תקשור של קריון-9.12

ZPE

New member
מצטער לומר זאת, אולם קראתי מספר תקשורים

לא קטן, מן הסוג אשר ניתן באמצעות "השמות הגדולים" בתקשור (הבינלאומיים, לא מתקשרים ישראליים), וכל שמצאתי הוא מסרים ממש סתמיים, נטולי חידוש רעיוני או אינפורמטיבי (אך מתנסחים כאילו הוצג חידוש), המנסים, לצורך התעטפות בהילת "סמכות מדעית", לצטט ממצאים אסטרונומיים או תגליות מדעיות מתחום אחר, אך עושים זאת באופן משובש (המעיד על אי-הבנה בתחום, וחושף את אי-היות התיקשור נובע מ"ישות עליונה יודעת כל")

"אופנת" התיקשור הופיעה, ככל שהצלחתי להתחקות אחריה, לפני כעשרים ומשהו שנים.
המתקשרים, אשר הביעו אולי רעיונות עצמאיים משלהם, העדיפו, לדעתי, להציג את הדברים כאילו מקורם במשהו עליון, אפילו מחוץ לעולמנו, לצורך הקניית סמכותיות ("נתלו באילן גבוה", ממש כפי שהזהר נכתב בסוף המאה ה-13 בספרד על ידי חבורה בראשות משה דה-לאון, אך הוצג כאילו נכתב על ידי רבי שמעון בר יוחאי וחבורתו אלף ומאתיים שנים קודם לכן, בישראל)

ראיה לכאורה לכך שמקור המסרים הוא אישי היא העובדה כי לכל מתקשר יש "ישות אור" יחודית משלו, ואין אף "ישות אור" אחת המספקת מסרים לשני מתקשרים שונים. אילו היתה קיימת "ישות אור" אשר שני מתקשרים טוענים כי דוברת אליהם - היינו יכולים להושיבם בשני חדרים מבודדים נפרדים, ולהשוות את התיקשורים אשר לטענתם הועברו אליהם מ"ישות האור" המשותפת לשניהם, ולהיווכח כי המסרים וסגנונם - אינם קשורים

אולם, מקור הדברים אינו חשוב.
זה יכול להיות "חזיון" אישי הניתלה באילן גבוה ("ההדרכה שלי", או "ישות אור" סתמית, או ספציפית, כגון "מועצת התשעה של הפליאדות" - משהו שאינני סבור כי קיים).
כאמור, האילן הגבוה - אינו חשוב.
אתה יכול להשמיע טענות מאלפות בעלות ערך ולומר בפשטות את האמת - "הגיתי זאת" (בהנחה שאין מדובר בגניבה ספרותית).
הענין הוא שהתקשורים הללו אינם מחכימים ואינם מאלפים, אלא סתמיים, וצר לי לומר - מרשימים אך פתאים

מהפכת הדפוס היתה נקודת מפנה בהיסטוריה האנושית.
עד אז נכתבו ספרים ידנית בעותקים יחיד או בודדים, על ידי נזירים, נשמרו במנזרים, והיו נגישים ליחידים.
מהפכת הדפוס הפכה את הספרים לזמינים לציבור הרחב.
מהפכה עוד יותר גדולה היא מהפכת האינטרנט.
התבטל ההכרח לבלות ימים בספריה אוניברסיטאית, ולקרוא ספרים שאין ידך משגת לרכשם, על מנת לאשש או לדחות טענות "מדעיות" שהושמעו בתיקשורים.
כל טענה "מדעית" מאלה המתפרסמות בתיקשורים - ניתנת לבדיקה מיידית באינטרנט באתרים מקצועיים מן התחום הרלבנטי.
מחברי התיקשורים טרם הפנימו זאת, ועדיין שוזרים טענות הבל פסאודומדעיות לתוך דבריהם.
הגיע הזמן שיחדלו מכך, שכן הדבר חושף את מקור המסרים ומקל על זהויים כ"חזיון אישי", ותו לא...

אני אראה לך את הזוית שלי בעניין-

לא מעניין אותי
מהיכן התקשור מגיע,
מי המעביר
מה ייחוסו או יכולותיו.
מעניין אותי החיבור שלי לתקשור.
אם אני מרגישה אמת במסר הניתן,
אם משהו בו נוגע בי.
אני יודעת שהתקשור בא ממקום גבוה
(לעיתים אפילו המתקשר עצמו אינו מודע לכך)
אם תקשור גורם לעין השלישית שלי לפעום ואפילו לכאוב(האם הרגשת אותה פעם פועמת? ממש כמו לב הנמצא במרכז מצחך)
אז התקשור אמיתי
לעיתים לא הכתוב הוא החשוב
אלא הארגייה העוברת תוך כדי קריאת המסר.
וכן, ישנו תדר שיורד במהלך קריאת תקשורים מרמה גבוהה.
תדר חזק המעצים את הקורא ומגביר את האנרגייה שלו.
אז המסר והכתוב חשובים
אך האנרגייה המופקת חשובה יותר.
האם יצא לך להרגיש פעם אנרגייה יורדת מתקשור?

ZPE

New member
אני מסכים כי אין חשיבות למקור המסרים ("אינני

מחבב" את המונח "תיקשור", אולי מכיוון שטרם השתכנעתי בקיומן של "ישויות אור", Arcangels למיניהם, או מועצות גלקטיות, יהא מספר חבריהן אשר יהיה).
החשיבות היחידה של מסרים היא הרעיונות המובעים בהם, והאם יש בהם "הארה" למחשבותינו ותפישותינו

אשר לעין השלישית - ככל הידוע לי, הכוונה ל- Pineal gland, וככל הידוע לי היא מפרישה מלטונין, שתפקידו הוא רגולציה של מחזורי עירות/שינה ותיפקוד לאור שינויים עונתיים (אנשי עסקים המרבים לחצות time zones בטיסות ארוכות, נוטלים מלטונין כדי להקטין את השפעות ה- jet lag). ה- Pineal gland פשוט מגיבה לגירויים מן העיניים, והיא עצמה אינה חשופה לאור יום. מעולם לא שמעתי על פונקציות מיסטיות של בלוטה זו, כמו אלה שאת מתארת

>לעיתים לא הכתוב הוא החשוב אלא האנרגיה העוברת תוך כדי קריאת המסר. וכן, ישנו תדר שיורד במהלך קריאת תקשורים מרמה גבוהה<
השימוש במונחים "אנרגיה" ו- "תדר" בהקשר דנן אינו קיים אלא בלקסיקון של העידן החדש.
המונח "אנרגיה" לעצמו, במדעי הטבע, הוא ערטילאי, וההגדרה הטובה ביותר שאני מכיר ל"אנרגיה" היא ש"אנרגיה" היא הדבר הנדרש לצורך עשיית עבודה מכאנית.
"תדר", במדעי הטבע, הינו תכונה של תופעה מחזורית, ומתאר כמה מחזורים יש לתופעה, ביחידת זמן.
ברגע שאת נותנת לעצמך דין וחשבון על מהותם של המונחים "אנרגיה" ו"תדר" ומקורם - דינך להבין כי השימוש בהם ב- teachings של העידן החדש הוא, בעדינות, מגוחך קמעא

אבל נחזור להסכמות:
החשיבות היחידה של מסרים היא הרעיונות המובעים בהם, והאם יש בהם "הארה" למחשבותינו ותפישותינו

>האם יצא לך להרגיש פעם אנרגייה יורדת מתקשור?<
מעולם לא הייתי נוכח בתיקשור "חי", ובמלוא האיפוק והעדינות - מעולם לא מצאתי עצמי פעור-פה ושמוט-לסת מחמת השתאות, לנוכח התיקשורים להם אני עד כאן בפורום, בין אם הם תרגום של תיקשורים של "השמות הגדולים" הבינלאומיים, או של "כוכבים מקומיים"...

השם אינו חשוב

תקרא לזה תקשור, מסר, הבנה, מחשבה
אין חשיבות לשם שתתן לכך.
ואני מוסיפה על מה שכתבת-
אתה כתבת כי-
ואני מוסיפה גם את התדר הנובע מהם.
ייתכן שאתה אינך מרגיש בו,
אך כיוון שאני חשה בו בחזקה,
כפי שאני חשה מאוד חזק את העין השלישית,
אולי כי אני מודעת לכך יותר,
כי עברתי תהליכים אנרגטיים אחריםמשלך,
אך לכל אחד יש יכולת להרגיש,
בדיוק כמו שמרגישים את הלב,
כשעסוקים או טרודים או סתם לא שמים לב
לא זוכרים שהוא פועם,
אדם שלא למד מימיו על קיומו של הלב
יכול לחשוב שאינו קיים
או לתת לו כל מיני שמות אחרים.
אך אדם המודע לקיומו, יכול להתכוונן ולהרגיש את פעימותיו,
כך כנראה זה קורה עם העין השלישית,
גם אני צחקתי בהתחלה כשהסבירו לי על קיומה,
חשבתי שאנשים הוזים במקרה הטוב
ושבויים באשליות במקרה הרע.
אך כשנפתח לי הערוץ
התחלתי גם אני להרגיש זאת,
ולא בצורה חלשה אלא בחזקה,
בפעימות חזקות עד כדי כאב פיזי
תלוי בעוצמת התדר שיורד,
גם צ'קרת הכתר מעל הראש
מעבירה פעימות כשיורד תדר חזק.
צריך ללמוד להרגיש זאת,
כמו להחזיק סטטוסקופ
ולשמוע את הלב חזק
ואז להאמין שהוא פועם.

ZPE

New member
הבסיס ההכרחי לצורך החלפת רעיונות בין בני אדם

הוא קיום שפה משותפת.
אני קובע בצער עמוק ואמיתי כי איננו יכולים להחליף רעיונות, יען כי לכל אחד מאיתנו יש שפה משלו, על אף שבשתי השפות מצויות מלים הנהגות והנכתבות באופן זהה

קחי למשל את המלה "תדר".
אני יכול להציע לך כיצד מדגימים מהו "תדר".
האם מצוי במטבחך מיקרוגל ביתי?
אני משער שכן.
במיקרוגל הזה מצוי "משדר" המשדר גל אלקטרו מגנטי בתדר 2.4 ג'יגה הרץ (בידקי מידע זה באמצעות בחינת לוחית מתכת החייבת לציין זאת, הצמודה לדופן האחורית או התחתונה של המכשיר, מצידו החיצוני), המרטיט את מולקולות המים בתבשיל, ובכך - מחמם אותו אחידות לכל עומקו.
הסירי את הפלטה הסובבת כדי למנוע סיבוב של העצם שאני מציע לחמם (ההדגמה מחייבת שהעצם יהיה סטאטי בתוך המכשיר), הניחי בו טבלת שוקולד שלמה (יש להסיר לחלוטין את עטיפת נייר האלומיניום. אין להכניס אלמנטים מתכתיים למיקרוגל), והפעילי את המכשיר ל- 30 שניות.
פתחי את דלת המיקרוגל.
אם לא מובחן שינוי חזותי בטבלת השוקולד - יש כנראה להאריך את משך הפעולה לדקה או יותר.
אם משך ההפעלה נכון - תיווכחי לראות כי הטבלה הותכה, או לפחות התרככה, במספר נקודות.
אם תמדדי את המרחק בין נקודות התכה סמוכות - תמצאי כי המרחק ביניהן הוא בערך 6 סנטימטרים (וליתר דיוק 6.25 ס"מ).
מה זה אומר לנו?
זה אומר שאכן המכשיר פועל בתדר המוצהר.
כיצד זה אומר זאת?
300000000 מטר לשניה (מהירות האור), מחולקים ל- 2.4 ג'יגה הרץ (תדר, מספר מחזורי הגל האלקטרומגנטי המיוצר במיקרוגל, לשניה) הם 12.5 סנטימטר, שהם אורך הגל.
הגל חוצה פעמים בכל מחזור את טבלת השוקולד (סינוסואידה חוצה את קו האפס פעמיים בכל מחזור), ולכן נקודות ההתכה מרוחקות זו מזו 6.25 סנטימטר

זהו "תדר" בשפתי, וכך מודדים אותו.
מהו "תדר" בשפתך, וכיצד מודדים אותו ?

לא צריכה להיות הסכמה בעמדותינו, אולם הכרח הוא שתהיה לנו שפה משותפת, שאם לא כן - כיצד ניתן להחליף רעיונות

עם מעט מחשבה, ניתן להגות נסוי ביתי להדגמת אופיה של "אנרגיה"

"עין שלישית" - אינני מצליח להגות נסוי להדגמת אופיה. זהו אבר פנימי המצוי במעמקי המוח, ולבטח ניתן לחשיפה רק בניתוח מוח שלאחר המוות...

אני חושבת שאתה צודק לחלוטין

אך להבדיל ממך
איני חושבת שזה מכשול בלתי עביר,
צריך רק ללמוד את שפת האחר.
אני מכירה את שפתך ומדברת אותה
די טוב, השפה של הריאלי והמציאותי
המדעי והמוחשי,
היא שפת הדיבור הרגילה בחיינו.
כל שאתה צריך זה ללמוד את שפתי.
נסה לדמיין שאני דוברת צרפתית שפת אם וספרדית ברמה מסויימת ואתה ספרדית בלבד
עכשיו תחשוב שאנו מנסים לנהל שיחה, ברור שיהיו אי הבנות
אך אם תטרח ללמוד צרפתית,
נוכל להגיע לבסיס הבנה שווה,
לא חייב שנסכים על הדברים
אבל לפחות תהיה הבנת הכוונה.
זה ניתן להיעשות
אם תוכל לפתוח את עצמך לשפה חדשה
ולהיות גמיש להקשיב
גם אם לא לקבל,
אבל כן לדעת למה מתכוונים,
פשוט תלמד צרפתית...
תקשורת היא שפה זה נכון
אז בוא,
אני מזמינה אותך להיות חלק מהשפה שלי
להבין אותי,
כמו שאני מבינה אותך

ZPE

New member
הנה משהו המעיד לדעתי, טוב מכל, על אי-תפישת

משמעות המונח "תדר", ועל אימוצו באופן שגוי לתוך ה- nomenclature של ה- teachings של העידן החדש

כתבת במקומות שונים בהודעתך את המשפטים או קטעי המשפטים הבאים:
(1) "יש בהם 'הארה' למחשבותינו ותפישותינו ואני מוסיפה גם את התדר הנובע מהם"
(2) "אך כשנפתח לי הערוץ התחלתי גם אני להרגיש זאת, ולא בצורה חלשה אלא בחזקה, בפעימות חזקות עד כדי כאב פיזי, תלוי בעוצמת תדר שיורד"
(3) "גם צ'קרת הכתר מעל הראש מעבירה פעימות כשיורד תדר חזק"

כפי שהראיתי בדוגמת חישוב (שוקולד במיקרוגל) - תדר אינו מאפיין את טיב התופעה המחזורית ואינו אומר עליה דבר מעבר לציון "כמה מחזורים היא משלימה ביחידת זמן" (על "צ'קרת הכתר מעל הראש" לא ארחיב הדיבור שכן אינני יודע במה מדובר)

במלים אחרות:
מלים כגון "ירד תדר חזק", או "נבע מהם תדר חזק", אינן אומרות דבר על טיבו של מה ש"ירד", אולם למאמיני העידן החדש נדמה כי במלה "תדר" - אופיין מה קיבלו

אני יכול לומר "קיבלתי מסר בתדר 440".
וזה יכול להתפרש במספר אופנים:
(1) כיילתי את הכינור שלי ובקשתי שישמיעו לי standard pitch (התו המוסיקלי A).
(2) כיילתי מקלט רדיו ובקשתי שישלחו לי אות רדיו בתדר 440 (זה דווקא לא יהיה סביר כל כך מעשית, מכיוון שמדובר בגלים ארוכים ביותר בתחום שאינו בשימוש).
(3) פלטתי בדיחה חסרת טעם על חשבונו של קולגה שעה שישבתי על כסא מסתובב נטול חיכוך, והלה סטר לי וגרם לי להסתובב 440 פעם בדקה...

kagome10

New member
כנראה שהחבר שלך חזק כמו סופרמן

אני תוהה מה אורך הגל של המסרים, ואיך בדיוק קולטים אותם.

(קגומה למדה חמש יחידות פיזיקה בתיכון, וזוכרת שאורך הגל כפול התדר שווה למהירות האור. אבל גם יודעת שלהגיד שהתדר הוא 440 זה חסר משמעות בלי להגיד את יחידות המידה - הרצים? מגה הרצים?)

ברחת מהדברים שלי חזרה לאזור הנוחות שלך

אתה שוב מדבר ספרדית
ואני הרי הזמנתי אותך ללמוד צרפתית,
כלומר להבין, שישנם מונחים עם משמעויות שונות
וכל משמעות נכונה לשפה שבה אתה מדבר.
לדוגמא
בהודית דוד נקרא קקה,
ואצלנו אני לא צריכה להסביר מה הפרוש
אז כשישראלי אומר קקה וכשהודי אומר קקה
כל אחד מתכוון לדברים אחרים לחלוטין
למרות שזו אותה מילה בדיוק...

וניתן לדבר ולהבין את שתי השפות במקביל
צריך רק להיות עם ראש פתוח.
בעלי שמעון הנדסאי חשמל
אדם ריאלי לחלוטין
אך דובר ברהיטות את שתי השפות הריאלית והרוחנית
ללא שום בעיה.
והוא תמיד יודע לעשות את ההבחנה מתי מדברים על תדר בעולם הארצי שלנו
ומתי על תדר רוחני.
כך שזה מצריך רק רצון אמיתי להבין,
האם קיים בך רצון כזה?

kagome10

New member
רונית, אני מסכימה איתו

המילה שנבחרה ממש לא מתאימה. אני גם מכירה את המשמעות שלה, והבחירה נראית לי ממש לא מתאימה.

לדעתי, כשיש מונח חדש עדיף להמציא לו מילה חדשה.

קגומה, יתכן שאכן היה עדיף למצוא מילה חדשה,

אך כיוון שזו המילה הקיימת
צריך להסתדר עם מה שיש.
גם בשפה הרגילה יש הרבה מילים זהות בעלות משמעות שונה
כמו לדוגמא המילה כר
יש לה שני פירושים שונים, שלא קשורים אחד לשני
כר=אחו, מרעה
כר=מצע להניח עליו את הראש

או המילה נגד
שפירוש אחד=רכיב חשמלי
ופירוש שונה=דרגה בצבא.

kagome10

New member
רק שאלו מילים בעלות משמעויות שונות לחלוטין

ואילו המילה תדר לפחות לפעמים מתחזה למושג בפיזיקה. במיוחד ביחד עם שרלטנים שמפגינים ברבים את בורותם בתורת הקוונטים, יש סיבות טובות מאוד להימנע מהמילה הזו.

חברים, חברים עצרו את הסוסים

אנו אוהבים אנשים ספקנים
והם תמיד מתקבלים בברכה
ספק הוא בריא ומצויין
כל עוד הוא נעשה באוירה המכבדת את אמונתו של האחר ולא מזלזלת
כל עוד הספק מדבר לגופו של עניין ולא לגופו של אדם
וכל עוד הדיון ענייני ומעורר מחשבה
ולא נעשה כדי ללגלג ולהעליב.
אז אתה מוזמן בברכה להעלות את ספקותיך
ולשתף במחשבותיך
ואנחנו נשתף אותך בשלנו.
אנחנו נכבד את ספקותיך
ואתה במקביל תכבד את אמונותינו
אינך חייב להאמין
אתה כן חייב בפורום זה לכבד את מי שמאמין
אז כל עוד החוקים הללו מתקיימים
אתה מוזמן לכאן בברכה,
יש לנו הרבה ספקנים בין חברי ה-

וטוב שכך
כי דעות שונות מפרות ומעודדות מחשבה
אז ברוך בואך

מצחיק או שלא

מוכרח לומר שלא מסכים עם התקשור הזה .
לא לגבי התיקון המגנטי ולא לגבי בעיית הישרדותם של העתיקים .
ולא שיש משהוא מעניין ב2012 כאילו סוף העולם ,
תתבגרו !!!
נא להתמודד עם המציאות , לא קרה כלום ב-2012 כמו שטענתי לכל אורך הדרך .
וגם שאר התקשור לא רלוונטי .
יש מה שנקרא בירור המדמה , וכך גם יצירתו של קריון .
נא להתעורר .
דוד

לא הייתי כאן

כשהייתה כל הפאניקה של ה21 וסוף העולם .. אבל מה שנטען לפי מה שראיתי לאורך כל הזמן שזה פשוט התחלה חדשה.. לא באמת סוף העולם.. פשוט התחלה של ספירה והתחלה של אנרגיה חדשה..
כל מי שדיבר מהאנשים שחוקרים את המאיה אמרו שזה שטויות וממש לא סוף העולם

למעלה