תקשורת חזותית

z u r i h

New member
תקשורת חזותית

שלום לכולם, לפני שמה למדתי תחום שהוא מבוקש. הוצאתי בו ציונים טובים אבל זה פשוט לא עניין אותו ולא משך אותי בשום צורה. שהתחלתי לחשוב על זה ברצינות לא רציתי לעסוק במה שלמדתי. אז עכשיו אני עושה הפסקה כדי לחשוב מה אני רוצה ללמוד ולעשות בחיים. התחום שתמיד אבל תמיד משך אותי הוא עיצוב גרפי. בעיקר באמצעות המחשב. לפי מה ששמעתי תקשורת חזותית זה מה שאני צריך ללמוד אם אני אוהב עיצוב גרפי. אז יש לי כמה שאלות. קודם כל האם למישהו יש נסיון עם התחום? מישהו לומד/למד? עובד בעבודה בעזרת התואר? שנית, רציתי לברר האם תואר ראשון בתחום על עיצוב גרפי שווה את ההשקעה של 4 שנים? זה כנגד כמה קורסים של עיצוב גרפי שלוקחים הרבה פחות זמן. יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם אני רוצה לשמוע את תשובותיכם לשאלות הרשמתי. תודה מראש

תקשורת חזותית

בתחום התקשורת החזותית ניתן ללמוד במסלולים 4 שנתיים (חלקם לתואר אקדמי), או בקורסים קצרים. יש הבדל מהותי בין השנים. הקורסים מיועדים להקנות מיומנות בשימוש בתוכנה גרפית כזו או אחרת בלבד.אין להן יומרה לפתח אותך כאמן יוצר, חושב ומפתח, אלא כאיש ביצוע מיומן(חלקם נלמד בבתי ספר למחשבים ולא בבתי ספר לאמנות). הלימודים הארבע שנתיים הם לימודי תקשורת חזותית הכוללת ג ם מיומנות בשימוש בתוכנות. אם ברצונך להיות איש ביצוע ניתן להסתפק בקורס. אם ברצונך לעסוק בעיצוב, תיכנון וביצוע לימודים ממושכים הם המסגרת המתאימה.

z u r i h

New member
זה הרבה אבל נראה לי שווב את זה

אחרי שענית לי שמתי לב שיש לזה הרבה יותר יתרונות מאשר חסרונות הדבר הראשון זה שהוא פותח הרבה יותר אופציות מאשר האפשרות להיות רק ביצועיסת שתיים, יהיה לי תואר ביד. שזה כבר בעצמו כבר משהו הכרחי במדינה הזאת. אז החלטתי באמת ללמוד לתואר..

למעלה