תקשיבו כולם!!

תקשיבו כולם!!

אמממ... תראו, יש רק עוד 7 שעות ובערך 35 דק' עד שהפרק השבועי והמהממם ביותר יתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שזה מרגש?!?!?!? אז אנחנו צריכים אחריי השהתוכנית תגמר.. יענו בערב, שכולם יבואו לפורום ונדבר על מה שהיה.... סבבה? בכול אופן, מי שכן רוצה, אני מתחילה לכתוב כבר מעכשיו... על כול ההתרגשות שלפניי הפרק השבועי... אין עוד הרבה זמן עד שהפרק מתחיל..!! אני לא יודעת איך אני ארסן את עצמי עד אז...!!!

אף אחד לא יכול לכתוב

תגיבה?!?!?!? זה ממש מעליב!!!! אגב, יש רק עוד חמש שעות וחצי שעה עד הפרק השבועי של ג'ואן מארקדיהההההההה

אני יהיה באותו זמן../images/Emo168.gif

ב"פספוסים" עם חולצה של תמנון שלמרבה האירוניה כתוב עליה: bad jo-ke אבל אני מקליט למה אני רואה את הפרקים רק בערוץ 3 אז..... טוב למי אכפת מהחיים הפרטיים שלי אז ביי אני נוסע

S h a y 9 9 9

New member
תהנה...

אני אישית מתרגש משני ארועים חשובים שיש היום בטלוויזיה 1) פרק של ג'ואן כמובן. 2) חצי גמר ארוויזיון!!! איזה כיף!

Lucky Charmed

New member
אמממ

אותי הארווזיון לא ממש מעניין.. לא ראיתי אותו לפני שנתיים לא לפהי שנה ואני לא חושבת שגם השנה...

The tooth Fairy

New member
אני מתרגשת לקראת הפרק

כבר שבוע! חחחח...אני מרגישה שעבר מלא זמן מהפרק האחרון!

נכון!!!!!

אני לא יכולה לחכות יותר!!!!! נראה לי שאנחנו היחידות שלוקחות את זה בריצינות!!!! אף אחד לא מעריך את זה!!! אגב, מי שכתב את זה שהוא לא ראה ת'ארוויזיון כבר שנתיים-אני מזדהה... זה משעמם...

כמובן מחכה לפרק

אבל אני משתדלת שזה לא יעסיק אותי כל השבוע ושאולי זה רק יגרום לי להמשיך בפרויקט שלי באומנות (חח לא מגלה לכם מה זה, שזה יהיה מוכן תראו ותבינו
) לדעתי האירוויזיון זה די בסדר, אישית אני נורא אוהבת שם את השירים והביצועים שלהם וכמובן את הזמרים שלנו
לדוד!

טוב אנשים,

שכולם יבואו לפורום אחריי ג'ואן... טוב? נווו מתרגשים לקראת הפרק?! אני מתה לדעת מה יהיה בהמשך... יענו... עם אדם... וה'....

למעלה