יפה דרשתהגיע הזמן שכולם יבינו על ידי תלמוד תורה שנלמד על מנת לעשות ומצליחים ללמוד וללמד לשמור ולעשות כך הרעיון מתפשט בעולם הרי הם לא משחקים דוקים הם עוסקים בתורה שהיא אמת המידה לבריאת העולם וההוראות איך כל האנושות חיה בהרמוניה עם עצמה ועם הטבע אז הרעיון מתפשט אט אט בכל העולם ומוסיף סדר מוסר ושפע לאנושות וזה תהליך שימשך תמיד
כי הנה החושך יכסה ארץ וערפל לאומים ועלייך יזרח יהוה וכבודו עלייך יראה
נשאר לנו לבחור אם לחיות באור התורה או בחושך הבהמיות
אתה כל כך בטוח שתקום ממשלה כזו?ממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
כבר תמצא את הדרך למתווה שימשיך את הפטור לחרדים בתמורה לתמיכתם בקואליציה החדשה .
אלא אם כן מישהו שם יקבל שכל ותקום ממשלת ימין של בנט ונתניהו .
על סקרים .על מה אתה מסתמך?
יותר סביר שתקום ממשלת בנט ונתניהו כי ליברמן ויאיר גולן מתחרים ביניהם על החרמת כל מפלגות הקואליציה הנוכחית והם הולכים כל כך רחוק עם החרמות שגם אם בנט, לפיד, אייזנקוט וגנץ ירצו לרצות את החרדים, ליברמן ומזהה התהליכים יתקשו לשתף פעולה עם כך. כבר בממשלת בנט-לפיד, בעוד בנט, לפיד, גנץ וסער התחננו בפני החרדים שיצטרפו, ליברמן הזהיר שאם זה קורה הוא פורש.ממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
שקר, כמובן.יותר סביר שתקום ממשלת בנט ונתניהו כי ליברמן ויאיר גולן מתחרים ביניהם על החרמת כל מפלגות הקואליציה הנוכחית והם הולכים כל כך רחוק עם החרמות שגם אם בנט, לפיד, אייזנקוט וגנץ ירצו לרצות את החרדים, ליברמן ומזהה התהליכים יתקשו לשתף פעולה עם כך. כבר בממשלת בנט-לפיד, בעוד בנט, לפיד, גנץ וסער התחננו בפני החרדים שיצטרפו, ליברמן הזהיר שאם זה קורה הוא פורש.
הוא אמר שחשוב שאף מפלגה מהקואליציה לא תהיה בממשלה הבאה.שקר, כמובן.
גולן יצטרף לממשלה שהוא יוכל לחיות עם ההסכמות שיתגבשו.
תביא ציטוט.הוא אמר שחשוב שאף מפלגה מהקואליציה לא תהיה בממשלה הבאה.
הוא אמר את זה בפגושת העיתונות לפני שבועיים, תוכל למצוא את התוכנית במאקו פגושת העיתונות מתאריך 29.11.2025תביא ציטוט.
הכי טוב שיאיר גולן ישאר בחוץיותר סביר שתקום ממשלת בנט ונתניהו כי ליברמן ויאיר גולן מתחרים ביניהם על החרמת כל מפלגות הקואליציה הנוכחית והם הולכים כל כך רחוק עם החרמות שגם אם בנט, לפיד, אייזנקוט וגנץ ירצו לרצות את החרדים, ליברמן ומזהה התהליכים יתקשו לשתף פעולה עם כך. כבר בממשלת בנט-לפיד, בעוד בנט, לפיד, גנץ וסער התחננו בפני החרדים שיצטרפו, ליברמן הזהיר שאם זה קורה הוא פורש.
כן גם אני לא מבין איך במקרה יש שלושה יאירים עם שגעון גדלות.הכי טוב שיאיר גולן ישאר בחוץ
אני לא סולח לו על מה שדיבר נגד חיילי צה''ל בזמן מלחמה .
אגב, מה קורה עם השם הזה "יאיר"
3 פרובלמטים
יאיר נתניהו, יאיר לפיד ויאיר גולן .
???????כן גם אני לא מבין איך במקרה יש שלושה יאירים עם שגעון גדלות.
וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).ממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
זה תלוי אם הסנקציות שינקטו נגד החרדים יהיו אפקטיביות. לפיד ידע על מה הוא מדבר כשהציע לשלול את זכות ההצבעה כי זה לא חוקי ולא יתאפשר אבל אם זה היה קורה אף זכות הצבעה לא הייתה נשללת מאף חרדי כי החרדי היו נוהרים לבקו"ם כדי להמשיך להנות מהדמוקרטיה והזכות לבחור ולהיבחר. לכן החרדים בוועדת ביסמוט בוחרים בפינצטה סנצקיות שלא באמת כואבות להם במעט שאפשר להטיל עליהם שאפילו חרדי אחד לא יתגייס בשביל להשתחרר מהן.וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).
אני הייתי חותך במיידי את כל התקציבים מבלי לגייס .וכי אם תקום ממשלת שמאל או כל ממשלה שהיא ולא משנה מה הגדרתה, היא לא תשחרר את החרדים מגיוס? היא תגייס את כל החרדים באופן גורף וכוללני? אתה ברצינות מדמיין ממשלה שמסוגלת/תרצה לעשות זאת? כי לי זה נראה כמו פנטזיה רחוקה חסרת כל התכנות בתקופתנו (וזה חסר משמעות לעניין אם בנט נמצא בממשלה כזאת, עומד בראשה או סתם חבר בה, אם לאו).
אני לא בטוח שכדאי לבנט-כי BB חיסל פוליטית את כל מי שהצטרף אליו-אא"כ תהיה רוטציה ובנט יהיה ראשוןממשלת הלא ביבי ימין לכאורה/מרכז/שמאל שתקום
זה תלוי איזה קואליציה תהיה אם ביבי יוותר על החרדים ויגייס אותם על ההצעה של אדלשטיין וזה יהיה בקווי היסוד, אז שווה לפחות שלושה חודשים להיות בממשלה לראות אם ביבי באמת רציני וילך עם זה עד הסוף ולא יתחמק בממשלת אחדות עם מופז ובממשלת האחים בנט ולפיד בראשותו.אני לא בטוח שכדאי לבנט-כי BB חיסל פוליטית את כל מי שהצטרף אליו-אא"כ תהיה רוטציה ובנט יהיה ראשון
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.