תקשורת BT מקלט GPS

point2i

New member
תקשורת BT מקלט GPS

שלום פוקט מסוג DELL AXIM 51V ישנה בעייה מוזרה בעת יצירת תקשורת בלוטוס בין הפוקט למקלט ( רויאלטק 2001 ) , הפוקט מזהה את המקלט ומבקש להכניס PASSKEY ניסיון לדלג על השלב הזה מנתק את התקשורת ביניהם !! הכנסה של PASSKEY כלשהוא לא מתאפשרת משום מה . למישהו יש מושג איך להתגבר על הבעייה תודה למשיבים

BravoMan

Active member
מה הכוונה "לא מתאפשרת"?

שדה ההזנה לא מקבל מספרים? כל התקן BT חייב PASSKEY, זה חלק מהפרוטוקול. לרוב זה 0000. אם משום מה אתה לא מצליח להקליד, נסה לעבור לממשק אנגלי (בהנחה שאתה עובד אם עברית).

point2i

New member
מצליח להקליד אבל ...

הנסיון להקליד סיסמאות שונות - לא אישרו תקשורת ביניהם שדה ההזנה כן מקבל מספרים וגם אותיות לא ניסיתי להקליד 0000 אולי אנסה זאת

point2i

New member
אוקיי .... מה שקורה זה

שהקלדתי את ה KEY כפי שהצעת 0000 וזה עבר , אבל עדיין אין תקשורת בין המכשירים ואסביר . הפוקט 'מתעקש' למקם את המקלט ב COM 7 או COM 8 ובתוכנת הניווט את את ה COM ים האלה . משהו התפספס לי ? איך עושים שהמכשירים ידברו ביניהם , יש למישהו איזה מדריך או לינק לעניין הזה . אני עוזר לחבר שרכש זה עתה את המקלט ( לי אישית יש מקלט GPS מובנה ) תודה שוב לעונים

amitp

New member
יש patch שמתקן את הבעיה

תוכל למצוא אותו בפורום הניווט בwww.pocketpcfreak.com.

point2i

New member
אולי

בכל זאת מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזו ......

A05246

New member
לאחר שביצעת את הקישור

אתה אמור להגדיר יציאת תקשורת יוצאת ואז זה יעבוד

mkr

Member
בבקשה

http://www.pocketpcfreak.com/archive/WM5GPSFIX.CAB תעביר את הקובץ לתיקיית TEMP . תפעיל אותו דרך סייר הקבצים ותתקין.

point2i

New member
mkr

בנתיים קיבלתי הסבר על ה PATCH הזה בפורום הפריק , השאלה שנשאלת והיא שאלה מאד חשובה ... האם במידה והתקנת הפטץ' תגרום לבעייה , אפשר יהיה לבצע HR ולחזור להגדרות המכשיר בלי שייווצר נזק למערכת ההפעלה ? מדובר במכשיר של חבר ולא הייתי רוצה לגרום לו נזק . תודה

mkr

Member
לא נגרם שום נזק.

לא תראה שום שינוי במכשיר, שום אייקון לא מתווסף , כלום !! רק נפתחת האפשרות לראיית COMים נוספים.

point2i

New member
../images/Emo24.gif תודה מיכה

בכל מקרה אבקש את רשותו של החבר לבצע את הפעולה הזו , אם היה מדובר במכשיר שלי אני מניח שהייתי כבר אחרי...... שבת שלום

למעלה