תקשורת טובה....
(ברוח אחרת לגמרי מהשרשור הקודם...
) היום בבוקר התחלתי את יום העבודה בפגישה בת"א. בפגישה נכחו, חוץ ממני, שני אנשים נוספים. אחד מהחברה שאני עובדת בה. איש שיש לי אליו הרבה הערכה מקצועית ואישית. והשני - יועץ חיצוני שלנו. גם הוא אדם מוערך ונעים. יצאתי משם בתחושות נפלאות.... זה די מוזר היה כי נושא הישיבה היה כרוך בבעיה די רצינית שאנחנו מתמודדים איתה והיועץ החיצוני לא היה אופטימי במיוחד בנוגע לדרכי הפתרון שלה...
ובכל זאת - התרוממות רוח...
ניסיתי להבין עם עצמי מאיפה זה מגיע... הבנתי בסוף שזה היה קשור לאיזשהן אנרגיות טובות שהיו בחדר איכשהו נוצר מצב שהתקשורת בין שלושתינו (למרות שלשניים האחרים זו היתה פגישה ראשונה ביניהם) זרמה באופן מושלם הייתי אומרת. התקדמנו ביחד בדרך לחיפוש הפתרון בדרכים יצירתיות ומעניינות ובעיקר - דיברנו "אותה שפה". ועל זה בעצם רציתי לדבר (כמה עפרה מקשקשת עד שהיא מגיעה לנקודה...
D-
על כמה זה נדיר מצד אחד וכמה מרגש כשזה קורה מצד שני למצוא אדם (ובמקרה הזה אפילו במישור מקצועי בכלל...) שמדבר איתנו ב"אותה שפה" שיש תחושה של "זרימה" בחדר שהמילים שאני אומרת באמת נופלות על האזניים שממול בדיוק ב"זווית" הנכונה והוא קולט בדיוק את המסר שהתכוונתי להעביר לא "על יד" ולא "בערך" ולא צריך לחזור ולהסביר שוב.... ומה עוד-יותר-כיף....???? למצוא אדם כזה במישור של ה-
.... אבל זה כבר הודעה וסיפור אחרים לגמרי... .
עפ
(אאוריקה!!
)
(ברוח אחרת לגמרי מהשרשור הקודם...