תקשורת טוטליטרית

ardata

New member
תקשורת טוטליטרית

הכנסת קיבלה החלטה נכונה לא להשמיט מידה את ענין החסינות של חבריה. בתיקשורת כרגיל נשמע רק את הדעה של המצדדים במינוי ועדה חיצונית שתעסוק בביטול חסינותם של חברי הכנסת. אנו יודעים היטב שאם תמונה ועדה כזאת היא תיהיה על טהרת השמאלנים הקומוניסטים לשעבר והפרקליוים המדליפים. אני מברך את הכנסת על ההחלטה אמיצה. על הנזק שגרמו ועדות חקירה שמונו עלידי השמאל למדינת ישראל ולעם היהודי בכתבה הבאה.

ardata

New member
גידופים וחרפות אינם נימוקים

כלל ברזל של השמאלנים הוא לא להיתוכח על גופו של עינין אלה על גופו של אדם.אל תבלבלו לנו את המוח עם העובדות המה אומרים. בכתבות הבאות הוכיח אזה נזק גורמים לישראל ולעם היהודי הועדות שהשמאל ממנה. ולכן אומר אני כי ועדות שהשמאל ימנה לדיון על חסינות חברי הכנסת התוצאות תהינה הפליה , קיפוח ועוול מיתמשך.

ראליסט

New member
הכללות...

כמו "כלל ברזל של ה-שמאלנים",עושות את כל דבריך לבלתי רציניים.

רונאל1

New member
איפה פה "גופו של עניין" אצלך?

מגן על עבריינים, מקשקש בשכל על קומוניסטים שמאלנים ואתה עוד רוצה התייחסות? הצחקת אותי עם השימוש במילה "גידופים" אחרי כל מה שכתבת בהודעה המקורית הפסיכית שלך. טמבל.

ardata

New member
רמה של גן ילדים

מר רונאל0 מגדיר את כל אלא שלא רוצים להגיע לועדות שמונו עלידי השמאל- עברינים. רונאל0 הוא הקטגור השופט וגם התליין. הוא מגדיר את הודעתי כ"פסיכית" ואותי "כטמבל" חבל שהבגיניסט מנהל הפורום נירדם בשמירה מזמן. אחרת איך נסביר כיצד הפך הפורום למקלט של מגדפים ומקללים. לגופו של ענין אני מוכן לספק לחברי הפורום רשימה ארוכה של פוליטיראים מהימין שהועמדו לדין וזוכו זיכוי מוחלט. טוב שלא מינו את רונאל0 לשופט. אולי לשופט רגבי הוא מתאים.

um21

New member
להגנת הבגיניסט

הוא כרגע במילואים שומר עליך ועלי ולכן הוא לא "שומר" על מה שכתוב פה

למעלה