תקשורת חזותית

gaya45

New member
תקשורת חזותית

אני מאוד מתעניינת בתחום הגרפיקה ובתחום בניית אתרים לא מזמן סיימתי לימודי גרפיקה ממוחשבת במכללת תילתן מכיוון שאני לא רוצה להיסגר בכיוון אחד ,לא המשכתי בעינייני עיצוב והתחלתי לימודים לתואר 1 באוניברסיטה שקשור לתחומים אחרים. יש סיכויים גבןהים שבעתיד ארצה לעבוד בתחום עיצוב גרפי/אתרים בבית ספר להנדסאים צעירים , יש מסלול חדש הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית ואולי אלך ללמוד אחרי תואר 1 שם. השאלות שלי הן: א.האם אחרי זה אפשר להשלים למהנדס? ב.יש לי עכשיו אפשרות(בלי לחכות לסיום התואר ה-1) להמשיך לילמוד לימודי תעודה בתילתן בכל מיני תחום עיצוב ,(לימודי ערב) האם כדאי לחכות וללמוד להנדסאי? או להמשיך בתילתן? האם עיצוב גרפי זהו תחום עתיר עבודה ? או שכדאי להשאיר את זה בגדר תחביב

תקשורת חזותית

לא ציינת איזה תחום את לומדת לתואר, אבל אם תחום התקשורת החזותית מענין אותך, ניתן גם בו ללמוד לתואר: תקשורת חזותית. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 02/5893313 ת.ד.24046 הר הצופים 91240 בצלאל, אקדמיה לאמנות ועיצוב, ירושלים פרטי מסלול תשס"ה המחלקה לעיצוב תקשורת חזותית. תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/5026555 ת.ד.305 גולומב 52 58102 מכון אקדמי טכנולוגי, חולון פרטי מסלול תשס"ה עיצוב גרפי בתחום התקשורת החזותית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.Ed. מידע נוסף ראו הוראה - אמנויות העיצוב. לבנות דתיות. בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף 02/6733767 ת.ד.10290 דרך בית לחם 104 91102 מכללת אמונה, ירושלים/דתי לבנות מידע נוסף במוסד תשס"ה המחלקה לעיצוב גרפי תקשורת חזותית ודיגיטלית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר ראשון B.ED "בוגר בהוראה". בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי או מבחן סף 04/8562555 ת.ד.9034 רח' הגנים 21 31090 מכללת ויצו לעיצוב ולהכשרת מורים, חיפה פרטי מסלול תשס"ה עיצוב גרפי: מגמות - תקשורת חזותית, איור, עיצוב למדיה אינטראקטיבית. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר B.DES. בהליך לקראת תואר ראשון ארבע שנים לימודי יום תעודת בגרות+ מבחן ו/או ועדת קבלה 03/7521133 אנה פרנק 12 52526 שנקר, בי"ס גבוה להנדסה ולעיצוב, רמת גן הנדסאי תקשורת חזותית - לא ניתן להשלים לתואר מהנדס בתחום זה. "עתיר עבודה"- במצב המיתון הנוכחי מעט מקצועות יכולים לזכות לתואר זה. מבין תחומי האמנות השימושית, זהו התחום היותר מבוקש, ואם תעקבי אחר מודעות דרושים תראי שיש יחסית לא מעט הצעות עבודה.

gaya45

New member
תודה ועוד משהו

אני חיפאית לכן רוב הכתובות לא מתאימות לי אני לומדת תואר 1 חינוך+שירותי אנוש מהמידע שניתן אני מבינה שלא כדאי ללמוד להנדסאי וכרגע כדאי לי ללמוד לימודי תעודה: בניית אתרים בתור המשך לגרפיקה ממוחשבת ובעתיד להחליט מה הלאה מה דעתכם?

עיצוב

אם שמת לך למטרה ללמוד לתואר אקדמי, הרי שלימודי הנדסאות במקביל יקשו לעמוד בכל המשימות. במקרה זה אכן נראה מתאים יותר לקחת קורסים פחות תובעניים, ובהמשך לקבל החלטה.

למעלה