תקשיבו טוב

כן, אני יודע על זה טל.

גם ניסו לעשות לי את זה, תבין שזה ימשיך רק אם תגיב ל"אונס" הזה. כמו שאמרת - למי איכפת?!

אם אני היתי משדר אז אני היתי

מעדיף שיזרקו אותי מכל בלוג שבו השדרן הוא עבריין ששונא שוטרים מאשר שאני אתן ניהול לגולש עבריין ששונא שוטרים,כי בשבילי זה ניגוד אינטרסים, כי אני בניגוד לעבריינים,כן אוהב שוטרים,בלי משטרה אני מרגיש פחות בטוח, אני פועל לפי סדר עדיפות,מה חשוב לי יותר,לא להשתגע מניגוד אינטרסים בין שוטרים לבין עבריינים, או להיזרק מחדרי שידור על ידי עבריינים ששונאים שוטרים,שבמצב כזה אולי זה לא כל כך נעים להיזרק אבל אני לא נפגע רגשית מניגוד אינטרנסים הנוגד את האמונה שלי

שרי

חבל להתאמץ הם לא ישתנו הדבר היחיד שנותן ומעלה להם את האגו ואת האף זה הניהול הם מרגישים מלכים כנראה שבעולם האמיתי הם לא מוצלחים כל כך חבל על המאמץ תרדי פשוט תמשיכי בלי לשים לב אליהם

סופיה X

New member
שרי נשמה בתור אחת שפותחת חדר וסוגרת

אחריייייי שניההה אני יודעת שזה הרגשה לא נעימה האמתתתתת שאם יש אחד בבלוג הזה שיודע לתת ניהולים ולא שומע לאף אחד ולא מעניין אותו מה ומי זה יוסי פלויד צריךךךך ללמוד ממנו מזה לתת ניהול לכן אנייייי לא פותחת בלוג הרבה זה לא כל כך מעניין אותי ואנייי לא מחשבנת שזורקים אותי האמת. אבללללללל זה מבאס הקיקים האלה והקללות שהייההההה אחלה ערבב נשמות מואההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

koby55

New member
איפה הימים שהבלוג היה בלוג ...

חלון אחד לב אחד ושמישהו פותח בלוג פשוט אין מתחרים !!!

קובי

כפרעליך רק לא לבכות חחחחחחחחחחחחחח כולה בלוג קיצר כנסו לפה בשביל הצחוקים אל תיקחו קשה מידיי...

זה ממכר

New member
אוחחח את זה אני זוכר

שאם מישהו היה פותח בלוג, אז היינו שואלים אותו מתי הוא סוגר כי גם אתה רוצה לפתוח, שהוא היה סוגר אתה היית פותח והיו עוברים בלוג. ולכול החרטטנים שאומרים שזה כולה בלוג, אז נשוב ונגיד, שאם זה כולה בלוג לא הייתם נמצאים פה עכשיו, שאם זה היה כולה בלוג אז לא הייתם בוכים עם האנשים ולא הייתם צוחקים איתם, לא הייתם מדברים שעות על גבי שעות כל יום כל היום, מספרים להם דברים שאפילו החברים הכי טובים שלכם במציאות לא יודעים עליהם.

טים זה כולה ב-ל-ו-ג

וזה שאני צוחקת עם אנשים או יכולה לבכות איתם זה לא אומר כלום...אין פה שום סטירה כי כולנו פה בני אדם לכולם יש רגשות... אבל הכל תלוי באיך אתה לוקח את הדברים-קשה או מחפף ומעביר... צריך לקחת כל דבר בפרופורציות ולא להיכנס לזה יותר מידיי חזק.זאת דעתיי לפחות. עכשיו רק שתדע שיש הרבה אנשים שקל להם להתפרק ולספר דברים אישיים לאנשים שהם "לא מכירים" כביכול,אנשים שהם לא חברים שהם הכירו מהמציאות,אותם אנשים שאתה מכיר אותם דרך האינטרנט וכו מאשר לחברים הקרובים באמת. בכל אופן מה שאני חושבת שבלוגים צריך להיות למטרת העברת זמן,צחוקים,וכיף. ואם מכירים גם אנשים על הדרך למה לא.. אבל לא להפוך את זה לחיים שלכם!! קיצר טים גרמת לי לחפור רד לכאפה חחחחחחחח:p לילה טובבבבבבבב ביצ'ס

זה ממכר

New member
מזה רד לכאפה?

את יודעת שאני מחזיק :p ותזכירי לי כמה זמן את פה? שלוש שנים לא? אני פה שנתיים וחצי את היית לפני. אז לא ממש מתואר נכון, נכון שיותר קל לספר לאנשים ככה..אבל גם נקשרים יותר הרבה ומדברים יותר הרבה, הרי במציאות את לא מדברת עם אנשים כל כך הרבה נכון? נכון שזה מעביר זמן, מצחיק, מכירים המון אנשים, אבל זה כבר חלק מהחיים!! תסכימי? תסכימי שאת מכורה? תסכימי שזה הפך לחלק חשוב בחייך?

כמה שטויות בהודעה אחת כפרע:)

קל לספר לאנשים?בטח שזה קל כי זו האמת. ככה אני רואה את זה לפחות. ח-ל-ק מהחיים(מה שאתה ציינת) זה לא כ-ל החיים(כמו שאני ציינתי בהודעה לפניי)! יש פה אנשים שנמצאים פה כמעט 24 שעות!!!נפגעים מכל שטות מחפשים לנקום...מבזבזים זמן מהחיים שלהם במקום להנות מהם בחוץ,להיות עם חברים,משפחה,לאכול טוב,לבלות,ללמוד,ולהעריך את הדברים הקטנים שיש לנו ולהודות עליהם(שזה פוגע בצורת החיים שלהם גם פיזית וגם נפשית!). אנשים כאלה הם אנשים מכורים...ואני לא אחת מהם. נקשרתי פה לאנשים לא אמרתי שלא...וןאני לא מתביישת להגיד את זה.גם כתבתי בהודעה למעלה שזה לא רע להכיר פה אנשים(למרות שיש לפעמים גם חסרונות בזה כמו לכל דבר). ותתפלא,במציאות אני כן מדברת עם אנשים הרבה, תלוי מי הבנאדם ומה הסיטואציה..(עוד פעם אני אומר את זה-הכל תלוי.) ועוד משו- בלוגים חלק חשוב מחיי?ממש לא. מה שכן, יש פה אנשים שהפכו להיות אצלי חלק חשוב.(וזה משו אחר) בחיים צריך לקחת הכל בפרופורציות. קפיש?

כן טים חגית צודקת... למשל אני

היא הייתה ממש כזה לידי ולא לקחתי לה את הנעל שלה וזרקתי לה על הראש אבל לפחות היא לא זרקה עליי....העיקר שהיה כיף איתה ועם דדי
דדי תעבור א ה-100 אני רוצה שחגית תיתן לך כאפה מאחור ותעשה מה שאני עושה שנותנים לי כאפה
וחגית צודקת...טים לא לוקחים את הבלוג יותר מדי ברצינות ומי כמוך יודע שאני כבר בקושי נכנס כי זה כבר נמאס

חחחחחחחחחחחחח שימי

בפעם האחרונה שעברתי ת100 זה נגמר לא טוב אז ככה שאין מצבבבב וחוץ מזה שתתן כאפה הכל מאהבה

אחחח חגית חגית חגית

כמה פקה פקה ושומדבר לא יצא דיבורים כמו חול ואין מה לאכול קיצר חגית.....תיישמי !! חעחעחעחע או שבעצם....ניתן לך לראות שוב בחור גומר על סבתא שלו חחחחחחחחחחחחחחחחחח כמו מכונת ירייה
אל תנסו להבין רק דדי וחגית ויערית יבינו

טוב דדי תעבור חופשי את ה-100

שתבוא אליי פעם הבאה כולך סימנים כחולים אז הפעם תהיה לי סיבה לזרוק עליה נעליים

דדי הרעיונות שלי מצויינים תיישםםםםם

חגית אמרת כבר שקט? כולך פקה פקה אני כבר לא מפחד מהנעליים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סופיה X

New member
נכוןןן היו ימים יפים בבלוג

אבל גם עכשיו נחמד כי לפעמים נכנסים אלה שמיליון שנה לא ראיתי וזה ממש כייף ותכלס טים נשמה אתה מזה צודק על זה שאם לא היה נחמד וכייף לא היינו נכנסים ואנשים מקטרים כי זה גם כייף קצת לקטר וככה אנחנו עם כזה מקטר ונכנס חחחחחחחחחחושוב מקטר אז תן לאלה שיקטרוו ויכנסו לכייף שלהם . פיייי על הבוק יש לי מה להגיד ועוד כמה חפרתי יאללה נשמותתתתת שהייה אחלה בוקרררררררררר ונשיקותתתתתתתתתתתתתתת לכולםםםםםםםםםם

למעלה