תקשיבו חברה

• פותח הנושא Aeon
  • פורסם בתאריך

Aeon

New member
תקשיבו חברה

יש מצב שאומה תורמן תשחק את וונדר וומן איזה לא קשור אה? (מישהו זוכר את איווי??) אבל זו הודעה לא רישמית בינתיים, אז אומה היא עוד אחת מהאופציות של שחקניות שאולי ישחקו את הגיבורה. בכל אופן הסרט יצא ב - 2007.

heart braker

New member
אחי לא הייתי מאמר על זה שהיא יפה

לוסי לו היא יפה קמרון דיאז היא היא אבל היא היא לא יפה

heart braker

New member
השחקנית שאמרתה היא לה יפה

קמרון יפה לוסי לו יפה אבל היא לא יפה

Aeon

New member
לא נכון...

אני חושבת שהיא מדהימה ובמבחינת משחק היא לוקחת בלי לחשוב פעמיים בכלל (מכל השחקניות שצויינו פה) אבל מבחינת המראה אני לא כל כך חושבת שהיא מתאימה (לשחק את וונדר וומן הכוונה) ואת זה שהיא שיחקה את פויזן איווי לא ציינתי, אז בכלל...

piter parker

New member
חחח בדיחה טובה

לוסי לו היא השחקנית הכי יפה וטובה שראיתי היא הכי טובה נקודה

Aeon

New member
תקשיב

מבחינת מראה של שינהן ו דעה אישית של כל אחד ומבחינת משחק אומה תורמן היתה פה שעוד לוסי לו שיחקה בקוביות! אין פה ויכוח בכלל אומה תורמן שחקנית טובה יותר אבל מבחינת מראה אומה פשוט לא מתאימה לתפקיד...

gloria23

New member
אמממממ

אין לי מושג, אני לא כל כך אוהבת את הסדרה הזאת... אבל זאת אומה! לך תדע מה יכול להיות. אני מחכה לV for Vandetta עם נטלי פורטמן. נדמה לי שהתאריך יציאה של הסרט הוא רק בשנה הבאה.

The Human Torch

New member
לא משנה איזה שחקנית...

תבחר, הסרט יכשל בגדול. שמעתי שקמרון דיאז סרבה לתפקיד, היא חכמה מספיק כדי להבין את זה.

Evil Beast

New member
יכשל למה?

כשג'וס ווידון על הבימוי, אין סיכוי שזה יכשל! וגבי הייתה מסכימה איתי.

ג'וס הוא אלוהים(כמובן שזאת הגזמה)

הוא פשוט בן אדם מוכשר ואם הוא יביים את הסרט אין סיכוי שהוא יכשל כי הוא פשוט מוכשר

vaiu

New member
לא יודע מה איתכם

מבין כל גיבורי/גיבורות העל, אני הכי שונא את סופרוומן. קונספט מטומטם, שלא לדבר על זה שכל הסדרה מבוססת על אפליה מתקנת. לאומה מגיע תפקיד הרבה יותר מעניין ומאתגר.

Evil Beast

New member
סופרוומן?

ווטף? יש סופרוומן, אבל היא בכלל מהמציאות האלטרנטיבית..

vaiu

New member
התבוונתי לוונדרוומן, כמובן

פשוט התבלבלתי

Aeon

New member
איך אתה יכול להגיד את זה?

ז"א על בסיס מה? וונדר וומן - הגברת הראשונה של הקומיקס

A CharmedOne

New member
יש לך טעות...

אומה תורמן תשחק ב-סופר אקס, שבסרט היא מעיין וונדרוומן ש"נלחמת" באקס שלה...

למעלה