גם לי בממשלת בנט-לפיד היה יותר לעקל אותו מאשר את מנסור עבאס.זה כבר לא עניין של חילוני מול דתי או שמאל מול ימין
האיש הזה יותר גרוע ממנסור עבאס
( לגבי מה שמתחולל במוחו של מנסור אני לא נותן אחריות ...)
האם שמעת את מנסור עבאס מגנה את צה"ל?
גם לי בממשלת בנט-לפיד היה יותר לעקל אותו מאשר את מנסור עבאס.זה כבר לא עניין של חילוני מול דתי או שמאל מול ימין
האיש הזה יותר גרוע ממנסור עבאס
( לגבי מה שמתחולל במוחו של מנסור אני לא נותן אחריות ...)
האם שמעת את מנסור עבאס מגנה את צה"ל?
הוא כבר היה בכנסת של בממשלת האנדרדוגיס, זה שהוא אחר כך התפטר כדי להכניס ח"כ נורבגי לא משנה את העובדה שכבר נכנס לבית הנבחרים.דמות שאם חו"ח ייכנס לבית הנבחרים שלנו, זאת תהיה בושה לציבור כולו ולא משנה מי הצביע בעדו ומי לא.
דא עקא, הוא מן הסתם ייכנס לאור המקום שהצליח להתברג אליו.
ידוע. מקווה שלא יחזור.הוא כבר היה בכנסת של בממשלת האנדרדוגיס, זה שהוא אחר כך התפטר כדי להכניס ח"כ נורבגי לא משנה את העובדה שכבר נכנס לבית הנבחרים.
וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).ממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
כבר תמצא את הדרך למתווה שימשיך את הפטור לחרדים בתמורה לתמיכתם בקואליציה החדשה .
אלא אם כן מישהו שם יקבל שכל ותקום ממשלת ימין של בנט ונתניהו .
זה תלוי אם הסנקציות שינקטו נגד החרדים יהיו אפקטיביות. לפיד ידע על מה הוא מדבר כשהציע לשלול את זכות ההצבעה כי זה לא חוקי ולא יתאפשר אבל אם זה היה קורה אף זכות הצבעה לא הייתה נשללת מאף חרדי כי החרדי היו נוהרים לבקו"ם כדי להמשיך להנות מהדמוקרטיה והזכות לבחור ולהיבחר. לכן החרדים בוועדת ביסמוט בוחרים בפינצטה סנצקיות שלא באמת כואבות להם במעט שאפשר להטיל עליהם שאפילו חרדי אחד לא יתגייס בשביל להשתחרר מהן.וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).
זה תלוי בדבר אחד ואחד בלבד והוא אם אותה קואליציה (אותו מנהיג) זקוק לחרדים בשביל לשלוט. כל שיקול אחר ייזרק לפח ההיסטוריה עם שלל תירוצים והצדקות.זה תלוי אם הסנקציות שינקטו נגד החרדים יהיו אפקטיביות. לפיד ידע על מה הוא מדבר כשהציע לשלול את זכות ההצבעה כי זה לא חוקי ולא יתאפשר אבל אם זה היה קורה אף זכות הצבעה לא הייתה נשללת מאף חרדי כי החרדי היו נוהרים לבקו"ם כדי להמשיך להנות מהדמוקרטיה והזכות לבחור ולהיבחר. לכן החרדים בוועדת ביסמוט בוחרים בפינצטה סנצקיות שלא באמת כואבות להם במעט שאפשר להטיל עליהם שאפילו חרדי אחד לא יתגייס בשביל להשתחרר מהן.
אני הייתי חותך במיידי את כל התקציבים מבלי לגייס .וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).
חופשי, חתכת. אבל הנושא היה גיוס חרדים. כלומר חקיקה פוזיטיבית שאמורה לגייס חרדים. כאמור מעלה, גם ממשלת שמאל או מרכז כמו שיש מי שאוהב למצב את עצמו, לא צפויה לחוקק חוק כזה שטוב יותר מהמוצע כעת, אם בכלל.אני הייתי חותך במיידי את כל התקציבים מבלי לגייס .
רוצים כסף לממן את "עולם התורה " ( כפי שנהוג לכנות זאת) ?
סבבה, בוא נדבר, הכדור אצל מי שרוצה כסף .
חיתוך תקציבים יוביל לתוצאה פוזיטיבית יותר.חופשי, חתכת. אבל הנושא היה גיוס חרדים. כלומר חקיקה פוזיטיבית שאמורה לגייס חרדים. כאמור מעלה, גם ממשלת שמאל או מרכז כמו שיש מי שאוהב למצב את עצמו, לא צפויה לחוקק חוק כזה שטוב יותר מהמוצע כעת, אם בכלל.
הבנתי מצוין למה התכוונת. אבל מה לעשות, זה לא חוק גיוס מה שאתה מציע כאן. זה מעבר לשאלה אם אכן "חיתוך תקציבים יוביל ל...". רוב הסברות אוחזות שזה לא המצב.חיתוך תקציבים יוביל לתוצאה פוזיטיבית יותר.
הבנת את זה שטקר?
פעולה נגטיבית תוביל לתוצאה פוזיטיבית .
בשיטת המקל והגזר צריך גם מקל, אי אפשר רק עם מקל ואי אפשר רק עם גזר צריך את שניהם.חופשי, חתכת. אבל הנושא היה גיוס חרדים. כלומר חקיקה פוזיטיבית שאמורה לגייס חרדים. כאמור מעלה, גם ממשלת שמאל או מרכז כמו שיש מי שאוהב למצב את עצמו, לא צפויה לחוקק חוק כזה שטוב יותר מהמוצע כעת, אם בכלל.
בכיף, תהנו. מאומה מהנ"ל לא משנה את דברי על (אי-)החקיקה הצפויה.בשיטת המקל והגזר צריך גם מקל, אי אפשר רק עם מקל ואי אפשר רק עם גזר צריך את שניהם.
אני לא בטוח שכדאי לבנט-כי BB חיסל פוליטית את כל מי שהצטרף אליו-אא"כ תהיה רוטציה ובנט יהיה ראשוןממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
כבר תמצא את הדרך למתווה שימשיך את הפטור לחרדים בתמורה לתמיכתם בקואליציה החדשה .
אלא אם כן מישהו שם יקבל שכל ותקום ממשלת ימין של בנט ונתניהו .
זה תלוי איזה קואליציה תהיה אם ביבי יוותר על החרדים ויגייס אותם על ההצעה של אדלשטיין וזה יהיה בקווי היסוד, אז שווה לפחות שלושה חודשים להיות בממשלה לראות אם ביבי באמת רציני וילך עם זה עד הסוף ולא יתחמק בממשלת אחדות עם מופז ובממשלת האחים בנט ולפיד בראשותו.אני לא בטוח שכדאי לבנט-כי BB חיסל פוליטית את כל מי שהצטרף אליו-אא"כ תהיה רוטציה ובנט יהיה ראשון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.