תקשיבו זה חשוב!

netaK

New member
תקשיבו זה חשוב! ../images/Emo62.gif

בתוכנית מזל טוב לא מוכנים לחתן זוג הומואים יש לי ת´כתובת אימייל של טלעד ושלחתי להם אימייל, הנה מה שאני כתבתי, אני אשמח אם תכתבו את מה שכתבתי ותסכימו עם דברי : לפי מה שהבנתי התוכנית מזל טוב משודרת בחברתכם. אני אישית לא רואה את התוכנית כי אני לא מוצאת שם עניין וריגוש באנשים שמנסים לארגן לעצמם חתונה חינם על חשבון התוכנית שלכם, אבל כל אחד הטעם שלו. אני רציתי להתלונן על העובדה שלא הסכמתם לחתן זוג הומואים בתוכניתכם קודם כל אולי הם לא יזכו וה"ילדים הקטנים שצופים" (שאני לא מבינה מה לילדים קטנים ולאנשים שמנסים לקבל חתונה חינם) לא צריכים לראות כזה דבר בפריים טיים זוהי פשוט ב-ו-ש-ה איך בחברה אינטילגנטית אנשים מסרבים לראות זוגות חד מיניים כמו זוג ההומואים ה"נל? ילדים צריכים לדעת את האמת, שגם זוגות כאלה יש ואין לפסול אותם! בדיוק כמו שבן ובת רוצים למסד את הקשר כך גם מותר לבן ובן למסד רת הקשר! זוהי אהבה ועם אהב אין להתווכח ובוודאי לא למנוע אותה אני מרגישה בושה שאני צריכה בכלל להזכיר כזה דבר לכם,לאנשים מבוגרים, כי אני רק בת 16 ובעלת דעות יותר פתוחות משלכם נטע [email protected] כתובת האימייל של טלעד: [email protected] בבקשה עזרו!! תמכו בזוגות החד מיניים

קול ציון בגולה

נטע, שיחקת אותה בענק. אני כבר מבשל את המייל שאני אשלח להם. עודד, הפעם אני מבטיח, אבל באמת מבטיח להיות מאופק ומנומס.

netaK

New member
מסתבר אגב

שזה לא רק זוג אחד, זה לפחות 3 הם טוענים שהם מחתנים עם רב שלא יסכים לחתן הומואים. ולאברי גלעד הצבוע יש תכונית שבה הוא מסיע אנים לקפריסיםן להתחתן למה לא לעשות ספיישל ולשלוח כמה זוגות הומואים מהתוכנית מזל טוב...להתחתן בקפריסין???

Human Nature

New member
שלום לכולם.

היום קראתי ידיעה ב"פנאי פלוס" שהרגיזה אותי מאוד, על אף שאינני חבר בקהילה ההומו-לסבית. הידיעה (שפורסמה בעמוד 16), מדברת על מעשה מזעזע שעשו בתוכנית המטופשת "מזל טוב". זוג הומואים שמתכוון להתחתן, פנה אל התוכנית בבקשה להשתתף בשעשעון, שהפרס הגדול בו הוא מימון חתונה. נשמע נורמלי, לא? הרי אנחנו חיים בישראל-שנת-2002, אין אפליה בין סטרייטים להומואים, לשני ה"סוגים" יש חופש בחירה ונישואין. אבל כנראה שלמערכת התוכנית זה לא נראה מתאים. המערכת דחתה את הזוג, לא מפני שחס וחלילה הוא לא עמד בקריטריונים שלהם, אלא משום ש"ב-20:30 בערב לא משלבים נישואי הומואים ולסביות, שכצופים בנו ילדים ונוער". ואברי גלעד, עורך התוכנית, מצטדק בחוצפתו ומוסיף: "לא שאני נגד חשיפת ילדים ונוער להומואים ולסביות, אבל לא ב-20:30". והשאלה שלי היא: למה לעזאזל אסור לחשוף ילדים ונוער להומואים ולסביות? מה הומואים ולסביות עושים, שסטרייטים לא עושים? הרי כבר בשעה הזו עשו דברים יותר נועזים מלהראות זוג גברים מחזיק ידיים, מתנשק משמחה ומתחבק. התוכנית הזו, שלטעמי מלכתחילה הייתה ירודה, כבר לא ראוייה להוות חלק מלוח השידורים של ערוץ 2. אז נכון, יחסית היא מצליחה, אבל השאלה היא על חשבון מה? על חשבון דריכה על הקהילה הגאה? על חשבונם של אנשים שלא בטוחים במיניות שלהם, וכשהם רואים כאלו מפגנים הם נהפכים לאפילו פחות בטוחים במיניות שלהם? אני מציע, בתור אאוטסיידר, לקהילה הנרחבת הזו להתארגן ולא לתת לתוכנית הזו לדרוך על הזכויות הלגיטימיות שלכם לבוא בברית נישואין. אני בטוח שגם "סטרייטים" יתמכו בכם. אחרי הכל, אתם לא שונים.

Flipperit

New member
../images/Emo166.gif

I don´t know that show, but it makes me feel like I am lucky so and so

eranmc

New member
בושה

בכתבה מעיתון פנאי פלוס של השבוע נכתב כי ב"מזל טוב" (התוכנית שמחתנים זוגות בערוץ 22) לא איפשרו לזוג הומואים להצטרף לתוכנית. אברי גלעד העורך מסר "לא נשלב נישואי הומואים ולסביות ב 20:30 בערב, כשצופים בנו בני ילדים ונוער. לא שאני נגד חשיפת ילדים ונוער להומואים ולסביות, אבל לא ב 20:30". אני קורא לכולכם לשלוח מכתב למסף הפתוח של פנאי פלוס מכתב כי אתם משתפים פעולה עם העיתון נגד התוכנית. אם מחרימים את הומואים ולסביות בתוכנית, ההומואים והלסביות יחרימו את התוכנית! [email protected]

.m

New member
וקצת יותר למטה

כתבו על זה קודם... כדאי גם לקרוא את הפורום, לא רק לכתוב בו...
mai

Human Nature

New member
סורי...../images/Emo4.gif

בכל מקרה, אני מניח שלא כתבו את זה כנאום מתלהט כמוני

Human Nature

New member
סורי...../images/Emo4.gif

בכל מקרה, אני מניח שלא כתבו את זה כנאום מתלהט כמוני

למעלה