תקשורת...

tomash11

New member
תקשורת...

נדמה לי או שהתקשורת אוהבת להכנס רק במי שמתוסבך?... סגרתי עם ברצלונה את העונה הראשונה ובין אם דשדשתי ובין אם הובלתי בגאון, קיבלתי התיחסות שולית לגמרי בתקשורת... פנו אלי אולי 3 פעמים, לא יותר, פעמיים בנוגע לאמפנזה ופעם אחת על עוד משהו... על אליפות לא שאלו אותי כלום, על סבילה שבתור חלוץ נתן 19 אסיסטים ...כלום...מה קורה שם?...רבאק, זו ברצלונה, לא שואלים כלום ?...

system Rulz

New member
גם זה עניין די מעצבן

יש עונות שהתקשורת תציקלך כל שבוע ויש עונות שהם לא ידברו איתך כמעט עונה שלמה.

SAtAnic Soul

New member
מוזר, מוזר, מוזר

עם אותה ברצלונה, ובתוספת Maxim Tsigalko הענק, התקשורת הטרידה אותי ללא הפסקה בתדירות של אחת לשבוע בערך, כל שבוע שאלו אותי על ציגלקו... מרוב מחמאות שאני נותן לו הוא עוד יציע לי נישואין, אדון ציגלקו קיצר, הם התקרצצו אליי בקביעות, אז מה שאתה אומר טיפה מוזר...

SkateBoy

New member
אני משחק עם ברצלונה

והציגלקו הזה שכולכם מדברים עליו עושה רק שער אחד ב7 משחקים למרות שאני שם אותו חלוץ ימני...! איפה אתם שמים אותו???

tomash11

New member
על הספסל

כי זה בדיוק מה שהוא הכניס אצלי, גם מצד ימין וגם מצד שמאל, מילא שהכניס רק גול אחד ב7 משחקים, אבל זה עוד מתוך 7 בעיטות לשער כל משחק...כמה אני יכול להרשות לחלוץ שלי להחטיא ועוד כשלצידו משחק סביולה ועל הספסל אני מייבש את מפנזה, אלפונסו ודני? ובנוגע למוזר, ציגלקו אצלי אבל בכל זאת לא מציקים לי עליו:) טוב נו, כי הוא לא משחק בטח...

SkateBoy

New member
אז איך זה??

איך זה שאצל כולם הוא מכניס 70 שערים בעונה ולי הוא מכניס 3-4 לעונה?!? זה מעצבן!!! ול: tomash11 בקשר לאלפונסו ודני... הם משחקים טוב אצלך? כי אצלי הם משחקים טוב רק בקבוצה השניה של ברצלונה Barcelona B ובקבוצה שאני מאמן הם חרא...!

tomash11

New member
אלפונסו מצוין, דני ככה ככה

דני לא מקבל ממני כמעט הזדמנויות והוא לא יציב כשהוא משחק. אלפונסו לעומתו חלוץ נהדר, שהסיבה היחידה שאני לא משקיע בו זה רק בגלל שסביולה ואמפנזה ממש ממש ממש טובים וקשה לי לתת לו לפתוח לפניהם. למרות זאת, אני לפעמים נותן לו להכנס בהרכב פותח כשסביולה או מפנזה עייפים, טיפה פחות בכושר או סתם אחרי שהם איזה עשרה משחקים רצוף משחקים ומגיע גם לו קצת לשחק. הוא בהחלט נותן תמורה, הוא כבש לי יחסית הרבה לזמן שהוא שיחק, איזה 9 גולים ב20 משחקים, והם גם היו יחסית גולים חשובים, וזה עוד נקודה לטובתו. אם הייתי יודע שהוא כזה טוב, אולי בכלל לא הייתי מביא את מפנזה אחרי שהעפתי את קלייברט. שווה להשקיע בשניהם, דני משחק לדעתי גם לא רע בתור קיצוני שמאלי. תנסה.

למעלה