תקשורת הורגת מה אתן חושבות על הכותרת הראשית בידיעות אחרונות? ואני לא מדברת על ייוסין בולט וחבריו...
ק קצינה1 New member 12/8/12 #1 תקשורת הורגת מה אתן חושבות על הכותרת הראשית בידיעות אחרונות? ואני לא מדברת על ייוסין בולט וחבריו...
ק קצינה1 New member 13/8/12 #3 לא ערוכים למלחמה פשוט פתחו שם את כל החולשות של המדינה ואמרו כמה אין לנוי סיכוי נגד איראן כאילו זה עוד כתבה כדי לעשות כסף? או תרגיל של הממשלה?
לא ערוכים למלחמה פשוט פתחו שם את כל החולשות של המדינה ואמרו כמה אין לנוי סיכוי נגד איראן כאילו זה עוד כתבה כדי לעשות כסף? או תרגיל של הממשלה?
T Talron106 New member 13/8/12 #4 אני ממש משתדלת לא לקרוא עיתונים...מניסיון אישי גם בתור קצינה בצבא וגם בתחום התקשורת...בכל ידיעה יש בסיס אמת שנבנה סביב הנפצות שקריות ומופרכות...אז אל דאגה...מה שצריך להישאר שו"ס...נשאר שו"ס...אנחנו יודעים רק מה שהשלטון והתקשורת רוצים שנדע....
אני ממש משתדלת לא לקרוא עיתונים...מניסיון אישי גם בתור קצינה בצבא וגם בתחום התקשורת...בכל ידיעה יש בסיס אמת שנבנה סביב הנפצות שקריות ומופרכות...אז אל דאגה...מה שצריך להישאר שו"ס...נשאר שו"ס...אנחנו יודעים רק מה שהשלטון והתקשורת רוצים שנדע....