תקשורת חזותית.

take out

New member
תקשורת חזותית.

צהריים טובים, קודם כל אני רוצה לפרגן לכם מאוד על הפרום, הוא ממש חי, ויש פה חבר'ה עם הרבה ידע ששמחים לשתף אותו עם מי שרק ירצה, אז באמת, שאפו. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי נושא שהתאים בדיוק להגדרה שלי, לכן החלטתי לפתוח נושא חדש. אני בן 22, עשיתי מכינה ללימודי תקשורת חזותית אבל החלטתי לדחות את הלימודים בשנה ולא לנסות להתקבל לשנת הלימודים הקרובה מטעמים אישיים. עכשיו שיש לי זמן וקצת פחות לחץ, אשמח לחפש מקומות לימוד אלטרנטיביים לאלה שקיימים בארץ (יש לי המון כבוד לשנקר ובצלאל. אבל אני חושב שלימודים בחו"ל יתנו לי המון ויענו לי על המון שאלות כמו זו של האם להישאר בארץ). אני באמת אעדיף לא להיכנס לנושא הפוליטי, אבל כרגע כשאני מסתכל על המפה הפוליטית והדמוגרפית אני חושב שהעתיד לא ממש ורוד בארץ, ואני לא חושב שאף אחד יכול להגיד לי שאני טועה, אני מאוד אוהב את ההמדינה ונתתי לה 3 שנים בתור מפקד טנק בשירות מאוד קשה וטובעני. עכשיו, לעניינו, יש לי אזרחות רומנית, ואני מחפש מוסד לימודים בחו"ל בנושא תקשורת חזותית\עיצוב גרפי\ עיצוב מולטימדיה. ההעדפות שלי הן צפון אמריקה > ארצות דוברות אנגלית באירופה > שאר אירופה. 2 דברים שמאוד חשובים לי הם: 1. אני מחפש מקום שמעניק מילגה (מזכיר, יש לי אזרחות רומנית), אני חושב ששכר לימוד גבוהה מ 20,000 שקל בשנה הוא לגמרי מחוץ לסקאלה, וגם סכום זה שהוא ככפול משכר הלימוד בארץ יצטרך להצדיק את עצמו. 2. אני לא רוצה ללמוד בחו"ל על מנת ללמוד בחו"ל, כוונתי היא שאני לא רוצה להתפשר על רמת הלימודים לעומת שנקר\בצלאל רק בשביל ללמוד בחו"ל. וזהו, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי או להכווין אותי. ביליתי מספר שעות באינטרנט בחיפוש אחר מוסד שעונה על צרכיי, אך לא הצלחתי למצוא מוסד שבוודאות עונה למה שאני מחפש.

d a p h n a

New member
קודם כל, האזרחות הרומנית

לא תעזור לך מן הסתם בצפון אמריקה, ולמעשה גם בכל או רוב המדינות דוברות האנגלית באירופה (מאחר ולפחות בבריטניה על מנת לקבל הנחה כלשהיא בשכר הלימוד, לא מספיק להיות אזרח האיחוד האירופי, צריך להיות גם תושב האיחוד האירופי במשך שלוש שנים לפני תחילת הלימודים). לגבי מוסדות לימוד, אני פחות בקיאה בדברים האלה. אני יכולה להגיד לך שRISD (Rhode Island School of Design נחשב למוסד המוביל בתחומים האלה בארה"ב או לפחות אחד מהמובילים (תלוי בדירוג שבו אתה מסתכל, אבל הוא בדרך כלל מתמקם בסביבות מקום ראשון או שני). מאידך, שכר הלימוד השנתי בRISD גבוה משמעותית מ-20,000 ש"ח בשנה, ואני לא בטוחה מה מצב המלגות שם לסטודנטים זרים. מוסד אחר ששווה לבדוק הוא Cooper Union בניו יורק, שלהבנתי יש אפשרות ללמוד בו ללא שכר לימוד, אבל כמובן שהקבלה מאוד מאוד מאוד תחרותית וקשה. כאן בערך נגמר הידע שלי בכל הקשור ללימודים בתחום הזה. אני מקווה שאחרים יוכלו לעזור לך יותר.

גם אני מאוד רציתי ללמוד את זה

וכרגע לומדת עיצוב גרפי (שנה שניה הופכת להתמקצעות בפרסום) בuniversity of the arts london לא יודעת כלום לגבי מלגות וכאלה, אבל הייתי ביום פתוח בבצלאל וממש ממש לא אהבתי. אבל אני מניחה שזה עניין של טעם. שנקר נשמע לי יותר טוב בזמנו אבל, זה היה לפני איזה שנתיים בלונדון יש את המקצוע הזה ויש לו שמות שונים ומגוונים, שווה לבדוק תנסה באתר UCAS לפי שם מקצוע בכל מקרה באנגליה לא יעזור לך שיש לך אזרחות רומנית. ואני יכולה להעיד שהלימודים במוסד שאני לומדת הם מעולים, מהטובים שיש (בדוק גם באתר unistats יש להם רקורד לא רע) לגבי השאר.. אין לי מושג

take out

New member
כמה את משלמת לשנת לימוד?

אם לא איכפת לך שאני שואל

take out

New member
:BUMP:

take out

New member
נסיון שני

להקפיץ את הדיון חזרה. בבקשה אשמח לעזרה.

למעלה