תקשיבו כולםם .!

shiker

New member
תקשיבו כולםם .!

לא יודע מי זה עילי מה הסיפור שלו ולמה הוא כל כך חופר.. אבל תעשו טובה לכם ולכולם אל תענו לא כי כל שירשור אידיוטי עם תגובה שלו הופך לריב של ילדים קטנים.... באממת תעשו טובה לעולם הסקייטבורד .. חח קיצר תפסיקו עם זה .1 אל תענו לו.. \ וואלק מי איתי

Tal126

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאני

EhudsK8

New member
כל הפורום הזה נהיה כבר חפירה

אני בעד ש1 תפסיקו לקלל כל שניה סתם 2 שעילי פלן בי ומר דאויל לא יכתבו פה יותר 3 תעלו סרטונים ושיגיבו לכם על זה וזהו 4 פרסמו אירועים סשנים וזהו.. בקיצור אל תחפרו סתם ותזיינו תביצים אוהב אותכם כאילו הייתי אבא בשבילכם חחחח XD דור יא תותח..

P L A N B

New member
יאאלה יאאלה..

כוס עמק מה אני לא מבין מה אתה ילד מניאק? אתה לא רוצה אל תיקרא הודעות שלי... עכשיו תכלס תיהיה הגיוני... במקום לדחוף ולהרחיב את הסיצנה בארץ אתה זורק זין ואומר לא לרשום וכאלההה... בונא אתה טים סטריט מאשין (במקרה שלך זה לא משנה)... וככה אתה מתנהג כמו איזה מניאק... תראו את המר דוויל הזה ילד מתחיל שואל שאלות... וכול הפורום כמו פורום של זונות מתחיל להסתלבט עליו... מיסכן.. אז הוא לא יודע מזה קרוקד או מראינו יאלללה תעזרו לו אתם הייתם בדיוק כמו יאאאלה חלאס להיות זונות.............

EhudsK8

New member
כנס פלן בי (חפירה מוות)

חח מה יצאת עליי אחי..עכשיו תורי :p אני בקושי כותב פה כי כשאני כותב אז זה שיש לי מה לכתוב אני לא יודע מה הקטע שלכם להציף את הפורום כמו מפגרים בשטויות ולקלל ולריב תסתכל על השירשור שלך על הנעליי ואנס ואמריקה של אתמול ואתה תבין לבד למה זה עצבן כי רשמת מיליון הודעות אותו דבר וסתם התווכחת אני לא מניאק אתה בכלל לא מכיר אותי.. אני פשוט מנסה שתבינו שיש לכם אייסיקיו בשביל לזיין תמוח בשטויות שלכם ופה רושמים דברים על סקייט שיהיה מעניין להכנס לפה שיהיה מה לחדש.. אין לך מה לחדש לנו אל תכתוב..אין לך תגובה פה על משהו אל תכתוב .. תכתוב שיש לך משהו שבאמת יהיה על סקייט ויהיה מעניין אה ו.. אני בחיים לא הסתלבטתי על מר דויל אז אל תקשר את זה אליי יא דבע וסטריט מאשין זאת אחלה חנות חחחחח רציני...הנה 035444174 בן יהודה 198.. כן כן בדיוק שם סתם בקיצר אחי אל תכעס עליי אבל תודה שעילי מציק שיוו חפרתי עכשיו אני לא צריך לכתוב פה יותר חחח ת'מבין? אני כלי ;)

P Rod

New member
שמע יא טמבל

אתה וכל החברים שך זה בסדר שאתם מתחילים אבל תפנימו את זה שאתם מתחילים! באים לפה פותחים פה ומזיינים תמוח מי אתם בכלל?? יומיים נוסעים על סקייט ומתווכחים פה עם ילדים שנוסעים כבר 3-4 שנים אז אל תשחק אותה תמים "רק ילדים מתחילים שואלים שאלות" וזהו פיס אאוט

P L A N B

New member
מפגר... אני נוסע שנתים וקצת

מה ניראה לך הייתי כותב פה עם הייתי נוסע חודשיים??? מה אני מיסכן? ואהוד... אני יודע שהשירשור בנעלים היה חפירה זה בגלל שאנשים פה לא קוראים הודעות כמה פעמים ומבינים מה כתוב... בלי שום קשר באמת הייתה חפירה (אבל לא רק שלי)... ואתה יודע מה אני יעלה עוד שבוע קטע מסריח שלי על הרייל אצלנו... ויאאלללה בוא ניסגור את השירשור הזה לפני שהוא יגדדדל... אל תכתבו.....

shiker

New member
צודק !! חח מרגי זה לא מגיבים לשרשור .

רק תפנימו את הנאמר חח

b e n i s h a i

New member
מה יש לכם כולם פה נגדם

תהיו הגיוניים קצת ותפסיקו להיות כאלה מניאקים תארו לכם אתה נכנסים לפורום וכולם רק יורדים עלייכם והל לא נעים אז קיצר יאללה עזבו אותם שיכתבו מה בא להם ואם לא באלכם להתיחס אז אל תיסתכלו על התגובות שלהם

master pedo 666

New member
זה ממש חשוב!!

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה חירטוטים וזיוני שכל.. זה כל מה ששמעתי עד עכשיו כי גם ככה עוד עשר דקות יבוא מישהו יותר משועמם ממני שיחליט להמשיך את הויכוח הזה גם ככה.. אז בואו נעשה טרור מתפוז מואהאהאהאההה D=

EhudsK8

New member
חחחחחחחחחח כפיר יא מטורף

מי בא היום לירושלים.????

EhudsK8

New member
אחחחחחחחחח מוסא יא כלי

בטח שיש איך לחזור.. מוניות העיר עולה 25 ש''ח אבל אני עדיין לא בטוח הולך מחכה לתשובה מחבר

למעלה