תקשורת מגמתית

spoop

New member
תקשורת מגמתית../images/Emo122.gif

תגידו מה שתגידו,התקשורת כבר עוברת כל גבול! במשך כל התקופה שקדמה להתנתקות,הם ניסו לתת לגיטימציה למעשה כ"כ שפל,ע"י התרת דמם של המתנחלים. יהיה דם,יהיה נשק,יהיו פצצות,יהיו יריות-מה זה אם לא שקר מטונף שנועד לגרום לאנשים להרגיש בנוח עם הגירוש,כי האנשים שמגרשים הם חיות אדם. הייתה כתבה בערוץ 2 על אנשים בחוף ת"א שלא מזיז להם ההתנתקות,אז יונית לוי אומרת:סוף סוף קצת שפיות. בכל הערוצים חיפשו אקשן ודם,ולא טרחו להראות את השירה המרגשת בבית הכנסת של הבנות,או המשפחה שיצאה על הרגליים,רק את החומצה הם דאגו לשדר. ועכשיו אני רואה כתבה בYNET:"האלימות של המתנחלים נמשכת" זאת הכפשה של ציבור שלם! אפילו לא כתבו כמה מתנחלים היו בתקרית,כי כנראה היו פחות מ10 וזה לא מספיק בשביל להפוך את כל הציבור לזבל.

One Echoe

New member
זה הרי ידוע,

שתקשורת תמיד משדרת רק מקרים קיצוניים. מה ציפית? חוץ מזה שהתקשורת בארץ באמת דפוקה. אבל לא מהסיבות שלך.

spoop

New member
זה לא נכון

הם מחפשים אצלנו אקשן. הרי הם בכיף יכלנו לעשות אקשן מאיזה שוטר שהרביץ,או שוטרת שצעקה על מישהו,אבל עובדה שבחרו להראות את המתנחלים מתפרעים. תמיד מציגים את השמאל הקיצוני כאנשים רחמנים וטובי לב,שהולכים להביא אוכל לערבים מסכנים. אף פעם לא יראו את ההתבטאויות האיומות שלהם כלפי המתנחלים. כמובן שהתקשורת מחפשת אקשן,אבל זה ברור שהיא נוטה לשמאל ואם לא לשמאל אז לצד החילוני כי תמיד מכפישים שם דתיים. ונכון התקשורת דפוקה מעוד 1,000 סיבות. על אסון קתרינה אני ידעתי עוד לפני שסופה פגעה ניו אורלינס,אבל הם בחרו לפרט עליה רק אחרי איזה 4 ימים. ולא משנה שיונית הזאת,לא מבינים מילה ממה שהיא אומרת. סיון רהב לשלטון!

One Echoe

New member
מי זאת סיון רהב?

חוץ מזה, מי שם זין על התקשורת בכלל. שמעתי את הטענה שהתקשורת שמאלנית, וזו נראיתה לי בדיחה. אני עדיין צריך לבדוק את זה... זה עדיין נשמע לי מאוד מוזר. ואם את רוצה לדעת למה אני חושב שהתקשורת מטומטמת בארץ... אז אחת הסיבות העיקריות, היא, שהתקשורת לא משתמשת בכוח העצום שיש לה בשביל לעזור לאנשים חפים מפשע... אנשים שניזוקו, נשדדו רגשית\פיזית, אנשים שנוצלו, אנשים שהוכו, וכו' וכו'... בדר"כ הם מביאים לאולפן רק נציגים ובענייני פוליטיקה אף פעם אין איזושהי הארה רצינית.

בטח

סתם אחת שהופכת את כל הפושעים ל"גיבורים", וכל החיילים הגיבורים האמיתיים ל"פושעים".

spoop

New member
אתה לא מכיר אותה? היא בערוץ 2.

דווקא היא לא נוטה יותר מדי לאף כיוון.

spoop

New member
מתי כיפיתי על פושעים? מתי?

אלא אם כן מבחינתך כל המתנחלים הם פושעים,ואז יש לנו על מה לדבר. תדע שהייתי נגד החסימות ונגד ההתפרעות על הגג,ואם הייתי בגוש לא הייתי מרימה את הקול ולא יד על אף אחד. ואתה יודע שבמתמיכתך בתוכנית ההתנתקות אתה מכפה על פושע? שרון הוא פושע, ואתמול דעתי רק התחזקה אחרי ששמעתי על התרומות הלא חוקיות שהוא קיבל. אבל אצלך פשע חייב להיות משהו שקשור באלימות,רמאים מושחתים ומבריחי כספים הם כנראה לא פושעים.

את מנסה לייפות את ההתפרעויות

כל פעם שאת כותבת עליהם, כמו עם המטורף שהחזיק רובה אל מול החיילים הגיבורים. שרון פושע וזה ידוע, אבל ההתנתקות היא לא פשע, לא הייתה עבירה על אף חוק למען קיומה. צר לי, אבל אי הסכמה עם הדעות שלך איננה פשע.

spoop

New member
האם כל מה שנעשה בשם החוק מוסרי?

האם זה מוסרי לעצור אוטובוסים עוד לפני שהם יצאו? אם כבר עוצרים אז זה את האנשים שבאו להפגנה "הלא חוקית" שהייתה חוקית,עד שהקדימו את הסגירת ההתנחלויות. האם זה מוסרי לעשות משאל בין מתפקדי הליכוד על ההתנתקות,ולא לקבל את התוצאות? האם זה מוסרי להשמיד להרוס ולאבד 25 יישובים מדהימים שוקקי חיים? האם זה מוסרי לזרוק את כל המפונים לבתי מלון בכל רחבי הארץ,ובעצם לקרוע אותם מהקהילה שלהם? כמה חבל שחוק ומוסר לא חופפים אצלנו.

יש הבדל בין מוסרי לחוקי

מוסריות תלויה בדעות הפרט, החוק הוא של הכלל. בהחלט חוקי לעצור אוטובוס שמטרתו להסיע אנשים להפגנה לא חוקית. ההפגנה לא חוקית מהסיבה הפשוטה שלעולם לא קיבלה את אישור המשטרה. הקדמת סגירת הגוש הגיעה לאחר כל האיומים שלכם להכנס לגוש ולהתבצר. מתפקדי הליכוד הם לא גורם מכריע, הכנסת כן, והכנסת אישרה פעמיים. אז כן גם זה חוקי. גם השמדת יישובים שנמצאו בשטח שישראל יצאה ממינו היא חוקית. מוסר הוא דבר תלוי ואינו מחייב.

One Echoe

New member
אני רק רוצה להגיב בקשר

לזה שקרעו את המתנחלים מקהילהם, אם הם היו מתארגנים מראש ומקבלים את זה שהממשלה החליטה שיוצאים מרצועת עזה-אני סבור שהממשלה הייתה מוצאת להם פיתרון קהילתי.

Patch A

New member
על אותו משקל

גם לקחת כסף מהכנסתו של בן-אדם (מס הכנסה ושאר מסים), הכנסה שאותה הרוויח בעמל כפיים, לטובת המדינה - גם זה לא מוסרי וזה אפילו פגיעה בזכות יסוד - הזכות לקניין. אז? לא ניקח מס הכנסה? זה חוק וזה חוק. שניהם התקבלו בכנסת (ולא במרכז הליכוד, כי 2,000 אנשי ליכוד לא קיבלו מנדט להחליט על גורל המדינה) ויש לציית לשניהם.

ג י א 1 8

New member
אז למה כשנהרג

השוטר בהפגנות בבילעין וכל שבוע נפצעים עוד כמה זה נמצא באיזה כותרת זניחה בעיתון?, וכמעט שלא מוזכר בחדשות. ועל המקרא בכפר דרום על הגג בבית כנסת לא מפסיקים לדבר עד עכשיו

כי, למרות שמי שזורק אבנים על חיילים

הוא בוגד ומקומו בכלא, בכל זאת בהתנתקות הפשעים היו בהיקף הרבה יותר גדול.

מבחינה משפטית

מה שהיה שם הוא לא רצח וגם לא הריגה ברשלנות. השוטר מת מהתייבשות ולא מזריקת האבנים.

למעלה