תקשורת חד-צדדית

האגס 1

New member
תקשורת חד-צדדית

האם זאת מגמה שבכל המדיות למיניהן - רדיו, טלויזיה, שידורי חדשות, שידורי מוסיקה, וכו', השדרנים צריכים להביע תקוה שיהיה מבול, סערה, וחורף במיטבו? תמיד הם מקוים שזה סוף-סוף יגיע, מתייחסים לזה כאילו שזה הדבר הכי טוב שיש, ולשמש כאל דבר רע.

shellyland

New member
בברזיל

(טוב, רק בחלקים ממנה) הגשם הוא לא דבר כל-כך טוב ובכלל לא מברכים עליו כשהוא בא. די להיפך, אפילו. הוא גורם לאסונות רבים ומשבש את החיים עד מאוד. יש להם הרבה מאוד שירים בגנות הגשם. אפילו "המים של מרץ" שמוכר בארץ כ"והגשם יבוא" של מיקה קרני וגידי גוב, מדבר על זה שהגשמים האחרונים של מרץ, אלה שסוגרים את הקיץ, הם כמו הבטחה לחיים בתוך הלב. מוזר, נכון?

השנה אני נהנית מהגשם, לשם שינוי

בד"כ הגשם הוא סמן הפקקים האיומים בבוקר, אך השנה, משום מה, זה לא כל כך נורא, ואני אפילו מרשה לעצמי להנות ממנו.

שוKולד

New member
הגשם מגעיל רק כשנמצאים בחוץ

וצריך לרוץ בלי מטריה לאוטו, או כשצריך לצאת/להכנס לאוטו, ולהסתבך עם המטריה...קודם לסגור אותה או קודם להכנס לאוטו ? איפה לשים אותה כדי שלא תהיה שלולית? מה עושים עם המעיל הרטוב? קודם נכנסים ומורידים אותו באוטו המוגן, אבל מרטיבים את המושב עליו יושבים עם הבגדים היבשים, או מורידים מתחת למטריה קודם...? בלגן, ואלו הרגעים בהם הגשם מגעיל, אבל בבית, כשמתכרבלים בפוך ושומעים את הגשם בחוץ ויודעים שלא צריך ללכת לשום מקום, רק להתפנק...אח, איזה כייף הגשם

D o r o t h y

New member
אתמול, 23:05, אני מתה מעייפות

הולכת לאיטי לכיוון תחנת האוטובוס, שמחה שנגמרו הלימודים לשבוע זה, כשנהג חביב החליט שאם הוא יעבור את השלולית מספיק מהר, הוא כנראה ירחף על המים. הוא טעה. סיננתי קללה עסיסית <בחיי שאני יודעת לקלל היטב> המתנתי בתחנה כמו ילדה טובה, רק כדי לספוג עוד שני מטחים כאלה. הפעם הקללות פרצו החוצה ולא הסתננו. ויתרתי על המשך ההמתנה ולקחתי מונית. למרות זאת, אני אוהבת חורף. אוהבת גשם. זה מאפשר לי להומיא כמה מקללותיי העסיסיות. מי אמר קתרזיס?

אני לא ממש יודעת למה, אבל גשם

דווקא מלחיץ אותי כשאני בתוך הבית. אין לי בעיה איתו בפעילויות השוטפות, אבל אם אני בבית סתם ויורד גשם יש לי צורך לסגור וילונות ותריסים כדי לא לדעת שהוא שם, מאיים עלי בעצם נוכחותו. כנראה משהו קמאי שכזה. איפה פה הפסיכולוגית?

אגב פחדים קמאיים - העוגה מוכנה!

אז אלא אם יתרחש אסון טבע שאינו נשלט על ידי - הכל יהיה בסדר.

אטיוד5

Active member
תגידי ..

את מרשה לי לצחוק מהבדיחות שלך אע"פ שאת אף פעם לא צוחקת משלי?

גם זה הדבר היחיד, לדעתי

שבו אמצעי התשרות עדיין " פטריוטים". כל הצרות האישיות הן מאוד חשובות, אבל בלי גשם בארצנו - מצבנו יהיה רע ומר. חוץ מזה, מה, לא טוב לשמוח על ארוע די נדיר? שבת שלום. נעם.

למעלה