תקשור בטראנס B-)

Tal_Ya_Tal

New member
תקשור בטראנס B-)

את ההודעה הזאת, קבלתי דרך הדואר, אך חשבתי שזה יענין גולשים נוספים, על כן, העתקתי אותה לכאן כלשונה, ללא סימנים מזהים: היי טליה, קראתי כמה ספרים לגבי תקשור, רובם מדברים על כך שעדיף יותר כיום להתקשר באמצעות טראנס מאשר דרך מדיטציה. לכששוחחתי עם אנשים לגבי הדבר - ``חטפתי`` על הראש ואמרו לי שהדבר הפוך.. על כל פנים, קראתי את הספר ``המדריך לתקשור`` - ספר מעולה. רק מה? ההסבר שלו לגבי איך לעשות תקשור באמצעות טראנס אינו מספיק דיו במיוחד לאחד כמוני שלא בדיוק יודע איך לעשות טראנס וגם לא מדיטציה (הפעם האחרונה שניסיתי לעשות מדיטציה - נזכרתי בחשבון טלפון שהייתי צריך לשלם :) טליה, הייתי מעוניין לשוחח איתך יותר על הנושא, איך ליצור תקשור, אצל מי אפשר ללמוד כיצד עושים זאת בפעם הראשונה וכו`. אשמח אם תוכלי לחזור אליי באימייל או בטלפון. בברכה,

Tal_Ya_Tal

New member
מה שספרי התקשור לא אומרים ;-(

קודם כל, מה שספרי התקשור וגם חלק מהמורים לא אומרים לך,זה שעל מנת להגיע לתקשור, צריך להיות במצב רגשי-מנטלי יציב. (כי בתי החולים לחולי רוח- מלאים מתקשרים. תאמין לי). רק כשאתה במיקוד טוב, עם שתי הרגליים על האדמה ומצב רגשי-מנטלי יציב, תוכל לתקשר דברים בעלי ערך אחרת, זה עשוי להיות אפילו מסוכן ועל כן, טוב שזה עדיין לא קורה. מפני שלפני שאתה מתחיל לעסוק בתקשור בטראנס, עליך להכיר היטב וללמוד לעומק את הנושא. כדאי ללמוד את כל מקורות התקשור, השונים. תת הכרה, עצמות מודעת, נשמה, רוחות, ישויות, מלאכים, מאסטרים וכו` למד להכניס את עצמך למצב של טראנס, ישנם כמה עזרים על מנת להכנס למצב של טראנס. אחד מהם הוא ריקוד. (אל תשתמש בעזרים כימיים, כי התוצאה עשויה להיות תקשור עם גורמים שתלטניים.) או עדיף על כך, שיהיה מישהו נוסף אתך, שיעזור לך ,להיכנס, ו`לצאת `מהטראנס. מצב של טראנס הוא מצב שבו, אינך שולט על התודעה. עשויים להיות שינויים בקולך, רעד בגוף, עוויתות באיברי הגוף השונים או פלבול בעיניים או גלגול העיניים. אתה צריך להחליט אם זה מה שאתה רוצה. כשאתה בטראנס, גלה ערנות לכל סימן. שים לב, אם אתה מקבל כאב ראש או אי נוחות פיזית, מומלץ להפסיק. למד להטעין את עצמך באנרגיה של האור ועל ידי כך להעלות את תדירויותיך, כך שתגיע למידע של אור. כדאי לבדוק הייטב את החומר שהתקבל בתקשור מסוג זה. 1. אם המידע נושא אופי ידוע, נכון או מובן מאיליו- אתה ת ד ע שזה נכון 2. אם המידע חורג מן הידע הרגיל שלך, תרגיש כאילו הוא עבר דרכך, אך אינו שלך. 3. אם למידע יש השפעה בונה על עולמך הרגשי והחוויתי 4. אם המידע מיושם באופן בונה. כלומר, אם המידע פשוט `עובד` כלומר, מסייע לך בתחומי חייך השונים. אם כן, סימן שהגעת למקור של מידע אמין. את התשובה לשאלתך , אעביר גם לפורום, בעילום שם, מפני שאני סבורה שמידע שכזה, יעניין גם את האחרים. L&L TALYA

למעלה