תקשיבו כולם!!

galgol21

New member
תקשיבו כולם!!

אני אל אהיה פה מעכשיו הרבה זמן, כי הלימודים התחילו ויש לי מלא דברים לעשות מצטערת שאני לא באה לבקר הרבה...... נ.ב פררק 1868 ממש יפה... ד"ש לכולם

רק התחילו הלימודים מה כבר יש למורים

לתת? נכון לנו יש סיכום להגיש ושעורי בית.. וכולם עכשיו בוואלה עם יונתן רוזן וכמובן שוב אני לא יכולה לראות כלום אז תהנו לכם ותספרו לי מה היה אח"כ..

galgol21

New member
המורים משגעים אותנו

נראה לך שתלמידים בכיתה ז' צריכים ללמוד כל יום עד 4? זה הוגן? אנחנו מקבלים טונות שיעורים וכבר הספקנו לעשות מבחן אין לי זמן לעשות דברים שאני אוהבת וגם לא להנות מהקלטות שהקלטתי ממיכאלה

i love אפרת

New member
עד ארבע../images/Emo35.gif|../images/Emo70.gifמה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הכי מאוחר שלי זה 14:00 וזה רק בימי רביעי ועדיין לא גמרנו ב-14:00 כי ביום רביעי הראשון זה היה היום הראשון ללימודיםה אז זאת לא הייתה מערכת רגילה, ושבוע אחרכך היה יום גיבוש אז בכלל גמרנו ב-12 והשבוע זה ראש השנה....... ואני גומרת באחת כל הפעמים, חוץ מיום רביעי וביום שישי ב-12. את בטח לא לומדת ביום שישי נכון

galgol21

New member
אני לומדת יום שישי

עד 12 ורק יום אחד אני מסיימת בשתיים וחצי

i love אפרת

New member
מה../images/Emo35.gifוכל השאר עד ארבע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה
זה מושגעעע זה ממש מוגזם
מ מ ש מוגזם
וואיי כמה אתם לומדים....

למה את לא רואה כלום?

אני לא רואה כי אני מתקינה פה משהו למחשב שאין לי ואני צריכה כדי לראות אז תעשי גם אם זאת הבעיה שלך...

shisell

New member
אני

כותב משהו וזה לא מחפש מישהו יודע איך עושים שזה יחפש?

נצל"ש../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

אנשיםםםםם..מחר תהיה לי תמונה!! תמונה שלי
סוף סוף תוכלו לראות מי אני....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...איזה כיף

אני הורדתי באימיול את הפרק 121

איזה מ--ד--ה--י--ם!!!! אהההההההההההה....מושלמוות!!!! רק הקטע עם נוגה שהיא פתאום מיכאלה כזאתי היה דפוק וחסר טעם...חחחח

daffy2

New member
ביי נתגעגע../images/Emo10.gif../images/Emo98.gif

ד"א אני גיגי123...אני אצל חברה עכשיו! פרק 1868?!??!?!?!?! יש כזה פרק??!??

תיפי1

New member
בייייי../images/Emo7.gif

אבל אל תישכחי מהפורום וממיכאלה, ותיכנסי לכאן שיהיה לך זמן
אולי עוד קיץ ניפגש כולנו ניתרגש אולי עוד קיץ נימחה את הדימעה..........

מה לכולם יש מלא שיעורים

אבל את הזמן שנישאר לך תבלי פה..חח אני קוראת לזה "להתנקות"...חחחח סתם

i love אפרת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח נקרעתיייייי

למעלה