תקשיבו! יש לי שאלה!

NarihS

New member
תקשיבו! יש לי שאלה!

נכון אז לפני איזה כמה חודשים אמרתם משהו על פתיח חדש נכון?? ורציתי לדעת מה קורה עם זה, אם למישהו יש מושג! פשוט אני כל הזמן שוכחת לשאול את זה.. אז תענו :)

SupeRonit

New member
סחתיין על הטלפתיה

גם אני התכוונתי לשאול על זה

Guy K

New member
זה כבר צולם

ומשום מה עדיין לא עלה לאוויר (או שעלה ולא התעדכנתי: עוד לא הספקתי לעשות מרתון היפים והאמיצים לשבועיים שמחכים לי בוידאו)

Traped In A Box

New member
מה?

פתיח חדש לסידרה? עם מנגינה אחרת? ובכלל...סגנון אחר? בשביל מה?! זה סתם הורס! ככה זה בכלל לא יהיה היפים והאמיצים!

Guy K

New member
עוד לא ברור, ואם תשאלו אותי

בכלל אין להפקה מושג מה הם רוצים לעשות עם הפתיח החדש. כבר שנים שאחד הנושאים הקבועים שעולים בדיונים בין הפקת הסדרה לבין המעריצים הוא שהפתיח מיושן, לא מעודכן, ובאופן כללי נראה זוועה. תמונות של סטפני מגיל 30 בערך, תמונות של שחקנים שכבר עזבו - ומצד שני שחקנים חדשים שלא מופיעים בכלל בפתיח. רונדה פרידמן הודיעה כבר מזמן שהם עובדים על פתיח חדש לסדרה שישמור בגדול את האווירה של הפתיח הקיים. המוסיקה לא אמורה להשתנות בצורה מהותית, וכך גם הקונספט. השינויים העיקריים היו אמורים להיות צילומים חדשים של השחקנים, והורדה של חלק מהתמונות של הבדים המתגלגלים. מצד שני, ביפים והאמיצים אי אפשר אף פעם לדעת, וג'ון מק'וק כבר סיפר לעיתונות שהצילומים לפתיח החדש כללו צילומים של שלישיות שצולמו במצלמות עם רזולוציה גבוהה - ככה שלא סביר להניח ששאר הפתיח יהיה ברזולוציה נמוכה. בקיצור, נחיה ונראה. החבר'ה שמה בסדרה כבר מבטיחים מעל לשנה ש"בקרוב מאוד" יעלה הפתיח החדש. נראה לי שעד אז נספיק כולנו כבר להתחתן, ללדת ילדים, ולצפות בשמחה בהולדת נכדינו הראשונים

Mikel20

New member
קראתי בפורומים שהפתיח החדש

הולך לעלות בסוף יוני...נקווה שזה אמיתי ולא עוד סתם שמועה!

למעלה