא. לא האמינה. היא הכירה אותו היטב. היא יודעת מה גודל האימה. איזו אבדה כבדה זאת לעולמנו. שמעתי את עצמי מספרת לה. פתאום ראיתי את הדברים מבעד לעיניים שלי ושלה כילדות. מי היה מאמין. מי יכל לתאר לעצמו גורל כזה? האמת, במשך השנתיים שעברו חשבתי לעצמי איך זה יהיה לפגוש אדם מעברי שלא יודע.. אח"כ כשהתאוששה אמרה לי שבכלל התקשרה לספר לי על ה"אסון" הפרטי שלה. היא התגרשה. פתאום לא נשמע לה כמו אסון. ואני אמרתי לה שאי אפשר להשוות בין כאבים. הם פשוט כואבים. קבענו להפגש. שמחה שחזרה לחיי. לילה טוב.

כמה שמחה שקראתי עד הסוף

ככה הדברים שאכתוב יהיו שונים תכיני את עצמך להמון שיחות כאילו יקירתי החמודה לנו קרה ככה ששנתיים אחרי שאחותי נפטרה התקשרה חברה לשאול , מה קורה איתה , למה היא הפסיקה לכתוב לה לרגע לא הבנתי את השאלה , כבר חלפו שנתיים , איך היא כתבה לה ??? ואז הסבירה שטיילה ולכן אחותי כתבה לה והיא לא ענתה , לצערי הייתי צריכה לספר לה את הקורות איתה וזה קרה ב 10 השנים הראשונות כל שנה ליד הקבר ביום הזכרון פתאום ראינו אנשים חדשים שבאו לקבר שלא הכרנו אותם , לא שמענו עליהם ממנה .

טיגריס2

New member
אלו דברים שקורים להרבה מאיתנו

לנו היה משרד תווך ולמרות שעברה שנה וחמישה חודשים הפלאפון לא מפסיק לצלצל ומבקשים את בן זוגי קליינטים שלו מהעבר וכל פעם מחדש להגיד שהוא נפטר וכל אחד רוצה לדעת מה קרה ומבינים לפתע למה המשרד סגור ומבחינתי הזמן כאילו עומד מלכת כי בדרך הזאת יותר קשה להשלים עם המצב שנוצר משהו שעדיין לא השלמתי איתו וכל פעם להזכר מה קרה ואיך שמחזיר אותי לתקופה הנוראה והקשה בשל המחלה הארורה.

למעלה