תקשור

cookimonster

New member
תקשור

משהו שקיבלתי בתקשור (סתם, נראה לכם
) משהו שידיד שלי אמר ואני מתחילה להבין שהוא צודק וכמו שכתבתי כאן כך גם נאמר שוב על ידי אסתר היקס שאני מאוד אוהבת את עבודתה: לתקשר זה נמחד רק יש לזכור שכמו שיש אנשים שונים יש גם ישויות שונות ורק בגלל שלמישהו אין גוף לא הופך אותו לחכם או צדיק ואני אתן לכם דוגמה : למשל, נגיד שאני פוגשת מישהו מכם ברחוב ומתחילה לתת לכם טיפים בנושא תזונה, סביר להניח שתקשיבו לי אבל תחפשו סימוכין נוספים או תנסו לנתח בעזרת ההגיון או לא תאמינו לי ותנסו לבדוק את המניעים שלי (אולי אני מנסה למכור לכם משהו
ואולי תרגישו בתוככם שיש מדבריי משהו או שאולי תרגישו שאני מדברת שטויות, מה שבטוח לא תקבלו את מה שאמרתי כתורה מסיני בואו נחשוב רגע, למה כשאנחנו מקבלים מידע מגורם חסר גוף אנחנו נותנים כזאת יריעת כבוד? האם העובדה כי אין לו גוף הופכת אותו לחכם יותר? צודק יותר? מבין יותר? בעל כוונות טובות יותר? אנחנו בחרנו בגוף (או שהוא נבחר עבורנו, פחות קריטי עכשיו) ובגוף הזה ניתן לנו הגיון שכל ורגש בואו נפעיל את כולם שיהיה לכולם רק טוב ונקבל רק מסרים טובים ומעודדים שמעלים את התדרים

cookimonster

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

cookimonster

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

***********************************מקפיצה*******************************************************

רותי 11

New member
היי מתוקה ראיתי ורק עכשיו

התפניתי לענות לך מה לעשות צריכה להכין צהריים לילדים. את צודקת בהחלט כי כמו שציינת יש כל מיני סוגים של ישויות. וכל מיני מתקשרים, כל מתקשר אחרת ומקבל מידע שונה אפילו על אותה תשובה הכל תלוי בתדר ויכולת ההכלה של המתקשר. וכמו שאברהם אמר בהחלט הם לא חכמים מאיתנו ההפך ההבדל בינינו לבינם הוא שהם רואים את התמונה הכוללת והם לא מעורבים רגשית. הם רואים את הרשיהמ שלנו הם יכולים להתחבר לספירה הקוסמית ולשלוף את כל המידע עלינו לאורך כל תקופות החיים שלנו. הם יכולים לראות מה באנו לעשות מה שלנו אין את היכולת לראות בגוף הפיזי - אלא אם נעלה לספריה הקוסמית או נתקשר ונקבל את התשובות. זה הכל אין פה קטע של חכם או נכון.

cookimonster

New member
שוב אני חוזרת זה לא מדוייק

סבתא שלי נפטרה לפני מספר חודשים האם היא יכולה לראות את כל אלה? למה? רק כי אין לה גוף פיזי? לא מסכימה איתך, ולגביי רק בתיקשור, שוב השאלה עם מי את מתקשרת.... אם כבר נראה לי שהתשובות שתקבלי תחת היפנוזה כבר יהיו יותר מדוייקות כי שם את יודעת שאת "מתקשרת" את עצמך וזכרונך....

רותי 11

New member
סבתך בהחלט יכולה לראות

את הכל מלמעלה. והיא רואה את הכל מלמעלה

cookimonster

New member
הדבר היחיד שסבתי האהובה יכולה לראות מלמעלה

זה אותי, אולי את האהבה הרבה שיש לי כלפיה, מעבר למה שהיא ראתה בגוף פיזי היא יכולה לראות מה קורה אחרי המוות אין לה שום גישה לשום דבר מעבר בטח ובטח אם זה לא דברים שלה......

רותי 11

New member
קוקי כמו שאמרתי לך

אני ארחיב יותר לגבי התפיסה שלי את עניין הבחירה החופשית אבל זה יחכה קצת אני חייבת לצאת למסיבת הסיום של הבן שלי

Curious

New member
את תפיסתי לעניין זה כבר תארתי בשרושרים קודמים

בהקשר של בחירה חופשית. "הכל כתוב והרשות נתונה". זו גישתי, ואינה סותרת את דברייך. אין שום פסול בלהפעיל הגיון, כל עוד זה מאוזן ולא פוגע ולא מעכב.

jofen

New member
אפשר לבקש

אפשר לבקש ישות גבוהה שבאה מן האור, ויישויות לא משקרות, אם ישות באה מן האור היא תגיד וגם להיפך, ויש יישויות יותר חכמות, יותר מקיפות, זה כמו שיש אנשים עם מיומניות שונות, ככה גם היישויות, אחד מתעסק באומנות, השני בכלכלה, השלישי בלהיות מורה, והשלישי מנהיג, אחד רציני אחד לא כל כך, מה שאני בא להגיד, שבד"כ אם מידע מגיע מלמעלה הוא יותר חכם ויותר מקיף ממשהו שתמציאי לבד, זה ההבדל בין יצירה אנושית (שהיא יצירה מהירה של המחשבה) שבאה מאיזור מקלעת השמש ויצירה כמו זרע שנשתל בתודעתנו מלמעלה... אפשר להרגיש אם בן אדם הוא חכם, ככה אפשר להרגיש עם יישויות.

cookimonster

New member
היי jofen

מצטערת, יש לי בעיות במסנג'ר אחרת הייתי עונה לך גם שם
שמע, הכל טוב ויפה, אבל לא כל מי שמת חכם. מה לעשות זה שיש לך גוף לא הופך אותך ליותר טיפש, היום אני מבינה יותר למה סאניה רומן כל הזמן אומרת תבדקו איך המדריך מרגיש אם הוא מרגיש אפילו טיפה לא טוב אל תסכימו לתקשר איתו, שמע, כמו שכתבתי על סבתא שלי שאני מאוד אוהבת אם אני אתקשר איתה עכשיו סביר להניח שכל שאשמע זה שהיא אוהבת אותי ושטוב לה איפה שהיא נמצאת, לא יהיה לה ידע פתאומי ברומו של עולם (מעבר למה שהיה לה כשהיא הייתה פה- והיה לה!) כי עצם העובדה שאתה "מאבד" את הגוף לא הופכת אותך אוטומטית לחכם יותר (אגב גם זה מתקשור
של אסתר היקס ) יש ישויות חכמות מאיתנו וכמו שאמרת מומחיות בתחומים שונים אבל צריך להבין שלא כולן כאלה, ורק בגלל שאיזה רוח חסרת גוף אמרה לך משהו זה עוד לא סיבה להאמין, כנראה שלא סתם יש כל כך הרבה אזהרות אצל סאניה רומן והיא אף אומרת אל תתנו לשום ישות מלבד המדריך שלכם לתקשר איתכם כל תקשור שאתם רוצים לעשות עשו דרך המדריך

למעלה