תקשיבו, ותקשיבו טוב

ל ו י ן

New member
תקשיבו, ותקשיבו טוב

אחרי שהשקעתי שעה ו- 48 דקות בהתעדקנות ב-7 דפי הפורום האחרונים הגעתי למסקנות הבאות: 1. 45 הוגה הפורום וגם מנהל את אותו. 2. כל הזמן יורדים עליו, וזה לא בסדר. למרות שמגיע לו בחלק בילתי מבוטל מהפעמים, יש לצמצם את ההתעללות לפחות ב- 50% ולו בגלל מסקנה מס' 1. 3. מדובר בחבורה של פלצנים וירטואליים מהרמה הגבוהה ביותר בה נתקלתי, ועל כך אני מברך. 4. אין ספק, יש לתרום למען האנימל על מנת שיוכל להתעלל במרובעי הצילינדרים הישראלים בגולה וללמדם סופרמוטו מהו. ולסיום שאלה: 5. כמה אנשים צריך להפיל/להרוג או שמספיק רק לפצוע, כדי להשתייך לחבורת הפלצנים של הפאן-גז? בברכת יום עבודה נעים לעובדים, ומנוחה לנחים.

כRובי

New member
לגבי סעיף 5

האם אתה לובש חליפת עור ורוכב במקומות שכוחי אל בלי לפרסם את המיקום של אותם מקומות? אם כן, אתה חלק מקליקה ועל כן...
פלצן
Welcome to the Faltzanation Club

45degrees

New member
גם שטחים צבאיים בצפון נחשב?

אבל אני לא פלצן
אולי פלצן מניאק...

111SM

New member
שחר תגיד להם תגיד !!!!!!!!!

שזה בדיוק מה שאמרתי על 45!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111SM

New member
נראנ לי שמגיע לכפיר הנקניק../images/Emo49.gif

מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל טוב

כRובי

New member
וואלה!יומולדת היום!סחתיין...../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

45degrees

New member
וואלה? היום יומולדת

היום יום הולדת (יומולדת נשמע יותר טוב?) היום יומוללללדדדתתתתתתתתת ללללכפיר חג לו שמח... כדאי שאפסיק בשיא לא?

realy1

New member
בקשר לסעיף 4

למה אתה בטוח שהוא הולך להתעלל במרובעי צילינדר (טוב לפחות לא בכולם \הטובים שבהם) בקשר לסופרמוטו אני חושב שכולם כבר יודעים שזה אחלה ספורט אבל אחרי הכל לאיזה מהירות הוא יגיע החברה מגיעים שם ל-280

למעלה