תקשור עם המתים יש מישהו באזור ת"א שעושה תקשור עם רוחות של אנשים קרובים שמתו? מה המחירים בדר"F?
F fairylike New member 17/10/04 #1 תקשור עם המתים יש מישהו באזור ת"א שעושה תקשור עם רוחות של אנשים קרובים שמתו? מה המחירים בדר"F?
F fairylike New member 18/10/04 #3 תודה כמה עולה פגישה כזו? דרך אגב, ראיתי שאת מנהלת פורום שיחות עם אלוהים- קראתי את הספר (באנגלית) וזה ספר מ-ד-ה-י-ם!!!!
תודה כמה עולה פגישה כזו? דרך אגב, ראיתי שאת מנהלת פורום שיחות עם אלוהים- קראתי את הספר (באנגלית) וזה ספר מ-ד-ה-י-ם!!!!
ג גריני New member 18/10/04 #4 כמה זה עולה לנו? אני מניחה שיותר משיחת טלפון.... טלפן אליו - הוא כבר יתן לך את כל הפרטים. שמחה לדעת שגם אתה אהבת את "שיחות" ומזמינה אותך לפורום - לשוחח על הספר ועל דברים נוספים שמעניינים אותך
כמה זה עולה לנו? אני מניחה שיותר משיחת טלפון.... טלפן אליו - הוא כבר יתן לך את כל הפרטים. שמחה לדעת שגם אתה אהבת את "שיחות" ומזמינה אותך לפורום - לשוחח על הספר ועל דברים נוספים שמעניינים אותך
A Allen2 New member 19/10/04 #5 מתקשרת מדהימה אני מכיר מתקשרת ומדיומית חזקה מאד. היא לוקחת 500 ש לפגישה ראשונה ואחר כך 400 ש לכל פגישה. למי שמעונין שיפנה אלי במסר אישי ואני יתן את הטלפון שלה. אלן
מתקשרת מדהימה אני מכיר מתקשרת ומדיומית חזקה מאד. היא לוקחת 500 ש לפגישה ראשונה ואחר כך 400 ש לכל פגישה. למי שמעונין שיפנה אלי במסר אישי ואני יתן את הטלפון שלה. אלן