תקשיבו..חשבתי על משו...

תקשיבו..חשבתי על משו...

א.קודם כל אני עכשיו ישתדל לדבר לא בנקבה כי ראיתי שהצטרפו לפה גם בנים..התמכרות נעימה!! ב.למרות שאני לא נמצאת פה הרבה אני עדיין חושבת עליכם..ויש לי רעיון.. אני מבקשת שכל אחד יכתוב פה שם פרטי+משפחה, עיר מגורים, מס פלאפון, אייסי ומסנג'ר. ואני יכין דף קשר בWORD ובפגישת פורום שיהיה אני יצלם לכולם ויחלק..ככה הפורום יתגבש יותר..כי לפעמים אני רוצה מס' של מישו מהפורום ואין לי אותו.. מקווה לשיתוף פעולה.. ובבקשה לא לנצל"ש בשרשור זה!! אוהבת את כולכם ~שיראלוש חמי~

אדרררר

New member
עונה מאמממיייייי..

אדר אזולאי אייסי : 206233194 מסנג'ר : [email protected] אימייל : adar_azulay@wallacom מתל אביב.. אני לא חושבת שבנות ירצו לפרסם פה בפורום את המספר פלאפון שלהן..

litalg06

New member
עונהה..

ליטל גרוס עיר: מודיעין אייסי: 240294394 מסן: [email protected] מי שרוצה ת'פלה שלי שתדבר איתי באייסי או במסן...

מיכלוש14

New member
עונההה :)

מיכל מיזן-חמי איי סיי :242405521 מסן:------ דברו איתי באיי סיי בקשר לפלא

רעיון מעולהה אהובתיי :)

שרין אברהם נצרת עלית טלפון:04-6084636 פלאפון:אין לי איסיקיו:267346726 מסנג'ר:אין לי

עונההההה

שם פרטי + משפחה = סנדרה רפאל עיר מגורים = רמת גן מס פלא = 0523787224 אייסי ומסן = 233303591 אין מסןן

KiSs KiSs KiSs

New member
אחלה רעיון מאמי...עונההההה../images/Emo27.gif

כרמל דוד אני גרה ברמת מגשימים (שזה בגולןןןןן..) אייסיקיו-202306439 אי-מייל[email protected] מסנג'ר[email protected] פלאפון -אין- טלפון-6764485 אבל אנ'לא יבוא לפגישה כי זה רחוווק ליי..באסהה..לא נוראאא..אבל אחרי שתעבירי הכל לWORD אז תשימי פה בפורום קובץ של זה ואז יהיה גם למי שלא באהה...אוהבת המוווון -כרמלו'ש-

למעלה