מחר מריבה
הרקע: נשארו לי עוד כמה נקודות להשלמת התואר שלי, אבל המבחנים נורא מלחיצים אותי ונמאס לי מהאוניברסיטה. אז הוא וחברים נורא עודדו אותי שנשאר לי ממש מעט וכדאי לי לסיים עם זה. אז נרשמתי השנה ומחר יש לי מבחן נורא גדול של 6 נקודות בעל פה ! מה שהופך את העניין להרבה יותר מלחיץ כי כשהמרצה רואה שאני עונה על משהו בחדווה ויודעת הוא מפסיק אותי ועובר לנושא הבא, כי אולי אותו אני לא יידע. אני גם הראשונה מכולם להבחן כשיש להם עוד כוח להציק לי. ובמקום לעזור לי הוא התנהג זוועה. אני כל כך כועסת. ימים שני ושלישי אני עובדת רק בוקר והייתי אמורה ללמוד בהם. אבל אז הוא נזכר לעשות שיחות על כסף (כשהוא זה שמבזבז המון יש לו מחשב נייד, וטלפון מצלמה ואוזנייה על חוטית ופאלם וכל הדברים הכי חדשים ואני באמת לא מוציאה על כלום חוץ מדלק לעבודה וחזרה אפילו לא בגדים) בנוסף לשיחת הכסף כמו שכבר התלוננתי כאן הוא החליט שצריך תוך שבועיים
לעבור דירה וגם זה מלחיץ אותי. וכל זה היה ממש דחוף לו בזמן שאני אמורה ללמוד. ביום שלישי כבר נסענו לראות דירות במקום זמן לימודים יקר שלי. וגם רבנו וזה כל כך התיש אותי. ימים רביעי וחמישי הוא היה בעבודה בחיפה והצלחתי ללמוד קצת, אבל עדיין יש המון חומר. לכן לקחתי יום חופש בשישי (גם שישי שעבר לקחתי חופש אבל
סידרנו את הבית ואני מצטטת אותו "יש לך המון זמן ללמוד עד המבחן") ביום חמישי בערב דיברתי איתו, הוא אמר שהוא לא מבין למה אני כל כך לחוצה ממבחנים וזה הדבר הכי מעצבן בעולם לשמוע. כאילו אין הצדקה לזה שאני מרגישה ככה (יש לו מלאי משפטים כאלה - אני לא מבין למה את עצובה וכאלה שלא מעודדים סתם גורמים לי להרגיש מטופשת) ובשיחה הזו הוא אמר שנראה לו שהחיים שלנו (כסף, ואיפה נגור) יותר חשובים מהמבחן שלי שאפשר לעשות מועד ב'. (כבר נחנקתי מדמעות) ביום חמישי בלילה אחת החתולות שלנו שלא יוצאת החוצה ברחה דרך החלון, חיפשתי אותה עד השעות הקטנות, בקושי ישנתי וקמתי בשש לחפש אותה עוד. (היא עדיין לא חזרה
! ובשעה עשר כבר היינו בחוץ לחפש עוד דירות - אף אחת מהן לא נראתה לנו, חבל שהוא לא הלך לבד ואני הייתי רואה רק מה שעבר סינון שלו. בשעה 12 הוא אמר שהוא רוצה לקפוץ לקנות משהו. חיכיתי לו באוטו 50 דקות ! הזמן עובר כל כך לאט כשאתה רוצה להיות במקום אחר, הוא שאל למה לא נכנסתי איתו, לא רציתי להכנס כי הייתי פרועה מלא לישון ועיניים אדומות מלבכות על החתולה. רק אחרי עוד שעה פקקים ועד שמצאנו חנייה הגענו הבייתה. אני כל כך כועסת על זה שהוא לא מניח לי ללמוד. אני שונאת את זה שיום לפני מבחן יש חומר שאני מגלה לראשונה. אוף אז אתם יכולים להבין למה החלטתי שלא לריב על זה לפני המבחן אבל מחר אני מתכוונת להגיד לו שאני כל כך מאוכזת ממנו שלא רק שלא עזר אלא גם הפריע. לעזאזאל המבחן אני כל כך רוצה את החתולה שלי חזרה
תודה על ההקשבה, חוזרת ללמוד. ל.